30 / 04 / 2024

tokyo konut

tokyo konut

Japonya'nın 2021 yılı mali konut fiyatları açıklandı. Tokyo ve çevresinin konut fiyatları ortalamasının 63,6 milyon yene (503 bin dolar) ulaştığı bildirildi. İşte detaylar...

Tokyo'da konut fiyatları ilk defa 100 milyon yeni aştı

Japonya'nın başkenti Tokyo'da konut rakamları ortalama olarak geçen sene ilk defa 100 milyon yen (677 bin dolar) seviyesini aştığı belirtildi. 

Dünyada iki büyük kent hariç her yerde konut fiyatları düştü! İşte fiyatların düşmediği o kentler!

2022’de dünyanın 25 büyük şehrindeki konut fiyatlarında keskin bir düşüş yaşandı. Rapora göre, yalnızca Zürih ve Tokyo bu kentlerin dışında kaldı.

Tokyo'da konut fiyatları 63,6 milyon yene ulaştı!

Japonya'nın 2021 yılı mali konut fiyatları açıklandı. Tokyo ve çevresinin konut fiyatları ortalamasının 63,6 milyon yene (503 bin dolar) ulaştığı bildirildi. İşte detaylar...

TOKİ Konut Kurultayı için otoriteler İstanbul'la gelecek!

TOKİ, Tokyo, projelerine imza atan; mimarlık, mühendislik, şehircilik ve inşaat alanlarında dünyanın önde gelen 13 kentsel dönüşüm otoritesini 45 Mart tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde Konut Kurultayında bir araya getiriyor  

Hakan Ateþ: Otomobil kredileri azaldı, konut kredileri de azalacak

Mortgage kredilerinde gözle görülür bir azalma olduðuna dikkat çeken Hakan Ateþ, konut kredilerinde de aynısını beklediklerini belirtti.

TOKİ Ankara, Adana, Malatya ve Antalya`da 1.720 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara-Mamak, Adana-Kürkçüler, Malatya-Darende ve Antalya-Kepez'e konut yaptırmak için ihale açtı.

45 bin YTL`den başlayan fiyatlarla konut fırsatı!

TOKİ, KİPTAŞ ve özel sektörün Türkiye genelinde yaptığı konutlar orta ve alt grubu cezb ediyor. Özellikle TOKİ ve KİPTAŞ çok düşük fiyat ve taksitlerle konut satarken, firmalar da ucuz konut üretmeye başladı.

TOKÝ`den Bursa`ya 740 konut

Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi (TOKÝ) Baþkanlýðý Bursa Yeniþehir'e konut, sosyal donatý, adaiçi, genel altyapý ve çevre düzenlemesi iþlerini yaptýracak.

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

tokyo konut Haberi

tokyo konut

Real Estate Economic Institute, geçen ay sona eren 2021 mali yılı kapsamlı başkent ile metropol bölgedeki ortalama konut fiyatlarını yönelik araştırma yaptı. 

Söz konusu araştırmaya göre, Tokyo ile çevresindeki Saitama, Çiba, Kanagawa'da konut fiyatları ortalaması 63,6 milyon yene (503 bin dolar) oldu.

2020 mali senesine kıyasla yüzde 6,1 artan ortalamanın, 1990 yılındaki 62,1 milyon yenlik önceki rekor fiyat ortalamasını ilk kez aştığı vurgulandı.

Artan işçilik maliyetleri, ithal malzeme masrafları ile Japon yeninin değer kaybına bağlanan artışın süreceği belirtildi. Peki, fiyatlar, başkent metropolünde konuşlanan diğer alanlarda ne oldu? İşte ayrıntılar...

Başkentteki 23 idari bölgede fiyat ortalaması aynı dönemde, ilk kez 80 milyon yen barajını geçerek 84,4 milyon yen (655 bin dolar) seviyesine ulaştı.

Bu oran geçen seneye oranla yüzde 11,7 artış...