02 / 05 / 2024

Toskana Vadisi 3üncü faz

Toskana Vadisi 3üncü faz

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece 'de hayata geçirilen Toskana Vadisi Evleri 3. fazda 187 villadan oluşuyor. Büyükçekmece Toskana Vadisi teslimlerinin 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Toskana Vadisi 3'üncü fazda fiyatlar 450 bin dolardan başlıyor!

Toskana Vadisi 3. faz satılık villaların alanları 179 metrekareden başlıyor ve 694 metrekareye kadar yükseliyor. Büyükçekmece'de yer alan projede fiyatlar 450 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Toskana Vadisi 3'üncü fazda satışlar başladı!

Toskana Vadisi 3. faz satılık villaların alanları 179 metrekareden başlıyor ve 694 metrekareye kadar yükseliyor. Büyükçekmece'de yer alan projede fiyatlar 450 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Toskana Orizzonte 3. Etap'ta yüzde 8 indirim!

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte’nin üçüncü ve son etabı satışa sunuldu.

Büyükçekmece Toskana Vadisi'ne dev film platosu kurulacak!

Hollywood ve Bollywood'dan sonra dünyanın en büyük 3. film platosu İstanbul'a kurulacak. Van Damme'ın da ortak olduğu Long Road Production film şirketi, uluslararası yüksek bütçeli projelerini Büyükçekmece, Toskana Vadisi'nde hayata geçirecek.

3'ncü havalimanının sahibi ortaya çıktı!

Ruznameci İbrahim Ağa’nın torunu olduğunu söyleyen 80 yaşındaki Selahattin Çalışır “3’üncü Havalimanı’nın yeri benim” diyerek dava açmaya hazırlanıyor. İstanbul’un yarısının kendisinin olduğunu iddia eden Çalışır, 60 yıldır dava üstüne dava açıyor.

Bozüyük TOKİ konutlarında 3.'üncü etap satışları başlıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 2.’inci etap TOKİ konutlarının ardından 3.’üncü etap konut satış başvuruları 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

3’üncü Havalimanı inşaatında yerli malzeme ağırlıklı olmalı!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, projelerde yerli üretime öncelik verilmesini istedi. Bahçıvan, 3’üncü Havalimanı inşaatında kullanılacak malzemelerin ’yerli üretimle’ gerçekleşmesi gerektiğini söyledi.

3'üncü Havalimanı için 3.3 milyar liralık teşvik!

Kasımda 8.7 milyar liralık yatırım öngören 332 proje teşvik belgesine bağlanırken, en yüksek tutarlı teşvik 3 milyar 362 milyon lirayla İstanbul 3'üncü Havalimanı inşaatına...

3'üncü köprü için teminat istendi mi?

Kredi teminatı konusunda bankaları eleştiren MÜSİAD Başkanı Nail Olpak,“3'üncü köprü için İbrahim Çeçen'den teminat istenmedi sanırım” dedi. Olpak, köprü projesinin başlı başına bir teminat olduğunu anlattı.

3'üncü Köprü depreme dayanıklı olarak inşa ediliyor!

2016 Kasım ayında açılması planlanan 3'üncü Köprü'de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yetkililer, "276 km rüzgâr hızına ve bin yılda bir gerçekleşecek depreme karşı dayanıklı olarak inşa ediliyor" dedi

3’üncü Köprü projesinin inşaatında son durum!

İstanbul Boğazı ve Belediyeler Birliği Başkanı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yapımı devam eden 3’üncü köprüde çalışmaları yerinde inceledi.

3'üncü Havalimanı projesi ne zaman bitiyor?

3'üncü Havalimanı CEO'su Akçayoğlu, projeyi 2018'in ilk çeyreğinde tamamlayacaklarını belirterek, "Şu anda projede 7 bin 500 kişi çalışıyor" dedi

3'üncü Havalimanı arsa satışlarını yüzde 50 artırdı!

Emlak piyasasında 3'üncü havaalanı bereketi yaşanıyor. İnşaatın bulunduğu bölgelerde arsa satışları geçen yıla oranla yüzde 40-50 arttı. Projeye yakın bölgelerde bu artış yüzde 100 seviyelerine kadar çıkıyor.

Aktaş 3'üncü etap toplu konutları için 100 gecekondu yıkıldı!

Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için çalışan Altındağ Belediyesi, Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını da tamamladı. Aktaş 3'üncü etap toplu konutları için 100'e yakın gecekondu yıkıldı.

Toskana Vadisi 3üncü faz Haberi

Toskana Vadisi 3üncü faz

Arıkan Yapı ve Emaar imzası ile inşa edilen Toskana Vadisi projesinde 8 farklı villa tipi bulunuyor. Toskana Vadisi 3. fazda toplam 187 adet villa mevcut. Projede yer alan villalar 3 ve 7 odalı olarak dizayn edildi.  Proje “Tek Katlı Villa Yaşam Konsepti“ ile inşa ediliyor.


Toskana Vadisi 3. faz projesinin sosyal alanları içerisinde Toskana Çarşı, 3 bin 700 metrekare kiralanabilir alan, 100 araçlık otopark ve  16 mağaza yer alıyor.


Büyükçekmece Toskana Vadisi villa fiyatları 580 bin dolardan başlayarak 2 milyon 650 bin dolara kadar çıkıyor.


Toskana Vadisi villa alanları 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiyor. Büyükçekmece'de yükselen Toskana Vadisi teslimlerinin 2015 yılı Eylül ayında yapılması planlanıyor.



Toskana Vadisi 3. faz iletişim bilgileri

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Beyza...