06 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte ödül

Toskana Orizzonte ödül

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde hayata geçirdiği Toskana Orizzonte projesi ile tek katlı villa yaşamının temsilcisi Arıkan Yapı Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden European Property Awards’tan dört ödülle döndü.

Toskana Orizzonte'de 3.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi, Sırtköy Bulvarı'nda yer alan Toskana Orizzonte projesinde yer alan villa icradan satışa çıkarıldı. Toskana Orizzonte'de yer alan villa için 3 milyon 642 bin TL bedel isteniyor. 

Toskana Orizzonte'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahalle/Köy, Sırtköy Çiftliği Mevkii'nde yer alan Toskana Orizzonte'deki villa icradan satışa çıkarıldı. 

Toskana Orizzonte'de tarihi fırsata ek yüzde 10 KDV indirimi!

Arıkan Yapı Emlak Konut ve GYODER’in öncülüğünde devam eden kampanya kapsamında, Toskana Orizzonte projesinde 240 ay vade seçeneğine ek yüzde 10 KDV indirimi ile tek katlı villa sahibi olma fırsatı sunuyor.

Toskana Orizzonte'de TL fiyat kampanyası!

Toskana Orizzonte'de kısa bir süreliğine satışlar dolar değil, TL üzerinden yapılıyor. Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de 36 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor...

Toskana Orizzonte 3. Etap'ta yüzde 8 indirim!

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte’nin üçüncü ve son etabı satışa sunuldu.

Toskana Orizzonte'ye Londra'dan 4 ödül!

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde hayata geçirdiği Toskana Orizzonte projesi ile tek katlı villa yaşamının temsilcisi Arıkan Yapı Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden European Property Awards’tan dört ödülle döndü.

Toskana Orizzonte projesi pilotlar tarafından tercih ediliyor!

Büyükçekmece göl vadisinde yer alan ve yatay mimarisi ile dikkat çeken Toskana Orizzonte projesi 3. Havalimanına yakınlığı sebebiyle pilotların tercihi oluyor.

Toskana Orizzonte Villaları satış fiyatları!

Toskana Orizzonte Villaları satış fiyatları 650 bin dolardan başlayarak değişiyor. Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesinde ikinci etap bu yıl haziran ayında teslim ediliyor...

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de fiyatlar 650 bin dolardan!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından inşa edilen Toskana Orizzonte projesinde villaların büyüklükleri 179 metrekare ile 695 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de lüks villalar 650 bin dolardan!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzasını taşıyan Toskana Orizzonte projesinde fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor. Toskana Orizzonte projesinde ilk etapta teslimler başlarken, 2. etap Haziran'da teslim ediliyor...

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de 2.etap teslimleri Haziran 2016'da!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası taşıyan Toskana Orizzonte projesinda villa fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Hemen teslim projelerde ikinci etap teslimleri 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Toskana Orizzonte'de hemen teslim villalar!

1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına yayılan Toskana Orizzonte'de Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası bulunuyor. Projede fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte'de teslimler 30 Eylül'de başlıyor!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı, Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Toskana Orizzonte ödül Haberi

Toskana Orizzonte ödül

Londra'da European Property Awards adıyla bu yıl 22.si düzenlenen ve Gayrimenkul Oskarları olarak bilinen  yarışmada, Arıkan Yapı iki farklı kategoriden toplamda dört ödülün sahibi oldu. Tamamı tek katlı tam müstakil 187 villadan oluşan Toskana Orizzonte projesi Gayrimenkul Geliştirme kategorisinden üç farklı ödülün sahibi olurken Emirgan Villa projesi ise İç Tasarım kategorisinden ödülün sahibi oldu.


Yatay mimari kazandı

Dünyanın önde gelen inşaat ve gayrimenkul firmalarının yer aldığı bu önemli platformdan ödülle dönmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, “Toskana Orizzonte projemizin en önemli özelliği tek katlı villalardan meydana gelmesi. İnsan fizyolojisine en uygun yaşam modeli yatay yaşamdır. Biz Toskana Orizzonte projemizde gerçek müstakil yaşam modelini kurgulamış bulunuyoruz. Alışılagelmiş çok katlı ve bitişik nizam mekanlar yerine, tek katlı,...