14 / 05 / 2024

torunlar gyo başarının adı konmamamış ilkeleri

torunlar gyo başarının adı konmamamış ilkeleri

Yatırıma değer, yaşamaya değer projeler üreten Torunlar GYO’nun 2014 yılı Faaliyet Raporu, “Başarının Adı Konmamış ilkeleri” adlı “best seller” kitap formatı ve farklı içeriğiyle, uluslararası 3 ayrı organizasyon tarafından büyük ödüle layık bulundu.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bill Gates'ten başarının 10 sırrı!

Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft’u kuran Bill Gates, hayatta başarı sağlamanın 10 gizli sırrını verdi! İşte Bill Gates'in hayatı boyunca uyguladığı 10 kural...

Sıfırdan en tepeye yükselen Andrew Carnegie başarılı olmanın 7 sırrını verdi!

Fakir bir ailenin çocuğu olan ve daha sonrasında adım adım zirveye tırmanan Andrew Carnegie, başarılı olmanın 7 sırrını paylaştı. İşte Andrew Carnegie'den başarının 7 sırrı...

Andrew Carnegie'den Başarının 5 Sırrı!

Andrew Carnegie'nin dünyanın en zengin adamlarından biri olmaya uzanan başarısının sırrı ne? Dünya çapında Andrew Carnegie gibi bir servete ulaşmış insan sayısı çok az. Cevabı haberimizde...

Torunlar GYO'nun Antalya Arsalar'ı değeri ne kadar?

Torunlar GYO, Antalya Arsalar'ın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Kemankeş gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Torunlar GYO Başakşehir parselinin değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Başakşehir parseline ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Başakşehir parselinin değeri ne kadar oldu?

Torunlar GYO Başakşehir parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Başakşehir parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı!

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı'' konusunu kaleme aldı....

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Torunlar GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Torunlar GYO, bağımsız denetçi denetiminden geçmiş olan Finansal Tablolarına göre, 2019 yılı faaliyetlerinden 865 bin 790 TL dönem karı, Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak tutulan yasal kayıtlara göre 7 bin 495 TL dönem karı gerçekleşti.

torunlar gyo başarının adı konmamamış ilkeleri Haberi

torunlar gyo başarının adı konmamamış ilkeleri

Aziz Torun’un, genç girişimcilere ve her sektördn iş insanına kendisini başarıya taşıyan çalışma ilkelerini anlattığı giriş bölümüne sahip olan rapor, aynı zamanda Torunlar GYO için kilometre taşı olan 2014 yılının hikâyesini de anlatıyor.


Torunlar GYO’nun “best seller” kitap formatında yayınladığı 2014 faaliyet raporu, farklı tasarımı ve içeriğiyle; uluslararası arenada üç ayrı organizasyon tarafından büyük ödüle layık bulundu. Torunlar GYO 2014 Faaliyet Raporu, farklı ülkelerden binlerce faaliyet raporunun yarıştığı ARC Awards tarafından Büyük Ödüle (Grand Award), LACP Vision Awards ve Galaxy Awards'dan ise "Altın Ödül"e layık bulunarak uluslararası arenada faaliyet raporları arasındaki en prestijli ödülleri Türkiye kazandırdı. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun’un, başarı yolunda ipucu verebilecek ilkelerini ayrıntılı şekilde ele alan rapor, “Başarının Adı Konulmamış İlkeleri” ismini taşıyor.


Raporda, Aziz...