03 / 05 / 2024

torunlardan yatırım hamlesi

torunlardan yatırım hamlesi

Türkiye'nin en büyük AVM yatırımcılarından biri olan Torunlar GYO, bu alanda 2016'da iki önemli projeye başlamaya hazırlanıyor. Grup Antalya'da bulunan Depoo Outlet'in yanına otel ve AVM'yi içeren yeni bir proje için harekete geçti.

Türkiye’de dört ilde 20 milyar liralık yatırım hamlesi

Fotovoltaik güneş paneli, hibrit otomobil, batarya üretimi tesisleri ile daha önce Türkiye'de üretimi olmayan bulaşık makinesi kapsülü, maleik anhidrit üretim tesisleri için İzmir, Sakarya, Adana, Kocaeli’nde gerçekleşen yatırımlar, proje bazlı devlet yardımı alacak.

Barem Ambalaj'dan yatırım hamlesi, kendi hammaddesini ve enerjisini üretecek

İzmir'de 1999 yılında küçük bir atölyede üretime başlayan Barem Ambalaj, 3 fabrikada 800 kişiyle yaptığı üretimi stratejik bir yatırım hamlesiyle büyütmeyi hedefliyor.

Tayvan motorsiklet markası KYMCO’dan Türkiye’ye yatırım hamlesi! "Avrupa için motor üretecekler"

Tayvan merkezli motosiklet devi KYMCO’NUN CEO’su İstanbul’da katıldığı lansmanda Türkiye’ye yatırım yapmayı düşündüklerini açıkladı. KYMCO markasının yeni çıkan CV3 modelinin tanıtıldığı lansmandan müjdeli haberler geldi.

Katar'dan Türkiye'ye yatırım hamlesi!

Katarlı şirket sahipleri, enerjiden tarım ve gayrimenkule kadar her alanda Türkiye'ye yatırım yapmayı istiyor. Ülkenin 5 holdingi ilk etapta 300 milyon dolarlık yatırıma başlayacak. 

Limak'tan 2 milyar dolarlık yatırım hamlesi!

Limak Holding enerji, çimento, havalimanı, inşaat ve turizmde 2 milyar dolar yatırım yapacak. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 4,1 milyar dolar cirolu grubun bu yıl yüzde 20 büyüme hedefiyle yeni yatırımları devreye alacağını belirtti.

Taşyapı'dan 2 milyar dolarlık yatırım hamlesi!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul firmalarından olan Taşyapı, konut sektöründe hedef büyütecek. Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “2017’de 2 milyar dolarlık yatırım hamlesi başlatıyoruz'' diye konuştu.

Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefi!

Yatırım ve Destek Hamlesi Cazibe Merkezleri Programı kapsamında Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefleniyor. İki firma, projeleri hayata geçirmek için gerekli çalışmalara başladı.

Doğu ve Güneydoğu'da konut yatırımı hamlesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu illerindeki yatırım hamlelerinden bahsetti. 30 binden fazla konutun kullanılamaz hale geldiğini belirten Özhaseki, biten konutların anahtarlarını teslim ettiklerini söyledi.

Aşur Group'tan Batman'a yatırım hamlesi!

Aşur Group Batman'da yatırım programına başlıyor. Aşur Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aşur, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Doğu ve Güneydoğu yatırım teşvik mevzuatı geçikti!

Başbakan Binali Yıldırım’ın 4 Eylül’de açıkladığı ‘Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Cazibe Merkezleri Programı, Yatırım ve Destek Hamlesi’ paketinin mevzuatı hala hazır değil.

İş adamları Bayburt'a yatırım yapmak için harekete geçti!

Başbakan Yıldırım'ın yatırım ve kalkınma hamlesi paketini açıklamasının ardından çok sayıda iş adamı Bayburt'a yatırım için harekete geçti.

Global Yatırım Holding gayrimenkule yatırım yapacak!

Global Yatırım Holding büyük bir büyüme hamlesi yapmış durumda. Şu anda 11 olan liman sayısını bu yıl içinde 25'e çıkarmayı planlayan holding, böylelikle dünyadaki lider konumunu daha da perçinleyecek.

Doğu ve Güneydoğu yatırım hamlesi terörü azaltır!

Başbakan Yıldırım'ın Diyarbakır'da müjdesini verdiği Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik başlatılan yatırım ve kalkınma hamlesi, Bitlis'teki sivil toplum kuruluşlarına umut oldu.

torunlardan yatırım hamlesi Haberi

torunlardan yatırım hamlesi

Türkiye'nin en büyük AVM yatırımcılarından biri olan Torunlar GYO, bu alanda 2016'da iki önemli projeye başlamaya hazırlanıyor. Antalya'da bulunan Depoo Outlet'in yanına otel ve AVM'yi içeren yeni bir proje için harekete geçen grup, ayrıca İstanbul Boğaziçi'nin en önemli lokasyonlarından Paşabahçe arazisindeki projesine de bu yıl başlayacak. 


Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, uzun zamandır gelen talepler doğrultusunda Antalya Depoo'yu genişletmeyi planladıklarını söylüyor. Torun, bu konuda şöyle konuşuyor: "Değişen perakende koşullan ve gelen talepler ışığında burada yeni bir alışveriş ve yaşam konsepti geliştirmeye karar verdik. Gelişen Antalya'nın ihtiyaçlarına paralel olarak outlet'in yanı sıra sezon alışverişi, eğlence ve konaklama imkanlarını da bir arada sunabileceğimiz yeni bir kanna kullanım konsepti geliştirdik. Bu projeyle ilk kez bir outlet ve sezon AVM'si yan yana...