17 / 05 / 2024

Touristica Seyahat Acentasının aldığı ödüller

Touristica Seyahat Acentasının aldığı ödüller

Touristica Seyahat Acentası’na, ‘Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü’ verildi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı törende, Touristica Seyahat Acentası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Temel’i tebrik etti.

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

Teo Global Turizm Seyahat Acentası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teo Global Turizm Seyahat Acentası Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Sirel tarafından kuruldu.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

Pirçek Turizm Otelcilik Seyahat Acentası Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirçek Turizm Otelcilik Seyahat Acentası Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Pirçek tarafından kuruldu.

Duyan bayiye koşuyor! Mitsubishi Space Star fiyatı belli oldu! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni Space Star: En İyi Seyahat Arkadaşın sloganıyla geliyor… Mitsubishi Space Star fiyatı belli oldu! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Seyahat edecek olanlar dikkat! Bunları yapın, uçak biletini ucuza alın!

Son zamanlarda ulaşım ücretlerinde de önemli fiyat artışları yaşanmakta. Özellikle uçak biletleri artık her vatandaşın bütçesine göre değil. Peki çok önemli bir işiniz ya da uçakla seyahat etmeniz gerekiyor ancak bütçeniz yeterli değilse, bunun da bir çözümü var. Nasıl mı? İşte yanıtı…

Seyahat süresi 20 dakika kısalacak! Akdeniz ve İç Anadolu’yu birbirine bağlayacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Eğiste Hadimi Viyadüğü Akdeniz ve İç Anadolu Bölgelerini birbirine kesintisiz bir şekilde bağlayarak seyahat dakikasının 20 kısalacağını açıkladı.

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Beşiktaş’ta Özgür Ünalan tarafından kuruldu.

Akd Seyahat Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akd Seyahat Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Abdulkadir Düger, Farma Düger ve Mehmet Fatih Düger ortaklığında kuruldu.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Turizmde Suudi patlaması kapıda!

Suudi Arabistan, Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın ziyareti öncesinde Türkiye’ye uygulanan yapılan pandemi kaynaklı seyahat yasağını kaldırdığını duyurdu.

Bu haberi okumadan yolculuk planı yapmayın! Kişi sayısı ve bütçeye göre en uygun ulaşım araçları hangisi? İşte detaylar…

“enuygun.com” yolcuların yaz sezonunda seyahat tercihlerinden yola çıkarak seyahat masraflarını analiz etti. Kişi sayısı hesaplandığında en uygun ulaşım aracı hangisi oluyor? Detaylar haberimizde...

Touristica Seyahat Acentasının aldığı ödüller Haberi

Touristica Seyahat Acentasının aldığı ödüller


Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından, 7 dalda seçilen kurum ve kuruluşlara verilen 17.Geleneksel Tüketici Ödülleri sahiplerini buldu. Touristica Seyahat Acentası’na, ‘Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü’ verildi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı törende, Touristica Seyahat Acentası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Temel’i tebrik etti. 


17.Geleneksel Tüketici Ödülleri töreni, 10 Nisan tarihinde, Ankara’da düzenlendi. Törene, Gümrük ve Ticaret Bakan Hayati Yazıcı ve bakanlık yetkilileri ile ödül alan Touristica Seyahat Acentası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Temel’in aralarında bulunduğu iş dünyasının temsilcileri katıldı. 


Tüketicinin korunması alanında ilgili Kanunlarda önemli değişiklikler yapıldığını anlatan Bakan Hayati Yazıcı, tüketici haklarına ilişkin getirilen düzenlemelere uyum sağlanması ve uygulamada ortaya çıkan aksaklıkların giderilmesi amacıyla değişiklik yapma ihtiyacı duyulduğunu kaydetti.  Eski kanunda olmayan...