02 / 05 / 2024

toroslar belediyesi yol çalışmaları

toroslar belediyesi yol çalışmaları

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kentin gelişen mahallelerinden biri olan Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi'nde 12 adet yeni yol açacaklarını bildirdi...

Toroslar Belediyesi'nden satılık 3 arsa!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakalar'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde Toroslar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Mersin Toroslar'da esnafa kira desteği sevindirdi!

Mersin'de koronavirüsle mücadelede etkin ve başarılı bir süreçten geçen Toroslar Belediyesi, pandemiden olumsuz etkilenen kiracılarına sağladığı kira desteğiyle de vatandaşların yüzünü güldürdü. 

Mersin Toroslar'da kiracılara müjde!

Mersin Toroslar Belediyesi'nde kiracı olan ancak faaliyetlerine pandemi nedeniyle ara veren esnafın ilk 6 aylık kira bedeli iptal edildi. Ayrıca kira sözleşmeleri 6 ay uzatıldı.

Ev adreslerini kolaylaştıran binalar!

Mersin'de, Toroslar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Bulvar, Cadde ve Sokaklarda Cephe Düzenlemesi Projesi" kapsamında 35 yıllık apartmanın yıpranan dış cephesi, dünyaca ünlü ressam Frida Kahlo'nun "Ben ve Maymun" adlı eseriyle renklendirildi.

Mersin Toroslar'da 11.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 31 Ekim'de gerçelşeşecek..

Mersin Toroslar'da 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Eylül'de gerçekleşecek... 

Toroslar'da 13.8 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar ve Çavuşlu Mahalleleri'nde yer alan 13 adet gayrimenkulü toplamda 13 milyon 876 bin 350 TL bedel ile  satışa çıkarıldı. 

Mersin Toroslar'da 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Toroslar Belediyesi'nin konut projesinde temel atıldı!

Toroslar Belediyesi’nin Korukent Mahallesi’nde Şehir Hastanesi karşısında hayata geçireceği 40 dükkan ve 384 dairenin içerisinde yer aldığı ‘Konut ve Dükkan Projesi’nin temeli atıldı.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

toroslar belediyesi yol çalışmaları Haberi

toroslar belediyesi yol çalışmaları

Toroslar Belediyesi'nin yeni yol açma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, ilçenin hızlı gelişen mahallelerinden biri olan Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi'nde imar planlarında yol olarak işaretli yolları açma çalışmaları yapılıyor. Başkan Tuna, çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. 


Türkiye...