14 / 05 / 2024

tolga şenyücel

tolga şenyücel

Türkiye'de geçen yıl 3 bin araç satan Scania, Türkiye'yi yatırım planına aldı. Şirketin Global Satış ve Pazarlama İcra Kurulu Başkan Vekili Martin Lundstedt, "Türkiye %10 barajını aşarsa fabrika kuracağız" dedi

Tolga Mendi Acarkent’ten ev aldı!

"Yeni Gelin" dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Mendi, dizi final yapınca İstanbul'a yerleşti. Acarkent’ten yeni bir ev alan oyuncu, evi için alışveriş yaptı.

Tolga İdikat Emlakjet’in yeni genel müdürü oldu!

Türkiye’de emlak seri ilan sektörünün en büyük online portalları arasında yer alan iLab Holding yatırımı Emlakjet’in Genel Müdürlük görevine Tolga İdikat atandı.

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tolga Ülkealan: Konut fiyatları artacak!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, gayrimenkul sektöründeki kur etkisini değerlendirdi. Ülkealan, konut yatırımı için en uygun zaman olduğunu belirterek, fiyatların artacağını söyledi.

Yücel Park'ta 72 Ay 0,98 faiz fırsatı!

Yücel Park'ta 72 Ay 0,98 faiz fırsatı sunuluyor. Bayrama özel kampanyası bulunan projede 825 adet daire ile 17 adet ticari birim yer alıyor.

Yücel Park'ta yüzde 5 peşinatla!

Yücel Park'ta yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunuyor. 0,98 faiz oranı için son fırsatlar sunulan projede yüzde 20 indirim uygulanıyor. 

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yağlı tarafından kuruldu. 

Tolga Bilgiç, Cathay Group'un yeni satış ve pazarlama müdürü oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim!

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Yüzde 5 peşinatla 0,98 faizle ödemelerin yapıldığı projede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. 

Yücel Park kat planları!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Yücel Park projesinde 825 daire ile 17 ticari birim bulunuyor. Peki kat planları nasıl tasarladı?

Yücel Park satış ofisi!

Yücel Park satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 825 konut ve 17 ticari birimden meydana gelen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Yücel Park iletişim!

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da yükselen Yücel Park'ta satışlar başladı. Projede daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor..

Yücel Park fiyat!

Yücel Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen projede 825 konut ve 17 ticari ünite bulunuyor.

tolga şenyücel Haberi

tolga şenyücel

İsveçli ağır ticari araç üreticisi Scania, Türkiye'de hedef büyüttü. Geçen yıl tüm dünyada 80 bin araç satan firma, yedinci büyük pazar konumundaki Türkiye'de ise 3 bin adeti aştı. Ülkenin gerek pazar payı gerekse bölgede taşıdığı büyük potansiyel nedeniyle üst yönetimi memnun ettiğine dikkat çeken Scania Global Satış ve Pazarlama İcra Kurulu Başkan Vekili Martin Lundstedt bir de yatırım sözü verdi. Lundstedt, "Global satışların yüzde 10'u Türkiye'den yapıldığında fabrika kuracağız" dedi. 


HEDEF İLK ÜÇE GİRMEK 

100'den fazla ülkede pazarlanan Scania markalı ağır vasıta, otobüs, endüstriyel ve deniz motorlarının küresel krizin etkisiyle 2009'da yıllık 40 binlerin altına indiğini söyleyen Lundstedt, 10 yılda bir ticari araç sektöründe buna benzer düşüşler yaşanmasının normal olduğunu belirtti. Lundstedt, "Satışlarımız son iki yıldır yeniden yükselme eğiliminde. Önümüzdeki 5-6...