17 / 05 / 2024

Tosyalı Holding oran fabrikası

Tosyalı Holding oran fabrikası

2013 yılında 500 milyon dolarlık yatırımla Cezayir’de demir-çelik üretimine başlayan Tosyalı Holding, ülkedeki yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Tosyalı Holding, küresel büyümesinde hız kesmiyor!

Tosyalı Holding, Türkiye’nin global çelik üreticisi olarak 3 kıtada sayıları 30’u bulan tesis ve yaklaşık 15 bin çalışanıyla küresel büyümesine devam ediyor.

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding, iştiraki Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesinde sahip olduğu yüzde 50 oranındaki payların tamamının toplam 25 milyon 250 bin ABD Doları/ yaklaşık 220 milyon TL bedelle satılması için 24 Haziran 2021'de anlaşma imzalandı. 

Tosyalı Holding'in Cezayir tesisi, Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Osman Arolat bugünkü köşesinde Tosyalı Holding'in yeni yatırımlarını kaleme aldı.

Tosyalı Holding'in İskenderun'daki 2.5 milyar dolarlık tesisinde sona yaklaşıldı!

Tosyalı Holding tarafından İskenderun'da inşa edilen 2,5 milyar dolarlık yassı çelik üretim fabrikasının büyük bölümü tamamlandı.

Sabancı Holding'te bayrak değişimi: Barış Oran ve Tamer Saka ayrılıyor!

Sabancı Holding'in Finans Grup Başkanı Barış Oran ve Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Tamer Saka, kariyer tercihleri sebebiyle bayrağı devrediyor.

Akfen Holding'in 6. kupon ödeme dönemi faiz oranı yüzde 5,0433!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 200 milyon TL tahvilin 20 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak olan 6. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 5,0433...

Tosyalı Holding'ten dünyanın en yeşil çelik üretimi!

Yıllık 6 milyon tonu aşan üretim rakamı ile global demir çelik sektöründe önemli marka olan Tosyalı Holding, DRI teknolojisi ile dünyanın en yeşil çeliğini üretti...

Tosyalı Holding'ten Cezayir’de dünya rekoru!

2018 Kasım'da MIDREX teknolojisi kullanarak dünyanın en büyük DRI modülünü devreye sokan Tosyalı Algérie, henüz iki senelik faaliyet süresine rağmen tek bir DRI modülü ile 2,23 milyon ton/yıl üretim rakamına ulaşarak yeni bir dünya rekoru kırdı.

Akfen Holding'in 5. kupon ödeme dönemi faiz oranı yüzde 4,6798!

Akfen Holding'in ihraç edilen TRSAKFHK2111 ISIN Kodlu 200 milyon TL tahvilin 17 Şubat 2021 tarihinde yapılacak olan 5. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 4,6798 olarak kesinleştirildi.

Tekfen Holding kar payı dağıtacak mı?

Tekfen Holding'in 2019 yılı dönem karından ortaklara 3 taksit olarak yapılmasına karar verilen %30 oranında temettü dağıtımının 3. taksit ödemesi 5 Ocak 2021'de yapılacak...

Çelik üretimiyle Avrupa'da lider olabiliriz!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, "Çelik üretimiyle Avrupa'da lider olabiliriz" dedi...

Tosyalı Holding oran fabrikası Haberi

Tosyalı Holding oran fabrikası


2013 yılında 500 milyon dolarlık yatırımla Cezayir’de demir-çelik üretimine başlayan Tosyalı Holding, ülkedeki yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. 250 milyon dolarlık ek yatırımla hayata geçirilen ve 15 ayda tamamlanan 2. etapta, filmaşin ve ticari profil üretimi gerçekleşecek. Özellikle KOBİ’leri desteklemeyi hedefleyen yeni tesisin yıllık kapasitesi 700 bin ton olacak ve Cezayir’in tüm ithalatını ikame edecek.


1.3 milyar dolara ulaşan 3. etap yatırımları sonucunda ise, Tosyalı Holding’in ülkedeki yatırımları 2 milyar doları aşmış olacak. İlk iki tesiste hurdadan çelik elde edilirken, yeni Entegre ‘DRI’ tesisinde demir madeninden çelik üretilecek. Bu sayede maliyetler de azaltılmış olacak.


Yeni filmaşin ve ticari profil üretim fabrikasının açılışı ile yeni entegre “DRI” Demir Çelik Tesisi’nin temel atma töreni 17 Haziran tarihinde Cezayir Basbakanı Abdelmalek Sellal’in katılımı ile...