07 / 05 / 2024

Touching trendi

Touching trendi

İç mimarideki ‘Touching’ trendi,evlere küçük dokunuşlarla hayat katıyor... Hayallerinizdeki yaşam alanına kavuşmak için her zaman büyük değişiklikler gerekmez. ‘Touching’ çözümleri sayesinde var olan mekanlarınızı güzelleştirebilirsiniz.

Konut almak isteyenlerin yeni trendi: Eski ve metruk evler! Fiyatları 600 bin liradan başlıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi ve faiz oranlarının artmasıyla ev alamayan vatandaşların yeni trendi eski ve metruk binalardan yana oldu. Bu evlerin fiyatları 600 bin liradan başlıyor. 

Konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu? Seçim, deprem ve yüzde 25 kira sınırı satışları vurdu! 

Fiyatlardaki yıllık yüzde 136 yükselişe ek olarak, piyasada kesilen kredi muslukları ve seçim belirsizliği de konut satışlarının düşmesine neden oldu. Peki konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu?

Altında sert düşüşler bekliyorum diyen İslam Memiş yeni trendi açıkladı! Görmeyen, duymayan kalmasın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''altında yeni düşüşler bekliyorum'' diyerek yeni trendi açıkladı. Görmeyen, duymayan kalmasın!

Son zamanların trendi çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 5 Aralık 2022 fiyat listesi

Son zamanlarda hemen hemen her kadının kolunda sıkça görmeye alıştığımız çeyrekli altın bilekliklerin fiyatları merak ediliyor. Peki son zamanların trendi çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 5 Aralık 2022 fiyat listesi.

Bu yazın trendi karavan tatili! Günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle pek çok kişi, ucuz yollu tatilin yolunu araştırmaya başladı! Bu yazın trendi karavan tatili oldu! Peki, günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kripto paralarda ön alımlara talep arttı!

Kripto para piyasasında herkes ‘mega boğa’ trendi bekleyişi devam ederken ön alımlarda da talep gittikçe artıyor. 

İstanbul’da kiralar düşecek mi?

İstanbul'daki kira artışlarıyla ilgili açıklamalar yapan Gayrimenkul Danışmanı Mustafa Kemal Işık “Konut kiralarındaki artış trendi sürecek” dedi.

Gayrimenkulde rezidans trendi sona mı eriyor?

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Nilüfer Kas, bugünkü köşesinde gayrimenkul sektöründeki son durumu kaleme aldı. İşte Nilüfer Kas'ın 'Gayrimenkul alıcısı gökyüzünü bıraktı yeryüzüne indi' başlıklı yazısı...

Kripto paralar rekora tırmanıyor!

Kripto para piyasasında yükseliş trendi devam ediyor. Bitcoin ve Ethereum bu hafta yatırımcısına fazlasıyla kazandırdı. 

Yabancılar izole projeleri tercih ediyor! 

Koronavirüs salgını ile beraber konut trendi tümüyle değişti. Öyle ki Türkiye'de konut yatırımı yapan yabancı vatandaşlar da izole projeleri tercih ediyor.

Akıllı şehir teknolojileri trendi yükseliyor!

Akıllı şehir teknolojileri yükseliş gösteren trendlerden. 2019'da 83,1 milyar dolar pazar büyüklüğüne sahip akıllı şehirler ekosistemi, 2026'ya kadar 297 milyar dolar büyüklüğe ulaşacak.

Son yılların popüler konut trendi: Yüzen ev! 

Özgür yaşam sevenlerin tercih ettiği konut tipi olan yüzen evler son yıllarda en çok tercih edilen evlerden biri oldu. Peki, yüzen evler nasıl inşa ediliyor? Yüzen evler dayanıklı mı? İşte detaylar...

Gayrimenkul ve turizmde mobil ev trendi!

Türkiye'de 1999 depreminden sonra üretimine hız verilen çelik evlere olan talep hala yüksekken, bu alanda yeni bir model daha geliştirildi. Artan konut fiyatları, minimal yaşamların tercih edilmesi ve Kovid-19 salgınının etkisiyle mobil ev yani tiny house modeli Türkiye'de trend haline geldi.

Touching trendi Haberi

Touching trendi

İç mimarideki ‘Touching’ trendi,evlere küçük dokunuşlarla hayat katıyor... Hayallerinizdeki yaşam alanına kavuşmak için her zaman büyük değişiklikler gerekmez. Evinizin veya ofisinizin bir odası ya da bir köşesi için uygulayabileceğiniz ekonomik, hızlı ve yaratıcı ‘touching’ çözümleri sayesinde siz de var olan mekanlarınızı güzelleştirebilir ya da daha fonksiyonel hale getirebilirsiniz.


ML Mimarlık Dekorasyon ’dan Y.Mimar Emel Balcı dekorasyon da oldukça ilgi gören yeni trend touching sistemini değerlendirdi... 

Mekanınıza etkileyici bir touching yapmak için bazen sadece bir aksesuar, duvar kağıdı veya aydınlatma yeterli olur. Kimi zaman da ailenizde yaşanan değişikliklere uyum sağlamak için yeni bir çocuk odası ya da hayalini kurduğunuz bir hobi odası tasarlamak isteyebilirsiniz. Aynı şekilde ofisinizde de kişiliğinizi veya kurumsal yapınızı daha iyi yansıtacak ortamlar yaratmak ya da yeni iş arkadaşlarınızın...