08 / 05 / 2024

Toya Downtown satışa çıktı! 360 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Toya Downtown satışa çıktı! 360 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Firma: Toya Yapı

Proje: Down Town

Kent enerjisinden uzaklaşmadan yaşamak isteyenler için İstanbul'un en fazla değerlenen yaşam ve iş merkezlerinden Mecidiyeköy'de özgün bir konsept sunan Toya Downtown, konut ile her konuta özel ofisten aynı projede topladı.



Kent enerjisinden uzaklaşmadan yaşamak isteyenler için Mecidiyeköy’de, mükemmel bir proje olan Toya Downtown, konut ile her konuta tahsisli özel ofisleri aynı projede topladı.

Toya Downtown ev ile ofis arasındaki mesafeyi kaldırıyor!


Toya Downtown’da yer alan ofisler iş dünyasının merkezine trafikten uzak ancak bir asansör kadar yakın. Projede ev sahibi olanlar, binaya ait ofis katlarında da yer sahip olacak. Ayrıca mekanın toplantı salonları, sosyal yaşam ve spor alanlarından faydalanabilecekler.


TOYA’nın yaratıcı konsept projelerinden biri olan Toya Downtown, stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar ve her konuta tahsisli özel ofislerin yanı sıra seçkin ticari ünitelerden oluşuyor. Ortak kullanıma açık “Toplantı/Davet Odası”, “Fitness”, Buhar ve Masaj Odası”, “Sinema, Karaoke sistemi bulunan Eğlence Odaları” ve her daire için ayrılmış otopark alanları projeyi daha da çekici kılıyor.


Toya Downtown satışa çıktı! 360 bin dolardan başlayan fiyatlarla!


Toya Downtown’da yaşam alanları ihtiyaca göre genişleyebiliyor. Projede, ev sahiplerinin şehir dışından gelen misafirleri için tasarlanmış suitler, iş görüşmeleri için şık ve teknolojik donanıma sahip toplantı odaları ve davet mekanları ile yaşam evlerin dışına taşıyor.


Toya Downtown’da ev sahipleri için konsiyerj ve asistanlık gibi üst düzey hizmetler ile konfor yeniden tanımlanıyor.


Dünyanın en seçkin tasarım ve mimari projelerine imza atan “form ve fonksiyonun harmonisini yaratıcısı” Porsche Design Studio tarafından iç mimarisi tasarlanan projede başarılı tasarımların yansıması daire ve ofislerde göze çarpacak.


Uluslararası büyük metropollerde imza attığı projelerin yanı sıra İstanbul’da yine TOYA’nın Qent İstinye projesinin iç mimarisini de tasarlayan Porsche Design Studio, Toya Downtown’ın konsepti kadar tasarımıyla da trend yaratmasına katkı sağlıyor.

Ev ve ofisin yakınlığı, projenin şehrin ritmine olan yakınlığı ve ayrıca, tüm ulaşım araçlarına, ana caddeye ve yeni sosyal yaşam alanlarına yakın konumu havaray projesi ile de güçlenecek Toya Downtown projesinin lansmana özel fiyatları ise stüdyo daireler için 360.000 dolardan başlıyor.


Toya Downtown satışa çıktı! 360 bin dolardan başlayan fiyatlarla!


TOYA, konumu ve yaşamı kolaylaştıran konsepti ile enerjik, yaşam dolu kişilerin tercihi olacak Toya Downtown ile ev ve ofisi birleştiren, tasarım harikası çağdaş bir trend yaratıyor.


Toya Gayrimenkul, E-5 üzerinde Toya Plaza, Basın Ekspres Yolu’nda 2016 teslim tarihli yeni projesi Toya Moda, Avcılar’da Toya Vista ve Avcılar Park, Esentepede Q Studio, İstinye’de eski İstanbul konaklarının çağdaş yorumu Qent İstinye ve yeni projesi Toya Downtown ile İstanbul’un değerlenen lokasyonlarında ev sahiplerine ayrıcalıklı yaşam olanakları, yatırımcılara ise çok kazandıran projeler geliştiriyor.







Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Akbank’tan ihaleyle satın aldığı Mecidiyeköy’deki banka binasını yıkıp yerine proje geliştiren Toya, ev alana bir de ofis verecek. Genel Müdür Yardımcısı Koray, “İsteyen kiraya da verebilir” dedi
İstanbul Mecidiyeköy'deki eski Akbank binasını 2015 yılında ihaleyle alıp yerine proje geliştiren Toya Gayrimenkul, yeni bir projenin startını verdi. Şirket, Toya Downtown projesinde konut alana 16-23 metrekare arasında değişen ofis verecek. Toya Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, konut sahibinin ofisleri istediği gibi kullanabileceğini belirterek, "Ofis olarak tercih edilmezse, hobi alanı, atölye gibi değerlendirilebilir. İsteyen kiraya da verebilir" dedi. Koray, projenin Haziran 2018'de teslim edilmesinin hedeflendiğini belirtti.

