19 / 05 / 2024

Toya Downtown satılık daire

Toya Downtown satılık daire

Kent enerjisinden uzaklaşmadan yaşamak isteyenler için İstanbul'un en fazla değerlenen yaşam ve iş merkezlerinden Mecidiyeköy'de özgün bir konsept sunan Toya Downtown, konut ile her konuta özel ofisten aynı projede topladı.

Basın Ekspres Toya Next satılık daire!

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Basın Ekspres Toya Next satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 6 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor. Proje 300 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Toya Downtown Mecidiyeköy satılık!

Toya Downtown Mecidiyeköy satılık dairelerin fiyatları 360 bin dolardan başlıyor. Toya Downtown Mecidiyeköy projesi 2018 yılı Aralık ayında tamamlanacak...

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık!

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık evlerin fiyatları 294 bin liradan başlıyor. Toya Grubu'nun projesi Toya Moda Evleri'nde daireler Aralık 2016 yılında teslim ediliyor...

Toya Moda Evleri satılık!

İDO Yenikapı İskelesi ’ne 15 dakika uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy 'de yükseliyor. Toya Moda Evleri satılık daire alanları 40 metrekareden başlıyor.

Toya Moda Küçükçekmece satılık!

Toya Yapı imzası ile hayata geçirilen Toya Moda Küçükçekmece satılık daire alanları 37 ile 151 metrekare arasında değişiyor. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Sefaköy Toya Moda satılık konut!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sefaköy Toya Moda satılık ev!

İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Sefaköy Toya Moda satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Avcılar Toya Vista satılık daire!

Avcılar Toya Vista satılık daire fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toya Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 5 bin TL peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor.

Toya Yapı Toya Moda satılık!

Toya Yapı Toya Moda satılık konut fiyatları 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Bakırköy’e 5 dakika, Atatürk Havaalanı’na 3 dakika ve İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Toya Moda Rezidans satılık!

Satış süreci devam eden Toya Moda Evleri Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de yükseliyor. Toya Moda Rezidans satılık dairelerin alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Sefaköy Toya Moda satılık daire!

Toya Grubu tarafından hayata geçirilen Toya Moda Evleri 'nde daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. Sefaköy Toya Moda satılık daire fiyatları 215 bin TL'den başlıyor.

Toya Moda Sefaköy satılık!

Toya Moda Sefaköy satılık daire fiyatları 215 bin TL'den başlıyor. Küçükçekmece - Sefaköy'de hayata geçirilen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire alternatiflerine yer veriliyor.

Toya Yapı Toya Vista Evleri satılık!

Konut teslimlerine 2014 yılı Ağustos ayında başlanacak olan Toya Yapı Toya Vista Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Toya Downtown satılık daire Haberi

Toya Downtown satılık daire
Kent enerjisinden uzaklaşmadan yaşamak isteyenler için Mecidiyeköy’de, mükemmel bir proje olan Toya Downtown, konut ile her konuta tahsisli özel ofisleri aynı projede topladı.

Toya Downtown ev ile ofis arasındaki mesafeyi kaldırıyor!


Toya Downtown’da yer alan ofisler iş dünyasının merkezine trafikten uzak ancak bir asansör kadar yakın. Projede ev sahibi olanlar, binaya ait ofis katlarında da yer sahip olacak. Ayrıca mekanın toplantı salonları, sosyal yaşam ve spor alanlarından faydalanabilecekler.

TOYA’nın yaratıcı konsept projelerinden biri olan Toya Downtown, stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar ve her konuta tahsisli özel ofislerin yanı sıra seçkin ticari ünitelerden oluşuyor. Ortak kullanıma açık “Toplantı/Davet Odası”, “Fitness”, Buhar ve Masaj Odası”, “Sinema, Karaoke sistemi bulunan Eğlence Odaları” ve her daire için ayrılmış otopark alanları projeyi daha da çekici kılıyor.



Toya...