04 / 05 / 2024

torun centerda iş kazası

torun centerda iş kazası

Torunlar G Y O tarafından Mecidiyeköy ' de Ali Sami Yen Stadyumu arsasında inşa edilen Torun Center projesinde hayatını kaybeden işçi sayısı 10 ' a yükseldi.

Torun Center'da asansör faciası!

Torunlar GYO tafafından Mecidiyeköy'de inşa edilen Torun Center'da 4 ayda 3 felaket yaşandı. Ali Sami Yen Stadyumu arsasında gerçekleştirilen projede bu akşam asansör faciası yaşandı...

Torunlar GYO, Torun Center'da açılacak Embassy Suites by Hilton için anlaşma imzaladı! 

Embassy Suites by Hilton Avrupa'daki ilk otelini Torun Center'da açacak. Söz konusu proje için anlaşma imzalandı. İşte detaylar...

Aziz Torun nerelidir? Ne iş yapıyor? Aziz Torun’un hayatı...

Aziz Torun kimdir? Aziz Torun ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Torun bakanlar için 2.500 TL bakım maaşı! SGK`dan anneannelere, babaannelere ödenecek! Sakın kaçırmayın!

Aile Bakanlığı tarafından yapılan bir duyuruya göre, evde torunlarına bakan anneanneler ve babaanneler için 2.500 TL'lik bir torun bakım maaşı verileceği açıklandı. Bu maaş, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sunulan kreş ve bakıcı desteği alternatifi olarak sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Seyit Torun'dan Kanal İstanbul'un iptali için çağrı!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin iptali için çağrı yaptı...

Aziz Torun: Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme şirketlerinden kira almıyoruz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme bölümünde olan şirketlerden kira almıyoruz" dedi ve "Perakende markalarında da kiraları yarıya indirdik" açıklamasında bulundu.

Seyit Torun: Kanal İstanbul Projesi için referanduma gidilmelidir!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptığı açıklamada "Açık çağrımızdır, Kanal İstanbul Projesi için İstanbul halkının hakemliğine başvurulmalı, referanduma gidilmelidir. Sandıktan çıkacak sonuca herkes saygı duymalıdır." şeklinde konuştu.

Aziz Torun: Türkiye yatırım için cazip bir ülke!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği "Expo Turkey by Qatar"da, Türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtacak. GYODER Başkanı Aziz Torun "Asıl amacımız Türkiye'nin istikrarlı, güvenilir ve yatırım için cazip bir ülke olduğunu anlatmaktır" dedi.

Aziz Torun: Gayrimenkulde talep yetersizliği olabilir!

Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Gayrimenkul sektörüne sadece konut ve sat-yap modeli olarak baktığımızda önümüzdeki süreçte bir tıkanma, talep yetersizliği söz konusu olabilir." dedi.

Esenler Dede-Torun Merkezi için geri sayım başladı!

Türkiye'de ilk "Dede-Torun Merkezi" için geri sayım başladı. Esenler Belediyesi tarafından Havaalanı Mahallesi'nde inşa edilen ve dedeleri torunlarıyla buluşturacak merkezde, dedeler torunlarına gelenek ve görenekleri aktaracak.

Aziz Torun: Siyasal iktidar bize içeride ve dışarıda istikrar sunsun!

Gayrimenkul sektörünün 2015’i rekor konut satışı, ama ‘bıçak sırtı kâr’ ile kapatacağını söyleyen GYODER Başkanı Aziz Torun, 2016’ya ilişkin ise daha temkinli: FED faizinin etkisi devede kulak, esas ülke risk notu önemli.

Aziz Torun: Tazminatın üstünde para ödedik!

Torunlar İnşaatın sahibi Aziz Torun tazminat tutarından çok para ödediklerini savundu. Aziz Torun, 10 işçinin yaşamını yitirdiği faciaya ilişkin, "Tazminatın üstünde paralar ödedik ama giden geri gelmiyor" dedi.

Torun Center bittiğinde 1.1 milyar edecek!

Torunlar GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşaatına devam ettiği Torun Center projesinin bugünkü pazar değeri KDV dahil 1 milyar 20 milyon TL olarak belirlendi. Torun Center bittiğinde 1 milyar 153 milyon 200 bin TL değerinde olacak.

Torun Center inşaatında kavga: 2 işçi yaralı!

Asansör kazasında 10 işçinin yaşamını yitirdiği Mecidiyeköy'deki Torunlar İnşaat'ta akşam saatlerinde işçiler ile güvenlik görevlileri arasında kavga çıktı. 2 inşaat işçisi bıçakla yaralandı...

torun centerda iş kazası Haberi

torun centerda iş kazası

Torunlar GYO tarafından Mecidiyeköy'de Ali Sami Yen Stadyumu arsasında inşa edilen Torun Center projesinde hayatını kaybeden işçi sayısı 10'a yükseldi.


Bu akşam 20.00 sularında meydana gelen kazada 36 katlı binanın şantiye asansörü -5. kata çakıldı.


Kazada hayatını kaybedenlerin sayısının artmasından endişe ediliyor.


Olayla ilgili 8 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi




Torun Center'da asansör faciası!



Torun Center'da 6 işçi hayatını kaybetti!


Torunlar GYO'dan asansör kazası ile ilgili basın...