30 MİLYON $

Ofislerin konutlara tahsisli olacağını belirten Koray, "Bunlar, konut alıcısının mülkünde oluyor. 35 konut ve 35 ofisten oluşan projede ayrıca ofis alanları da mevcut. 30 milyon dolar yatırım yapılacak" dedi. Projede, ofislerin de dahil olduğu metrekare fiyatları 3 bin 700 dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor. Şirket, lansman için stüdyo daireleri 360 bin dolardan başlayan fiyatlarla satıyor.

PORSCHE DESIGN STUDIO TASARLIYOR

Projede ev sahibi olanlar, ofis katlarında yer sahibi olacak. Bunun yanı sıra, toplantı salonları, sosyal yaşam ve spor alanlarından da faydalanabilecekler. Projede, stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar bulunurken, yaşam alanları ihtiyaca göre genişleyebiliyor. Ev sahiplerinin şehir dışından gelen misafirleri için tasarlanmış süitler, iş görüşmeleri için toplantı odaları ve davet mekânları yer alıyor. Dünyada pek çok önemli projeye imza atan Porsche Design Studio, projenin iç mimarisini yapacak. Porsche Design Studio, daire ve ofisleri de tasarlayacak.

Sabah


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle ye aldı


İstanbul Mecidiyeköy’de hayata geçirdiği “Toya Downtown” projesinde konut ve ofisi aynı anda sunan Toya Gayrimenkul, konut alan müşterilerine 16-23 metrekare arasında değişen bir de ofis veriyor.


Toya Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, konut sahibinin mülkünde olacak ofislerin, istenildiği gibi kullanılabileceğini belirterek, “Ofis olarak tercih etmezse, yaşam alanı yapabilir. Bir hobisi varsa, hobi alanı olabilir. Biz şehir merkezinde bir hayat tarzı kurgulamayı arzu ettik” dedi. Her konuta tahsisli ofisler, konut alıcısının kendi sahipliğinde olacak. 35 konut ve 35 ofisten oluşan projede, ayrıca farklı ofis alanları da bulunuyor.


30 milyon $ yatırım

Toya’nın 30 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştireceği projede ofislerin de dahil olduğu metrekare fiyatları, 3 bin 700 dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor. Toya Downtown projesinin lansmana özel fiyatları ise, stüdyo daireler için 360 bin dolardan başlıyor.

Projede ev sahibi olanlar, binaya ait ofis katlarında yer sahibi olmanın yanı sıra mekanın toplantı salonları, sosyal yaşam ve spor alanlarından faydalanabilecek. Toya’nın konsept projelerinden biri olan Toya Downtown’da, stüdyo, 1+1, 2+1 konutlar ve konuta tahsisli özel ofislerin yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor. Toya Downtown’da yaşam alanları ihtiyaca göre genişleyebiliyor.

Porsche Design imzası

Dünyada pek çok önemli projeye imza atan Porsche Design Studio, projenin iç mimarisini yapacak. İstanbul’da yine Toya’nın “Qent İstinye” projesinin iç mimarisini de tasarlayan Porsche Design Studio, daire ve ofislere imzasını atacak. Genel Müdür Yardımcısı Koray, Haziran 2018’de teslim edilmesi hedeflenen proje için Mecidiyeköy’de bir bankanın genel müdürlüğünün satın alındığını söyledi. Bu kapsamda dönüşüme giren proje, yüzde 1 KDV avantajı sağlıyor. 
Ayrıca Toya Gayrimenkul, E-5 üzerinde “Toya Plaza”, Basın Ekspres Yolu’nda bu yıl teslim edilecek yeni projesi “Toya Moda”, Avcılar’da “Toya Vista” ve “Avcılar Park”, Esentepe’de “Q Studio”, İstinye’de eski İstanbul konaklarının çağdaş yorumu “Qent İstinye” projeleriyle de biliniyor. 


Milliyet



Haber Yeni Birlik'te şu şekilde yer aldı


Toya Gayrimenkul, E-5 üzerinde Toya Plaza, Basın Ekspres Yolu'nda Toya Moda, Avcılar'da Toya Vista ve Avcılar Park, Esentepede Q Studio, İstinye'de Qent İstinye ve yeni projesi Toya Downtown ile İstanbul'un değerlenen lokasyonlarında projeler geliştiriyor. 

