23 / 07 / 2024

torul hes ihalesi

torul hes ihalesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Doğankent, Kürtün ve Torul Hidroelektrik Santralleri'ni özelleştiriyor. Özelleştirme ihalesine en yüksek teklif 1 milyar 225 milyon 100 bin TL teklif Kolin İnşaat'tan geldi.

Balıkesir Manyas'ta özelleştirme ihalesi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Manyas HES ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesi 12 Eylül Salı günü gerçekleşecek.

Eskişehir Yenice HES özelleştirmesine 8 teklif!

ÖİB, Eskişehir'deki Yenice HES'in ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilme ihalesi için 8 teklif geldiği bildirildi.

Çamlıca 1 HES'in özelleştirme ihalesi ertelendi!

Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Çamlıca 1 Hidroelektrik Santrali (HES) ve taşınmazlarının özelleştirilmesi ihalesi, gelen tekliflerin komisyonun belirlediği asgari tutarın altında kalması nedeniyle ertelendi.

Kocaeli Soğukpınar'daki 4 HES projesinde sona gelindi!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi, vatandaşa verdiği suya zam yapmamak amacı ile başlattığı HES Projesini bitirme noktasına geldi. İSU'nun en büyük HES projesi olan Soğuk Pınar üzerindeki 4 HES projesinin üçüncüsünün ihalesi yapıldı.

Tirebolu-Torul yolu ihalesi 40 yıl sonra yapıldı!

Doğu Anadolu'yu Karadeniz'e bağlayan en önemli geçitlerden Kürtün Vadisi için hazırlanan bölünmüş yol projesi 2014'te yayımlanmıştı.

Tirebolu-Torul yolunun ihalesi yapıldı!

Dönemin Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün 1975'te bölgeye yaptığı ziyaret sırasında Giresun Limanı'nın verimli çalışabilmesi için gerekliliğine işaret ettiği Tirebolu-Torul yolunun proje ihalesi gerçekleştirildi.

Doğankent, Kürtün ve Torul HES ihalelerine 1.2 milyar TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Doğankent, Kürtün ve Torul Hidroelektrik Santralleri'ni özelleştiriyor. Özelleştirme ihalesine en yüksek teklif 1 milyar 225 milyon 100 bin TL teklif Kolin İnşaat'tan geldi.

Karacaören HES projelerinin özelleştirme ihalesi son aşamada!

Karacaören I ve II Hidroelektrik Santrali (HES) ve taşınmazlarının özelleştirilmesi ihalesinde son sürece gelindi. Özelleştirme için 515 Milyon TL teklif verildi. Teklifi GAMA Enerji A.Ş. verdi.

Buski HES projesi santral binası ihalesi 2 Ekim'de!

Türkiye Elektromekanik Sanayii Genel Müdürlüğü tarafından BUSKİ D13 su deposuna yapılacak olan HES' in; uygulama projelerini, santral binasını ve inşaat işleri 2 Ekim 2014 tarihinde ihale edilecek...

Zorlu Enerji'den Cizre Barajı ve HES ihalesi açıklaması!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş., Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Cizre Barajı ve HES projesi için yapılan ihale hakkında açıklama yaptı. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklama aşağıdaki gibidir...

İNTES Başkanı Koçoğlu'ndan HES protestolarına cevap!

HES karşıtı platformların gerçekleştirdikleri eylemlerden rahatsız olan HES yatırımcıları, konuyla ilgili detaylı bilgi vermek, yanlış anlaşılmaları gidermek ve kamuoyunu bilgilendirmek için bir platform çatısı altında mücadele etme kararı aldı.

EPDK kayıtlarına göre 600 HES inşa ediliyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun (EPDK) verilere göre yatırımcıların enerji yatırımlarına, özel olarak da Hidroelektrik Santral (HES) yatırımlarına ilgisi bütün hızıyla devam ediyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Muş'ta HES barajı yaptıracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Muş Bulanık Alparslan 1 Hes Barajı 288 iskan konutu inşaatı işini ihale edecek. İhale, açık ihale usulüne göre, 04 Ekim 2011 tarihinde yapılacak

torul hes ihalesi Haberi

torul hes ihalesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Doğankent, Kürtün ve Torul Hidroelektrik Santralleri'ni özelleştiriyor. Özelleştirme ihalesine en yüksek teklif 1 milyar 225 milyon 100 bin TL teklif Kolin İnşaat'tan geldi.


TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih           :   04/04/2016

Karar No    :   2016/35

Konu           :   Doğankent, Kürtün ve Torul Hidroelektrik Santralleri

Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca,

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nın 12/02/2016 tarihli ve 925 sayılı yazısına istinaden;

Kurulumuzun 15/06/2015 tarihli ve 2015/55 sayılı kararı ile özelleştirme programına alınan; Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Doğankent, Kürtün ve Torul Hidroelektrik Santralleri ile bu Santraller tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilmesi amacıyla 18/12/2016 tarihinde yapılan ihale sonucunda;

1) İhale Komisyonu tarafından verilen; Doğankent, Kürtün ve Torul Hidroelektrik Santralleri ile bu Santraller tarafından kullanılan taşınmazların,

• 1.225.100.000...