06 / 05 / 2024

Tom&Jerry Macera Labirenti brandium avm

Tom&Jerry Macera Labirenti brandium avm

Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 12 - 22 Eylül tarihleri arasında Türkiye' de ilk kez gerçekleşecek olan “Tom & Jerry Macera Labirenti” etkinliğine ev sahipliği yapıyor...

Alanya'daki Macera Parkı 7 yıllığına kiraya verilecek!

Alanya Belediye Başkanlığı, Alanya'daki macera parkını 7 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu macera parkının yıllık kira bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi.

Türkiye’nin perakende devi ‘TOM Bank’ ile bankacılık sektörüne girdi! TOM Bank hangi alanlarda hizmet verecek?

Türk bankacılık sektörü şu sıralar hareketli günler yaşıyor. BDDK’nın dijital bankacılık ile ilgili düzenlemesinin ardından sektöre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aydın Grup tarafından kurulan dijital perakende bankası TOM Bank, BDDK’dan faaliyet izni aldı

Oyun canavarlarına müjde! Popüler macera oyunu ücretsiz oldu!

Steam'ın ücretsiz oyunlar serisinde bu hafta Macera oyunu Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure oyunu var, kısa süreliğine Steam'de ücretsiz olan oyunu kütüphanenize eklemek için acele edin.

PS5'te kablosuz dönem! Oyun canavarları gözlerini lansmana çevirdi

Insider Gaming'den Tom Henderson'ın yakın tarihli bir raporuna göre , yenilenen bir PlayStation 5 konsolu bu yıl piyasaya çıkabilir. İddiaya göre Sony,  PlayStation 5 konsolu için kablosuz kulaklıklar gibi birkaç aksesuar üzerinde çalışıyor.

59 TL'lik oyun bedava oldu! Hemen tıklayın sonsuza kadar sizin olsun!

Ubisoft Store, popüler oyun Rayman Raving Rabbids'i Macera kategorisinde ücretsiz olarak kullanıma sundu. 59TL'ye eşdeğer üretim hacmi dikkat çekiyor.

Epic games store geleneğine devam etti! İşte bu hafta ücretsiz olan oyun ve özellikleri

Her hafta ücretsizoyunları yayınlayarak bir gelenek oluşturan 'Epic Games Store' bu hafta da oyuncular için macera dolu bir oyunu ücretsiz yayınladı. Dünyaca ünlü oyunları oyuncularla ücretsiz buluşturan Epic Games Store'un bu haftaki oyununu gelin yakından inceleyelim.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki macera parkı 15 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Macera Parkı Alanı Yap – İşlet modeli kapsamında 15 yıllığına kiraya verilecek.

Macera gezgini CF Moto Cforce 625 Touring 26 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Macera Gezgini" olarak lanse edilen CF Moto Cforce 625 Touring zorlu yol şartlarının üstesinden geliyor. Peki CF Moto Cforce 625 Touring fiyatları ne kadar? İşte CF Moto Cforce 625 Touring 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

Colin’s Jean’den iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter kazanma şansı! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Colin’s Jean tom Colin’s mağazaları ve internet sitesi üzerinden düzenlediği kampanyayla her 199.90 TL’lik alışveriş yapana iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter ve Marshall Major Iv Kablosuz Kulaklık çekilişine katılma fırsatı veriyor. İşte detaylar

A101 bunu da yaptı! Tekne sattı, şimdi de bankacılık sektörüne giriyor!

Resmi Gazete kararının ardından A101 yeni bir alana girdi. A101, Türkiye'de ve dünyada popülerlik kazanmaya başlayan dijital bankacılık sektörüne giriş yaptı! Peki ama bu bankanın adı ne olacak? A101 bankası TOM Dijital Katılım Bankası ve hakkında ilk ortaya çıkan bilgiler...

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hakan İsmet Özçetin tarafından Kuruldu!

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aklınızı başınızdan alacak Jeep Wrangler'ın fiyat listesi

Jeep zirvedeki yerini  Wrangler modeli ile iyice sağlamlaştırdı. Jeep'in “Yılın Macera Aracı” ödüllü modeli Jeep Wrangler'in Nisan ayı fiyatı da belli oldu. İşte yeni Jeep Wrangler'in fiyatı ve özellikleri.

Tom&Jerry Macera Labirenti brandium avm Haberi

Tom&Jerry Macera Labirenti brandium avm


Bünyesinde ulusal ve uluslararası 200’den fazla mağazası ile modanın çekim merkezi Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi  7’den 70’e herkes için eğlenceli ve aynı zamanda sosyal bir merkez olmaya devam ediyor.


Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi, minik ziyaretçilerinin eğlenceli zamanlar geçirecekleri, eğlenerek öğrenecekleri yepyeni bir etkinlikle karşımıza çıkıyor.


12-22 Eylül tarihlerinde Türkiye 'de ilk kez gerçekleşecek olan etkinlikte, çocuklar kurulacak dev labirentin içinde Tom’un dünyasına dev bir fare deliğinden girecekler. 


Çocuklar, labirentte dev engelleri aşarken aynı zamanda hayata dair eğitici ve faydalı bilgiler öğrenecekler,  Jerry’e peynir ulaştırmaya çalışırken keyifli saatler geçirecek, 7’den 70’e herkesin çok sevdiği  kahramanlarla tanışma fırsatı bulacaklar.


Bu eğitici etkinlik 12:00-20:00 saatleri arasında...