29 / 04 / 2024

Toprak Seramik fuar

Toprak Seramik fuar

Türkiye Seramik Sektörünün öncülerinden olan Toprak Seramik, beş yıl aradan sonra yepyeni seriler ile yeniden Toprak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ahmet TOPRAK ’ ın da katılımıyla Cersaie Fuarında yerini aldı...

Bozüyük Toprak Seramik Fabrikası 25.5 milyona satıldı!

Bozüyük’ün önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alan Toprak Seramik Fabrikası 25 milyon 550 bin TL bedelle Vakıflar Bankası Türk Anonim ortaklığına satıldı...

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Seramiksan 9'ncu kez CERSAIE’de!

Kendine özgü tasarımlarıyla sektörde fark yaratan Seramiksan ileri teknoloji ve yenilikçi tasarımlarını, 26 - 30 Eylül 2016’da düzenlenecek olan uluslararası seramik fuarı CERSAIE’de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

Çanakkale Seramik,Savoy ile toprak tonlarını mekanlara taşıyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, yeni serisi ‘Savoy’ ile toprak tonlarının sıcaklığı ve doğallığını mekanlara taşıyor.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Yurtbay Seramik, ABD'deki Coverings Fuarı’na katılacak!

Yurtbay Seramik, doğal taş sektöründe 3,4 milyar dolarlık ithalat değeri ile dünyadaki en büyük pazar olan ABD’nin en büyük fuarı konumundaki Coverings Fuarı’na katılacak.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ziyaretçi akını!

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

İMSİAD, Unicera 2016 Fuarı'nı ziyaret etti!

İMSİAD üyeleri, bu yıl 28'ncisi düzenlenen Unicera Banyo, Mutfak, Seramik Fuarı'nı ziyaret etti. Namık Ziya Mescioğlu, "İMSİAD olarak; Bursa, ülkemiz ve üyelerimiz için en iyisini arayışımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz'' dedi.

Graniser Seramik, Unicera Fuarı'nda büyük beğeni kazandı!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera Fuarı'nda vitrine çıkardı.

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 23 Şubat'ta!

Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Toprak Seramik fuar Haberi

Toprak Seramik fuar

23-27 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen fuara toplam 22 Türk firma katıldı. Avrupa ‘nın en büyük uluslararası Seramik, İnşaat ve Banyo Aksesuarları fuarı Cersaie’de Toprak Seramik, 100 m2’lik alanı, geniş ürün yelpazesi ve şık tasarımları ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Mekanlara, şıklık ve sadelik katan ürünlerin yanı sıra modern dokunuşlar ve siyahın vazgeçilmez tutkusunu yansıtan Black Stone, mermerin en duru halini gözler önüne serdiği Pearl Marble gibi pek çok seri ile katılımcıların ilgisini çekti. Digital olarak üretilen Epoca’nın vintage tarzı, geçmişle bugünü modern çizgileriyle bağlayarak, eskitilmiş ahşap desenleriyle yeni yaşam alanlarının ruhunu değiştirdi. Sınırları aşmamızı sağlayan çizgisiyle Fosile , kum beji ve gri tonlarıyla bir çok alanda kullanım güzelliğiyle dikkat çekti.

Fuarda, Digital Karolar ile vitrifiye ürünümüz Sphaera ‘nin...