08 / 05 / 2024

Torun Center fırsatları

Torun Center fırsatları

İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de, eski Ali Sami Yen arazisi üzerinde inşa edilen Torun Center, metrekaresi 5 bin 500 dolar ile 7 bin 500 dolar arasında değişiyor. Teslimler 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek.

Adana Kiza Park Center, cazip kasım ayı fırsatları sunuyor!

Gaziantep’te sektördeki 40 yıllık mazisiyle birçok projeyi imza atan Kurt İnşaat’ın, Adana’daki Balak Petrol İnşaat Ticaret A.Ş ile birlikte inşasını sürdürdüğü Kiza Park Center, cazip kasım ayı fırsatları sunuyor.

Mecidiyeköy Torun Center fiyat!

Mecidiyeköy Torun Center fiyat bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Eski Ali Sami Yen Stadyumu arazisi üzerinde yükselen Torun Center projesinde daire teslimlerinin Ağustos 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor

Torun Center'ın 3'te 1'i satıldı!

Torunlar GYO'nun eski Ali Sami Yen stadı arsası üzerinde hayata geçirdiği Torun Center'ın, yüzde 30'u satıldı. Bir kent meydanının da planlandığı projenin metrekare konut fiyatı ise 5.500 dolardan başlıyor.

Torun Center projesinin önündeki 10 bin metrekarelik alan park için ayrıldı!

Torunlar GYO, Ali Sami Yen Stadyumu arazisi üzerindeki Torun Center projesinin önündeki 10 bin metrekarelik alanı park için ayırdı. Komşu projedeki meydanla birleştiğinde 3 futbol sahası büyüklüğünde şehir parkı yapılacak...

Torun Center 10 bin metrekarelik meydanla Mecidiyeköy'e nefes aldıracak!

Torun Center'da inşaatın yüzde 67'si tamamlandı. 2015'in 3'üncü çeyreğinde bitecek projede 10 bin metrekarelik bir kent meydanı olacak. Ali Sami Yen ruhu da bir heykelle yaşatılacak...

Torun Center'da şantiye gezisi yapıldı! Konutların metrekaresi 5 bin 500 dolar!

Torunlar GYO tarafından İstanbul’un merkezinde eski Ali Sami Yen stadyumu arsası üzerinde hayata geçirilen “Torun Center”, Mecidiyeköy’ün çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Torun Center'da konutların metrekaresi 5 bin 500 dolardan başlıyor...

Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi!

Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi haberimizin içerisinde bulunuyor. Torun Center projesi 42 katlı 2 rezidans bloğu ve 36 katlı bir ofis bloğundan meydana geliyor

Soyak Evostar’da evler hazır, fırsatlar hazır!

İstanbul’un yükselen değeri Halkalı’ da yer alan 1000 konutluk Soyak Evostar, hemen teslim evlerin ödemelerinde fırsatı bolluğu sunuyor. Soyak Evostar’ da evler hazır, fırsatlar hazır.

Richard Moore: İngiliz şirketler Türkiye'deki yatırım ve işbirliği fırsatlarını gözlüyor!

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Moore: "Dubai, off-shore bir finans merkezi ama Türkiye farklı. Çünkü Türkiye'nin iç piyasası çok güçlü. İngiliz şirketler Türkiye'deki yatırım ve işbirliği fırsatlarını gözlüyor." ifadelerini kullandı.

Kentsel dönüşüm sürecinde yeni iş fırsatları ortaya çıkıyor!

Toplam hacmi 400 milyar doları bulması beklenen dönüşüm sürecinde yeni iş fırsatları çıkıyor. Yıkım sektöründen kentsel dönüşüm danışmanlık hizmetine ve dönüşüm laboratuvarına kadar beş adımda dönüşüm ekonomisini ele aldık...

Halkalı Soyak Evo Star, 10 daire için özel fırsatlar sunuyor!

Halkalı'da yer alan 1.000 konutluk Soyak Evostar, 10 daire için özel fırsatlar sunuyor. 31 Mart'a kadar süren kampanyada bu fırsatlar için cep telefonlarından SOYAK yazıp 3442'ye kısa mesaj göndermek yeterli oluyor.

Soyak Evostar’dan 10 daire ile sınırlı sürpriz fırsatlar!

Soyak Evostar, 10 daire ile sınırlı çok avantajlı fırsatlar sunuyor! 31 Mart’a kadar süren kampanyada bu özel fırsatları öğrenmek için SOYAK yazıp 3442’ye göndermek yeterli.

GYODER, MIPIM 2014'de Türkiye'deki fırsatları yatırımcılarla paylaştı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2014 Gayrimenkul Fuarında düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye'deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı.

Torun Center fırsatları Haberi

Torun Center fırsatları

İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de ,Torunlar GYO tarafından yapılan Torunlar Center projesi 42 katlı iki rezidans kulesi ve 36 katlı ofis kulesi olmak üzere 3 kule şeklinde yükseliyor.  Toplam 535 dairenin yer aldığı projede 1 milyar yatırım bedeli ödeniyor. 


Proje,1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire seçeneklerini kapsıyor. Projedeki daire metrekareleri 100 ile 425 metrekare arasında. 


Torun Center projesinde dairelerin metrekaresi ise 5 bin 500 dolar ile 7 bin 500 dolar arasında, ofislerde ise metrekaresi 4 bin 500 dolardan başlıyor. Torun Center projesindeki dairelerin yüzde 32'si, ofislerin ise yüzde 35'i satıldı. 


Proje ayrı zamanda, yüzme havuzu, fitness center, sauna, spor aşlanları, kapalı otopark ve çocuk oyun alanları barındırıyor. 


Torun Center Mecidiyeköy satış ofisi iletişim

Telefon:...