28 / 07 / 2024

Torbalı OSB nerede

Torbalı OSB nerede

Türkiye'nin sanayi devi olan Torbalı'da Organize Sanayi Bölgesi'nde daha önce kura ile belirlenen sanayicilere parsellerinin tapusu verilmeye başlandı. İlk tapu dün sahibini buldu..

Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge kaç lira, özellikleri ne? 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Entegre fırçası ile avizelerden tavana her yere ulaşır. Yüksek emiş gücü ile tüm tozları toplar. Yıkanabilir HEPA filtresi hijyenik temizlik sağlar. Peki, Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge, en uygun nerede? İşte detaylar... 

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

TOKİ İzmir Torbalı 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 projesi nerede? TOKİ İzmir Torbalı 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Torbalı 2019 başvuruları ne zaman?TOKİ İzmir Torbalı 2019 ne zaman teslim? TOKİ İzmir Torbalı 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İzmir Torbalı 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Torbalı'ya Mobilya OSB sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya, Ege Bölgesi'ndeki mobilya sektörünün önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Kaya, Torbalı'da Hazine'ye ait 830 dönümlük bir araziye Mobilya OSB kurulacağının sözünü verdi. 

Avlu Torbalı nerede?

Toplam 237 konut ve 233 ofisten meydana gelen İzmir Avlu Torbalı projesi yarın satışa çıkacak. Peki Avlu Torbalı nerede?

İzmir Torbalı OSB'de 2 parsel açık artırmayla satışta!

Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde tüm parseller tahsis edilmiş olup 2 parsel açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıldı.

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

İzmir Torbalı OSB'nde 43 fabrika kuruluyor!

İzmir'in en önemli yatırım bölgelerinden birisi olan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde, altyapı yatırımlarının ardından fabrikalar yükselmeye başladı. Son bir ayda altı firmanın temeli atılırken bunlardan sonuncusu IMS Plastik oldu.

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

Torbalı Aypark Evleri nerede?

Yıldırım İnşaat tarafından hayata geçirilen Torbalı Aypark Evleri daire teslimleri 17 ay içerisinde gerçekleşecek. Torbalı Aypark Evleri projesi 3 etaptan meydana geliyor. Peki, Torbalı Aypark Evleri nerede?

Torbalı OSB'de ilk tapu verildi!

Türkiye'nin sanayi devi olan Torbalı'da Organize Sanayi Bölgesi'nde daha önce kura ile belirlenen sanayicilere parsellerinin tapusu verilmeye başlandı. İlk tapu dün sahibini buldu..

Torbalı OSB büyüyecek!

Torbalı OSB'de büyüme kararı aldıklarını belirten Başkan Dönmez, "Geçmiş dönemde İzmir Çevreyolu'nun yapımında malzeme tedariki için kullanılan 90 hektarlık alanı sınırlarımıza dahil etmeye çalışıyoruz" dedi

Torbalı OSB nerede Haberi

Torbalı OSB nerede

GEÇTİGİMİZ senenin ekim mesafede bu bizim için çok önem2013 yılının ekim ayında kura sonucu 5000 metrekarelik parsele sahip olan İMS İnşaat, Turizm Ticaret Ltd. Şti. sahibi Mehmet Nur Ünsal dün tapusunu Torbalı Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Abdil Çalar'ın elinden aldı ayında gerçekleşen kura ile sahiplerini bulan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki parsellerin tapuları verilmeye başlandı. 5000 metrekarelik alanda toplamda 43 parsel olan bölgede inşaat çalışmaları kısa sürede başlıyor. Bölgedeki sanayiciler tarafından devlet desteği alınmadan 2005 yılında kurulan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nin 2016 yılının haziran ayında %90'Iık bir doluluk oranına sahip olması bekleniyor. 


İSTANBUL'UN ONDA BİR FİYATINA

2013 yılının ekim ayında kura sonucu 5000 metrekarelik parsele sahip olan İMS İnşaat, Turizm Ticaret Ltd. Şti. sahibi Mehmet Nur Ünsal dün tapusunu Torbalı Organize Sanayi...