29 / 04 / 2024

tolga kabataş

tolga kabataş

gittigidiyor.com adlı internet sitesinin kurucusu olan 3 ortak, Tekfen Holding'in inşaat şirketi TekfenOz'u satın alacak...

Tolga Bilgiç, Cathay Group'un yeni satış ve pazarlama müdürü oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Kabataş Mahmutbey Metro Hattı inşaatında son durum!

İnşaatı süren Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Kağıthane-Mahmutbey Metro Hattı’nın Kağıthane İstasyonu’nda bulunan köprülerinin tüm beton imalatları tamamlanarak son tabla beton da döküldü.

Kabataş Martı Projesi tüm hızıyla devam ediyor!

Martı Projesi olarak bilinen ‘Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi’ projesi inşaatı, yeni ihalesinin yapılmasıyla kaldığı yerden devam ediyor.. 

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu yıl sonunda açılıyor!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattındaki çalışmaların yüzde 90'ı tamamlandı. Sürücüsüz olarak çalışacak metronun yıl sonuna kadar açılması bekleniyor..

Kabataş Erkek Lisesi yıkılıyor mu?

Feriye Sarayı’nın Kabataş Erkek Lisesi olarak kullanılan tarihi binası restorasyon adı altında iş makineleriyle yıkılıyor.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda sona geliniyor!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı 2018'in sonunda açılacak. Yeni inşa edilen metro ile adeta bir yer altı meydanı oluşuyor. 

Kabataş Martı Projesi'nde son durum!

KABATAŞ’ta ’martı’ şeklinde tasarlanması sebebi ile  kamuoyunda ’Martı Projesi’ olarak bilinen "Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi" projesi inşaatı, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu’ndan kara bölümüne henüzizin çıkmadığı için durdu.

Tolga Çehreli: İnşaat sektörü ekonominin lider ve sürükleyici sektörüdür!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün büyüme ve gelişiminin ülke ekonomisi üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Çehreli sektörün ekonomide lider konumda olduğunu ifade etti.

Kabataş Meydan ve Transfer Merkezi'nde sona gelindi!

2018 yılı sonunda tamamlanması planlanan Kabataş Meydan ve Transfer Merkezi projesinde sona yaklaşıldı. Projedeki son durum havadan görüntülendi...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nda son durum!

Kabataş - Beşiktaş - Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı toplamda 19 istasyondan oluşacak. 

Ordu Kabataş yeni sosyal alanına kavuştu!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde hayata geçirdiği önemli yatırımlarından biri olan kent meydanlarına bir yenisi daha eklendi. İnşaatı tamamlanan Kabataş Kent Meydanı, açılışa hazır hale geldi.

Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın kaba inşaatı tamam!

Gülermak-Kolin-Kalyon İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçilik çalışmalarının yapılmaya başlanıldığı metronun 2018 yılının ilk yarısında açılması planlanıyor.. 

Kabataş Martı Projesi'nde bina boyları 7,5 metreyi geçmeyecek!

Kabataş’ta inşası devam eden "Martı Projesi" olarak bilinen Kabataş Meydan ve Transfer Merkezi'nin 2018 yılının sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

tolga kabataş Haberi

tolga kabataş
Tekfen Holding'İn inşaat şirketi TekfenOz, Türkiye'nin en büyük açık arttırma sitesi gittigidiyor.com'un kurucuları Burak Divanlıoğlu, Serkan Borançlı ve Tolga Kabataş tarafından satın alınacak. 3 ortak 2011 yılında Omurga Yapı Yatırımları firmasını...