08 / 07 / 2024

Torontada şaşırtan ev

Torontada şaşırtan ev

Dışarıdan bakıldığında sıradan bir görüntüsü olan ev içerisini görenleri şaşırtıyor. 96 yaşındaki ev sahibi, 1950 ile 1960 yılları arasında dekore ettiği evini satışa çıkardı.

Mağdur ev sahibi sordu: Kiracım benden çaldığı kiralarla kurbanlık almış, acaba kurbanı kabul olur mu?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sular durulmazken, mağdur ev sahibi Hakan Kara'dan da şaşırtan bir paylaşım geldi. Hakan Kara sosyal medya hesabı üzerinden "Kiracım benden çaldığı kiralarla kurbanlık dana almış, acaba kurbanı kabul olur mu?" diye sordu.

Ev sahibi ile tartışan kiracı çıldırdı! Doğalgaz vanasını açtı, ev patladı!

Kiracı ile ev sahibi arasındaki gerilime bir yenisi daha eklendi. Bursa'da bir kiracı ev sahibi ile tartıştıktan sonra doğalgaz vanasını açtı ve sıkışan gazdan dolayı patlama yaşandı. Ev kullanılamaz hale geldi. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en pahalı evi rekor fiyattan satışa çıkarıldı! 1100'lü yıllarda kale olarak inşa edilen ev satılacak...

Dünyanın en pahalısı olarak bilinen evin satışa çıkarıldığı kaydedildi. Bu süreçte, rekor fiyatı da duyanları şaşkına çevirdi. 1100'lü yıllarda kale olarak inşa edilen ev değişimi ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Faize para koymak mı, ev almak mı daha karlı? İşte şaşırtan o hesap! 

Yeni ev alacaklar ve yatırım yapacaklar, konuta şu an yatırım yapmanın mantıklı olup olmadığını araştırıyor. Peki faize para koymak mı, ev almak mı daha karlı?

Mağdur ev sahibi, 'Kiracım kıstığı kirayla estetik yaptırıyor, sizinki ne yaptırıyor' diye sordu, cevaplar şaşırttı!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sular durulmazken, mağdur ev sahibinden şaşırtan bir paylaşım geldi. Müzeyyen Mağdur ev sahibi sosyal medya hesabı üzerinden "Benim kiracım kıstığı kira ile estetik yaptırıyor, sizinki ne yaptırıyor?" diye sordu. Paylaşıma gelen yorumlar şaşırttı...

Selçuk Geçer dolar için şaşırtan yeni rakamı açıkladı! Yatırımcıları uyardı! İşler karışıyor, uzak durun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru tahminlerine devam ediyor. Bugün bir yenisini eklediği yorumlarda dolar için şaşırtan yeni rakamı açıklayarak 'işler karışıyor' dedi. 

Tebernüş Kireçci vatandaşa sordu! Ev sahibi ve kiracı barışı nasıl sağlanır?  

Kiracı ve ev sahibi arasındaki gerilim her geçen gün artıyor. Ülkenin en büyük problemi haline gelen kiracı ev sahibi kavgaları gündemden hiç düşmezken Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medyadan vatandaşa sordu  'Ev sahibi ve kiracı barışı nasıl sağlanır?'

Ekonomist Hatice Kolçak açıkladı! Ev fiyatları fırlayacak, ev alacaklar geç kalmasın!

Ekonomiye dair yaptığı yorumları ile sık sık gündeme gelen ekonomist Hatice Kolçak, bu kez de ev fiyatları ile ilgili olarak yaptığı  çarpıcı açıklamalar ile gündemdeki yerini korudu. Bu süreçte, ev alacaklara seslenen uzman isim Kolçak, fiyatların yine fırlayacağının altını çizdi.

İnşaat sektöründe şaşırtan gelişme: Fiyatlar bu kez yükselmedi düştü!

İnşaat maliyetlerindeki artış sık sık gündeme gelirken şaşırtan bir gelişme yaşandı. 360 TL olan seramik fiyatı 260 TL'ye indi. Yaşanan durumu resmi X hesabından paylaşan yazar Barış Soydan, Avrupa'daki durgunluk nedeniyle büyük düşüş olduğunu belirtti.

400 bin TL zarardayım diyen mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a şaşırtan soru! 

Ev sahipleri ve kiracı kavgaları gündemi meşgul ederken, 400 bin TL zararda olduğunu söyleyen mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanlığı'na şaşırtan bir soru geldi. Ev sahibi paylaşımında "Bu parayı fitre zekat niyetine kendisine bağışladım desem hayır işlemiş olur muyum?" diye sordu.

TOKİ açıkladı! Ev ve arsaların değeri katlanacak...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni konutları dikeceği yerleri açıkladı. Buna göre belirtilen bölgelerde arsası olanlara bu yeni proje ile beraber ev ve arsa fiyatlarının değerlenmesi gündeme geldi. İşte yeni konutların yapılacağı yerler ve haberin detayları...

Prof. Dr Ahmet Ercan'dan şaşırtan açıklama: Deprem kuşağında olmak nimet! İnşallah deprem olsun ki...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan '' "Deprem kuşağında olmamız bir nimettir' diyerek şaşırtan açıklamalarda bulundu. 

Kirada yüzde 25 zam sınırını aşan ev sahibinin başı büyük dertte! Faiziyle birlikte ödeme yapmak zorunda kalacaksınız

Av. Gökçe Özdemir, ev sahiplerinin, yüzde 25 sınırı üzerinde artış yapmaları halinde başlarının büyük derde gireceğini söyledi. Kiracıyla kanuni sınırın üzerinde bir oranda anlaşılması durumunda ileride kiraya veren kendisine karşı kiracı tarafından açılacak bir dava sonucunda ciddi tutarda faiz ile

Torontada şaşırtan ev Haberi

Torontada şaşırtan ev

Toronto'da bulunan iki katlı ev dışarıdan sıradan bir ev gibi görünse de içeriye girenleri oldukça şaşırtıyor. 1950-1960 yıllarında mükemmel tarzda dekore edilmiş olan bu ev metalik duvar kağıdı, modern barok baskılar, renkli halı, ve neo-süslü detaylarla retro tarzının izlerini taşıyor.