23 / 07 / 2024

Torbalı-Kiraz yolu nerede

Torbalı-Kiraz yolu nerede

Torbalı-Kiraz yolu duble oluyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım: "Torbalı ve Bayındır arasını trafiğe açtık, Bayındır-Ödemiş-Kiraz bölümüne ilk kazmayı Kurban Bayramı sonrasında vuracağız" dedi...

Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge kaç lira, özellikleri ne? 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Entegre fırçası ile avizelerden tavana her yere ulaşır. Yüksek emiş gücü ile tüm tozları toplar. Yıkanabilir HEPA filtresi hijyenik temizlik sağlar. Peki, Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge, en uygun nerede? İşte detaylar... 

TOKİ İzmir Torbalı 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 projesi nerede? TOKİ İzmir Torbalı 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Torbalı 2019 başvuruları ne zaman?TOKİ İzmir Torbalı 2019 ne zaman teslim? TOKİ İzmir Torbalı 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İzmir Torbalı 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Kuzeyşehir Koru nerede?

Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Projede dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Peki Çevre Yolu'nun yanında yükselen Kuzeyşehir Koru nerede?

Avlu Torbalı nerede?

Toplam 237 konut ve 233 ofisten meydana gelen İzmir Avlu Torbalı projesi yarın satışa çıkacak. Peki Avlu Torbalı nerede?

Sone İstanbul projesi nerede?

Sone İstanbul projesi nerede? Cathay Group imzasını taşıyan Sone İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde inşa edilecek. Sone İstanbul'da konut, otel ve dükkanlar olacak...

İzmir Folkart Life nerede?

25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bornova Folkart Life projesinde koşu ve yürüyüş yolu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu ve süs havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Peki İzmir Folkart Life nerede?

DKY Kartal nerede?

DKY Kartal DKY İnşaat , Kartal Metrosu’na 200 metre yürüme mesafesinde, D-100 ve çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde inşa ediliyor. DKY Kartal nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans nerede?

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans projesinde kiraz, elma, erik ve zeytin ağaçlarından oluşan meyve bahçeleri ile peyzaj alanları bulunuyor. 2 etap şeklinde yükselen projede toplam 504 adet daire bulunuyor. Peki Sultanbeyli İlkbahar Rezidans nerede?

İlkbahar Evleri Sur Yapı nerede?

İlkbahar Evleri Sur Yapı projesinin ilk etabında 5 blokta 304 konut yer alırken ikinci etabında ise 200 konut bulunacak. Projede kiraz, elma, erik ve zeytin ağaçlarından oluşan meyve bahçeleri bulunuyor. Peki İlkbahar Evleri Sur Yapı nerede?

Sea Pearl Ataköy projesi nerede?

Sea Pearl Ataköy'de daire teslimlerinin 2017 yılı Temmuz ayında yapılması planlanıyor. Projenin E5 ve Basın Express yolu üzerinden TEM ile bağlantısı bulunuyor. Peki Sea Pearl Ataköy projesi nerede?

Torbalı Aypark Evleri nerede?

Yıldırım İnşaat tarafından hayata geçirilen Torbalı Aypark Evleri daire teslimleri 17 ay içerisinde gerçekleşecek. Torbalı Aypark Evleri projesi 3 etaptan meydana geliyor. Peki, Torbalı Aypark Evleri nerede?

Ümraniye'de köprü otoyolu için nerede kamulaştırma yapılacak?

İstanbul 3. Köprü dahil Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Ümraniye ilçesinde nerede kamulaştırma yapılacak? İstanbul Ümraniye'de hangi ada ve parseller kamulaştırılacak? Ümraniye üçüncü köprü yolu için kamulaştırma yapılacak yerler nereler?

Üçüncü Köprü yolu için Arnavutköy'de kamulaştırılacak parseller!

3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için Arnavutköy ilçesinde hangi alanlar kamulaştırılacak? Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Arnavutköy'de kamulaştırılacak parseller hangi mahallede? Arnavutköy'de nerede kamulaştırma yapılacak?

Torbalı-Kiraz yolu nerede Haberi

Torbalı-Kiraz yolu nerede

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Torbalı, Bayındır, Ödemiş, Kiraz karayolunu yüksek standartlı devlet karayolu haline getirecek çalışmaların Kurban Bayramı sonrasında başlatılacağını bildirdi.


Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Torbalı, Bayındır, Ödemiş, Kiraz yolunu 158 milyon liralık yatırımla duble yol haline getireceklerini belirtti. Söz konusu yolun Küçük Menderes Havzası için büyük önem taşıdığına işaret eden Yıldırım, "2016 yılı sonunda hizmete alacağımız Torbalı, Bayındır, Ödemiş, Kiraz yolu ile Küçük Menderes Havzasını tarım ve gıda ambarı yapacağız" dedi.


Küçük Menderes Havzası'nın tarım ve hayvancılık konusunda Türkiye'nin en verimli ovalarından biri olduğuna dikkati çeken Yıldırım, duble yolun birinci aşaması olan 19 kilometrelik Torbalı-Bayındır arasını trafiğe açtıklarını hatırlatarak, ikinci etap olan 72 kilometre uzunluğundaki Bayındır- Ödemiş- Kiraz bölümüne ilk kazmayı Kurban Bayramı sonrasında vuracaklarını dile getirdi. 


Yıldırım,...