04 / 07 / 2024

Toscana Ovacık ieltişim

Toscana Ovacık ieltişim

Çeşme, inşaat sektöründe de birçok seçkin projeye ev sahipliği yapmaya başladı. Ovacık'taki 'Toscana Ovacık Konakları' projesinin tanıtımı Alaçatı Viento Hotel'de gerçekleştirildi.

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Aslan tarafından kuruldu.

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Yazdandoost ve Fakhrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Alı Yazdandoost ve Fahkrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Salgın döneminde kırsal yaşamı tercih edenler şehre dönüş trendinde!

Koronavirüs salgını sırasında büyük kentlerden küçük yerleşim birimlerine göç eden beyaz yaka çalışanlar geri dönüyor. Fakat şehir hayatına geri dönmek isteyen ABD’li beyaz yakalılar, birçok ülkedekine benzer bir şekilde yeni bir şokla karşılaşıyor: Konut fiyatları...

9 milyar dolarlık seçim darbesi

Çin Devlet Başkanı Şi Şinping'in 3. dönem tekrara seçildiği büyük kongrenin ardından yaşanan toplu satışlarla birlikte Çin'in önde gelen iş adamlarının serveti 9 milyar doların üzerinde erime kaydetti.

TOKİ'den Karabük Ovacık'ta 770 bin liraya 3+1! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Karabük Ovacık 2022 sosyal konut projesinin bilinmeyenleri belli oldu. Peki TOKİ Karabük Ovacık projesinde toplam kaç daire inşa edilecek? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Ovacık 2022 ucuz konut projesi...

Bell Port Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bell Port Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

Keçiören Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 adet arsa satıyor!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Dimka İnşaat Mimarlık Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dimka İnşaat Mimarlık Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kardelen Acar tarafından kuruldu.

Toscana Ovacık ieltişim Haberi

Toscana Ovacık ieltişim

Ünlülerin gözde tatil mekanı Çeşme, inşaat sektöründe de birçok seçkin projeye ev sahipliği yapmaya başladı. Femetal A.Ş. tarafından hayata geçirilen Çeşme Ovacık'taki 'Toscana Ovacık Konakları' projesinin tanıtımı Alaçatı Viento Hotel'de gerçekleştirildi. Seçkin davetlilerin katıldığı özel gecede İtalya'nın Toskana mimarisinin esintilerinin yer aldığı her biri 800 ile 1000 metrekare arazide konuşlandırılmış 4 oda 1 salondan oluşan müstakil 11 villanın tanıtımı yapıldı. 


20 milyon liralık yatırım 


Proje Satış Direktörü Soner Ülker Çeşme'de yatırımlara devam ettiklerini dile getirdi. Toskana Ovacık Konakları'nı tamamlayarak toplamda 25 milyon liralık bir yatırıma imza attıklarını söyledi. 

Ülker, sonbaharda da Alaçatı'da yeni bir lüks konut projesine başlayacaklarını söyledi. 




Web: www.femetaldemircelik.com.tr




Yeni...