28 / 04 / 2024

TOKİye ait arazideki kaçak çiftlik

TOKİye ait arazideki kaçak çiftlik

Arazisi TOKİ'ye ait Maltepe Ferhatpaşa'da yer alan kaçak çiftlik yıkıldı. Çiftlik daha önce yurttan kaçan kızların alıkonulduğu yer olarak gündeme gelmişti.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

O ilde Hazine'ye ait 14 arsa yüzde 20 indirimle satılıyor! 

Aksaray Sarıyahşi Milli Emlak, Aksaray ili, Sarıyahşi ilçesinde yer alan Hazine'ye ait 14 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Aksaray Sarıyahşi'de arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilimizde Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ye ait bina ve arsalar kiraya veriliyor! Bu fırsat kaçmaz!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ye ait bina ve arsalar kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 14.03.2023 saat 14.00 olarak belirlendi. İşte detaylar…

İBB’ye ait Swissotel arazisinin satışında son durum! Mahkemeden dur kararı geldi!

Mahkeme tarafından, Beşiktaş’taki İBB’ye ait 63 dönüm büyüklükteki boğaz manzaralı Swiss Otel arazisinin satışı için İBB Meclisi’nde alınan kararın yürütmesi durduruldu. İşte ayrıntılar...

Hazine'ye ait 2B ve tarım arazilerinin satışında son dakika! Resmen 4 gün kaldı! Başvuru ve ödemeleri kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, Hazine'ye ait 2/B ve tarım arazileri satışında başvuru süresinin 31 Aralık günü biteceği duyuruldu. İşte ayrıntılar...

İstanbul'daki İBB'ye ait binanın 25 yıllık tahsisinin iptali engele takıldı!

Fatih’te İstanbul İtfaiyesi’nin yanı başında yer alan İBB’ye ait binanın 2010'da Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’ne 25 seneliğine bedelsiz tahsis edilmesine ilişkin kararın iptali, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun oyları ile kabul edilmedi. İşte ayrıntılar...

PTT'ye ait gayrimenkullerin satışı ve statülerinin değiştirilmesi Meclis gündeminde! 

PTT'ye ait konut ile arazilerin satışı ve statülerinin değiştirilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen konuyla ilgili soru önergesi sundu. İşte ayrıntılar...

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü arazilerinin TOKİ'ye devri TBMM'de!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ait tarımsal arazilerin TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kouyla ilgili soru önergesi verdi. 

Arnavutköy'de 754 bin metrekarelik askeri alanın imar planları değişti!

Arnavutköy'de TOKİ'ye ait it 754 bin metrekare büyüklüğünde askeri alan imara açıldı. Yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

TCDD’ye ait binalardaki kiracı Bulgarlar 4 yıldır kiralarını ödemiyor!

Kapıkule Sınır Kapısı’nda TCDD’ye ait binalarda kiracı olan Bulgar taşımacılar, 4 senedir kiralarını ödemiyor. 2020'de ödenmeyen kira borcu 16 bin Euro daha arttı.

TCDD’ye ait binalardaki kiracı Bulgarlar kiralarını ödemiyor!

Kapıkule Sınır Kapısı’nda TCDD’ye ait binalarda kiracı olan Bulgar taşımacılar, kiralarını ödemedi. Sözleşmeye bu konuda yaptırım hükmü konulmadığı öğrenildi. 

Hazine'ye ait taşınmazlardan elde edilen gelirler TBMM'de!

Son 5 yılda Adana'daki ve son 18 yılda ülke genelindeki Hazine'ye ait taşınmazların satışından ve kiralanmasından elde edilen gelirler meclis gündemine taşındı. Bağımsız Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB’ye ait mülklerin kirasını Eyüpsultan Belediyesi topladı!

Eyüpsultan Belediyesi’nin ilçedeki İBB’ye ait 73 adet taşınmazın kira ve işgaliye bedellerini topladığı ve tahsil ettiklerini de İBB’ye ödemediği belirlendi. İBB’ye ait olup kira ve işgaliyesi Eyüpsultan Belediyesi tarafından tahsil edilen yerler arasında Piyer Loti'de bulunuyor.

TOKİye ait arazideki kaçak çiftlik Haberi

TOKİye ait arazideki kaçak çiftlik

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Maltepe Ferhatpaşa'daki kaz çiftliği Maltepe Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yıkıldı.  Çiftliğin yıkılma anı drone ile havadan görüntülendi.

Şubat ayında bir çiftlikte yurttan kaçan kızların şantajla alıkonulduğu Maltepe, Ferhatpaşa’daki çiftlik yıkıldı. Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çiftlikte inceleme yaptıktan sonra yıkımı gerçekleşti.

Maltepe Belediyesi Zabıta Müdür Yardımcısı Celal Çelebi: “Burası TOKİ’ye ait bir arazi, çiftliğin herhangi bir izni yok, onun için yıkım kararı aldık. Burada mevcut barakaları yıkıyoruz” dedi.

ÇİFTLİKTE NELER OLMUŞTU?

İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın talimatıyla Çocuk Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel ekip, yurttan kaçan kızları bulmak için çalışma başlatmıştı.
 

Polis ekipleri, kızlardan bazılarının Maltepe Ferhatpaşa’daki bir kaz çiftliğinde tutulduğunu tespit etti. 24 saat köpeklerle korunan çiftliği bir süre gözetim altında tutan polis, 25...