17 / 05 / 2024

Torunlar yatırım hedefi

Torunlar yatırım hedefi

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun: "Torunlar GYO olarak 2016-2018 yılları arasında mevcut ve geliştireceğimiz projeler için 2,1 milyar TL yatırım yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Tarım Kredi'nin 2023 yılı yatırım hedefi 5 milyar lira!

Tarım Kredi Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Türkiye'nin en önemli oyuncularından olmayı hedeflediklerini söyleyerek, bu seneki toplam yatırım tutarlarının 2,5 milyar liraya ulaştığını, gelecek sene de ilave 5 milyar liralık yatırım yapacaklarını kaydetti.

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İBB'nin hisselerini 3,6 milyona satın aldı

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Alibeyköy'de gerçekleştireceği projenin hayata geçirilmesi hedefi doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan hisselerin tapu devrinin bugün gerçekleştirildiğini açıkladı.

Kripto yatırımcısının hedefi uzun vade yatırım!

Yapılan araştırmaya göre; kripto para yatırımcılarının 3'te 2'si uzun vade yatırım gerçekleştirmek için borsada işlem yapıyor. 

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Torunlar GYO üç yılda 1.7 milyar TL’lik yatırım yapacak!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 3 yılda 1.7 milyar TL yatırım yapacaklarını belirtti. Torun, "5. Levet projemizde 3 bin 200 konut tamamlandı. Bu yılın son çeyreğinde 700 konutluk 2. etabın inşaatına ve satışına başlayacağız" dedi...

Ege Yapı 2,5 milyar liralık yatırım hedefliyor!

Ege Yapı, önümüzdeki beş yıl zarfında belirlediği 2,5 milyar liralık yatırım hedefi doğrultusunda 2020'de yeni projelere başlayacak.

Balıkesir'e 6.5 milyar liralık yatırım hedefi!

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir için hazırladığı 4 hedefi anlattı. Yılmaz, projelerden ve yatırımlardan bahsetti.

Babacan Holding'ten 840 milyon TL'lik yatırım hedefi!

Gayrimenkul, inşaat, enerji, turizm ve lojistik alanlarında faaliyetlerini sürdüren Babacan Holding, 2019 yılı için 840 milyon TL’lik yatırım hedefi koydu.

Torunlar GYO'dan 1.3 milyarlık yatırım hedefi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılını 6.4 milyar TL net aktif değer ve 10.3 milyar TL portföy büyüklüğü ile kapattı.

Torunlar GYO, Halk Yatırım Araştırma model portföyünde!

Halk Yatırım Araştırma Yönetmeni İlknur Hayır Turhan, Torunlar GYO'nun model portföyünde olduğunu söyledi..

Sefa İnşaat'tan 2017'de bin konutluk yatırım hedefi!

Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk, inşaat sektörüne olan güvenle yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Öztürk, “Devam edenler ve planladıklarımızla birlikte yıl sonuna kadar bin konutluk yatırım gerçekleştirmiş olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Kuzu Holding'ten 5 yılda 1 milyar TL'lik yatırım hedefi!

2011'den gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Kuzu Holding şimdiye kadar 500 milyon TL'lik yatırım yaptı. Şirket, 2 kat daha büyümeyi ve 5 yılda da 1 milyar TL'lik yatırım gerçekleştirmeyi planlıyor.

Torunlar yatırım hedefi Haberi

Torunlar yatırım hedefi

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, gayrimenkulün her segmentinde yatırımlarını sürdürdüklerini belirterek, "Önümüzdeki dönemde yine bu strateji ile devam ederek 2016-2017- 2018 yılları arasında mevcut ve geliştireceğimiz projeler için 2,1 milyar TL yatırım yapmayı hedefliyoruz" dedi.


Torunlar GYO, 2015 yılına ilişkin finansal sonuçlarını düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna açıkladı. SPK standartlarına uygun olarak hazırlanan konsolide finansal tablolara göre, şirket 2015 yılını 4 milyar 861 milyon TL net aktif değer ve 8.8 milyar TL portföy değeri ile kapattı. Şirketin vergi, amortisman ve faiz öncesi karının da (VAFÖK/EBITDA) 369 milyon TL olarak gerçekleştiği açıklandı.


Şirketin 2015 yılında 628 milyon TL satış geliri elde ettiği, bu gelirlerin yüzde 40’ının konut ve ofis, yüzde 49’unun ise AVM ve ofis kira gelirlerinden kaynaklandığı bildirildi.


Şirketin düzenli gelir...