17 / 05 / 2024

Town Ofis Basın Ekpres ödeme planı

Town Ofis Basın Ekpres ödeme planı

Town Ofis Basın Ekpres projesi, Atatürk Havalimanı'na 3 dakika mesafede inşa ediliyor. 13 katlı tek bloktan meydana gelen projede ofis sahibi olmak isteyenlere 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Basın Ekspres nitelikli konut ve ofisin merkezi oldu!

Sanayi alanlarının dönüşmesi ile birlikte geniş arazilere sahip olan Güneşli/Basın Ekspres, şehrin yeni ofis merkezlerinden oldu. Bölgede aynı zamanda markalı konut yatırımları da yükseliyor...

Esta İnşaat Basın Ekspres satış ofisi!

Esta İnşaat Basın Ekspres projesinde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Tek blok olarak planlanan projede 1+0 ve 1+1 daireler bulunuyor...

Halkalı Esta Basın Ekspres nerede? Ulaşım bilgisi!

Halkalı Esta Basın Ekspres projesinde daire, ofis ve dükkanlar olacak. İşte Esta Basın Ekspres projesinin ulaşım bilgileri...

Esta Basın Ekspres projesi için düğmeye bastı!

Esta Basın Ekspres projesi için düğmeye bastı. Esta İnşaat'ın Basın Ekspres projesinde 243 daire, 29 ofis ve 10 dükkan olacak...

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Esta Basın Ekspres Projesi!

Esta Construction'un hayata geçireceği Basın Ekspres Projesi, rezidans ve A sınıfı ofis alanlarından meydana geliyor...

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı ertelendi!

Polat Holding'in hayata geçireceği “Polat Ev” ve “Polat Ofis projelerinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı 8 Mart'ta!

Yeni projelerini ve hedeflerini hayata geçirecek Polat Holding, “Polat Ev” ve “Polat Ofis” projelerini tanıtacak. Toplantı, 8 Mart, Çarşamba günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Basın Ekspres'e 30 markalı projeyle 13 bin konut inşa ediliyor!

asın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Basın Ekspres'e 30 yeni markalı konut projesi inşa ediliyor. Yenibosna- Sefaköy-Halkalı-Güneşli-İkitelli hattına 13 bin yeni daire geliyor.

Basın Ekspres aksı ve Güneşli, İstanbul'un en gözde ofis bölgesi olacak!

Hızla gelişen İstanbul gayrimenkul piyasasında, Avrupa yakasının en dikkat çeken ve en hızlı gelişen bölgelerinin başında Basın Ekspres aksı ve Güneşli geliyor.

Serenity Plus Basın Ekspres görselleri!

Serenity Plus Residence Basın Ekspres Yolu üzerinde, Bakırcı Yapı tarafından inşa ediliyor.Projede konut, ofis ve mağazalar yer alıyor. İşte Serenity Plus Basın Ekspres görselleri...

Basın Ekspres aksı İstanbul’un en prestijli ofis bölgesi olacak!

İBB arafından hazırlanan İstanbul Stratejik Planı’nda Prestij Hizmet Alanı ve Merkezi İş Alanı olarak tanımlanan Basın Ekspres ve Güneşli’ de hayata geçen yatırımlar, bölgenin yakın gelecekte İstanbul’un en prestijli ofis bölgesi olacağına işaret ediyor.

Town Ofis Basın Ekpres ödeme planı Haberi

Town Ofis Basın Ekpres ödeme planı

Ofislerin satış sürecine başlanan Town Ofis Basın Ekpres projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesi Basın Ekpres Yolu üzerinde inşa ediliyor. 


Sosyal imkanları arasında; IT hizmeti, kat balkonu, güvenlik hizmeti, sekreter hizmeti, vale otopark ve copy center bulunan Townofis Güneşli projesinde banka kredisi kullanılıyor. 


Toplam 96 tane ofis, 13 tane dükkandan meydana gelen Town Ofis Basın Ekpres projesi kapsamında sıfır faizle 36 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor. 



Ofislerin alanlarının 60 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Townofis Keleşoğlu projesinde ofis fiyatları metrekaresi 4 bin 200 TL'den başlıyor. 


Town Ofis Basın Ekpres projesi, Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 13 katlı tek blok halinde yükselen proje, Atatürk Havalimanı'na 3 dakika mesafede konumlanıyor. 


Town Ofis Basın Ekpres projesi

Telefon: (0212) 663 25 75

Web: