05 / 05 / 2024

Toscana

Toscana

Ekonomik kriz, İtalya'nın lüks taş evleriyle ünlü olan Toscana bölgesini de vurdu. 300 bin Euro'luk süper lüks villaların fiyatları, 50 bin Euro'ya kadar düşüş gösterdi...

Büyükçekmece Toscana Orizzonte fiyat listesi!

Toscana Orizzonte Villaları 2 milyon 392 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Büyükçekmece Toscana Orizzonte fiyat listesi...

Emaar Square'de teslimler başladı!

İSTANBUL’da 2006 yılında faaliyete başlayan dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties, Toscana projesinin ardından hayata geçirdiği Emaar Square projesinde son viraja girdi.

Çeşme Toskana Konakları tanıtıldı!

Ünlülerin gözde tatil mekanı Çeşme, inşaat sektöründe de birçok seçkin projeye ev sahipliği yapmaya başladı. Femetal A.Ş. tarafından hayata geçirilen Çeşme Ovacık'taki 'Toscana Ovacık Konakları' projesinin tanıtımı Alaçatı Viento Hotel'de gerçekleştirildi

Çeşme Toscana Ovacık Konakları tanıtıldı!

Çeşme, inşaat sektöründe de birçok seçkin projeye ev sahipliği yapmaya başladı. Ovacık'taki 'Toscana Ovacık Konakları' projesinin tanıtımı Alaçatı Viento Hotel'de gerçekleştirildi.

İzmir Ovacık Villa Toscana'da fiyatlar 550 bin Dolar'dan başlıyor!

Femetal A.Ş. tarafından yükselen proje İzmir İl'i, Çeşme İlçe'si Ovacık bölgesinde inşa ediliyor. İzmir Ovacık Villa Toscana'da fiyatlar 550 bin Dolar' dan başlıyor.

Toscana Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toscana Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Abdullah tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Toskana Vadisi'nin 3.etabı için 700 milyon dolar yatırım yapıldı!

Büyükçekmece'de konumlanan Toscana Vadisi projesinin 3. fazı için 700 milyon dolar yatırım yapıldı. Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliği ile hayata geçen yeni etapta villalar tek katlı olarak inşa ediliyor.

Toscana'daki lüks villaların fiyatı 50 bin Euro'ya kadar düştü!

Ekonomik kriz, İtalya'nın lüks taş evleriyle ünlü olan Toscana bölgesini de vurdu. 300 bin Euro'luk süper lüks villaların fiyatları, 50 bin Euro'ya kadar düşüş gösterdi...

Ribbon Home'dan kış sürprizi: Toscana ve Cappadocia!

Eylül Ayı başında RIBBON HOME mağazasında yeni koleksiyon ürünleri yerini aldı ve çoktan müşterileriyle buluştu ama RIBBON HOME sürprizleri bununla bitmiyor daha doğrusu RIBBON HOME bu kadarla yetinmiyor.

Toscana Evleri'nde 3 milyon TL'ye! İcradan!

Büyükçekmece 1. İcra Müdürlüğü, Toscana Evleri'nde yer alan villayı satıyor. Toplam bedeli 3 milyon TL olan villanın ihalesi 11 Temmuz 2011 günü saat 11.'den 11:10'a kadar Büyükçekmece Ücra Müdürlüğü'nde açık artırma suretiyle yapılacak....

Toscana Vadisi 1. Fazda 975 bin dolara!

Büyükçekmece’de inşa edilen Toskana Vadisi projesinde fiyatlar 975 bin dolardan başlıyor. 1. Fazda yüzde 10 peşin ve rent-to-own kampanyası devam ediyor…

Emaar, Çamlıca'da Address Hotel'i yapacak

Toscana Vadisi'ne imza atan Emaar Properties Çamlıca'da Address Hotel'i yapacak

Toscana Vadisi'nde metrekaresi 1.800 dolara!

Dubai'nin ünlü gayrimenkul şirketlerinden Emaar'ın Türkiye'deki ilk projesi Toscana Vadisi Evleri'nde ilk etap hızlı satılıyor. Konutların yüzde 50'sinin satışı 6 ayda yapıldı.

Toscana Haberi

Toscana


İtalya 'nın taş villalarıyla ünlü Toscana bölgesi, kriz nedeniyle boşalmaya başladı. Fiyatları 1 milyon euro olan evler, 200 bin euroya satılmaya başladı. Yunanistan, İspanya ve İtalya'da hissedilen ağır ekonomik kriz nedeniyle yaşanan bu durum, başta İngilizler olmak üzere birçok ülkedeki zenginleri harekete geçirdi. 


İngiliz emlak şirketlerinin kamp kurduğu bölgede, 3 haftada 297 villanın satıldığı açıklandı. Zengin Türkler'in de bölgede mülk almak için emlak şirketleriyle irtibat kurduğu belirtildi. Hatta bazı bankalar haciz yoluyla el koydukları Toscana evlerini 50 bin euroya satışa çıkardı. Açık arttırma yöntemiyle satılacak 50 bin euroluk villanın, en fazla 90 bin euroya alıcı bulacağı iddia edildi. 


Takvim...