Dün satışa sunulan TOYA'nın yaratıcı konsept projelerinden biri olan Toya Downtown, stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar ve her konuta tahsisli özel ofislerin yanı sıra ticari ünitelerden oluşuyor. 
Ortak kullanıma açık "Toplantı/Davet Odası", "Fitness", Buhar ve Masaj Odası", "Sinema, Karaoke sistemi bulunan Eğlence Odaları" ve her daire için ayrılmış otoparklar projenin öne çıkan özellikleri. 
Ayrıca Toya Downtown'da yaşam alanları ihtiyaca göre genişleyebiliyor. 

Projede, ev sahiplerinin şehir dışından gelen misafirleri için tasarlanmış süitler, iş görüşmeleri için şık ve teknolojik donanıma sahip toplantı odaları ve davet mekanları ile yaşam evlerin dışına taşıyor. 

Dünyanm en seçkin tasarım ve mimari projelerine imza atan "form ve fonksiyonun harmonisini yaratıcısı" Porsche Design Studio tarafından iç mimarisi tasarlanan projede başarılı tasarımların yansıması daire ve ofislerde göze çarpacak. Projenin fiyatları ise stüdyo daireler için 360.000 dolardan başlıyor.

Yeni Birlik 

Haber Taraf'ta şu şekilde yer aldı


Kent merkezlerinden korkmayanlar için Mecidiyeköy'de inşaatına başlanan Toya Downtown projesi dün tanıtıldı. Projede ev sahibi olanların, binaya ait ofis katlarında da yer sahibi olacaklan, mekanın toplantı salonlan, sosyal yaşam ve spor alanlanndan faydalanabilecekleri de belirtildi. Toya Downtown, stüdyo, ı+ı ve 2+1 konutlar ve her konuta tahsisli özel ofislerin yanı sıra farklı ticari bölümleri de bünyesinde topluyor. 

KONUKLAR İÇİN AYRI MEKAN

Toya Downtown'da yaşam alanlan ihtiyaca göre genişleyebiliyor. Projede, ev sahiplerinin şehir dışından gelen misafirleri için tasarlanmış süitler, iş görüşmeleri için şık ve teknolojik donanıma sahip toplantı odaları ve davet mekanları da bulunuyor. Projesinin lansmana özel fiyatları ise stüdyo daireler için 360.000 dolardan başlıyor. 
Toya Gayrimenkul, E-5 üzerinde Toya Plaza, Basın Ekspres Yolu'nda 2016 teslim tarihli yeni projesi Toya Moda, Avcılar'da Toya Vista ve Avcılar Park, Esentepede Q Studio, İstinye'de eski İstanbul konaklarının çağdaş yorumu Qent İstinye ve yeni projesi Toya Downtown ile İstanbul'un farklı lokasyonlannda farklı seçeneklerde projeler üretiyor. 

Taraf


Haber Vatan'da şu şekilde yer aldı


İSTANBUL Mecidiyeköy’de hayata geçirdiği Toya Downtown projesinde konut ve ofisi aynı anda sunan Toya Gayrimenkul, projeden konut alana 16-23 metrekare arasında değişen bir de ofis veriyor. Her konuta tahsisli ofisler, konut alıcısının mülkünde bulunacak. 35 konut ve 35 ofisten oluşan projede ayrıca ofis alanları da bulunuyor. Toya’nın 30 milyon dolar yatırım yapacağı projede ofislerin de dahil olduğu metrekare fiyatları 3 bin 700 dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor. Toya Downtown projesinin lansmana özel fiyatları stüdyo daireler için 360 bin dolardan başlıyor.
 

Ticari ünite de var 

Toya Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, konut sahibinin kendine ait olacağı ofisleri istediği gibi kullanabileceğini belirterek, “Ofis olarak tercih etmezse, yaşam alanı yapabilir, bir hobisi varsa hobi alanı olabilir. Biz şehir merkezinde bir hayat tarzı kurgulamayı arzu ettik” dedi. Projede ev sahibi olanlar, binaya ait ofis katlarında yer sahibi olmanın yanı sıra mekanın toplantı salonları, sosyal yaşam ve spor alanlarından faydalanabilecekler. Toya’nın konsept projelerinden biri olan Toya Downtown’da, stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar bulunurken, konuta tahsisli özel ofisler dışında ticari üniteler de yer alıyor. Toya Downtown’da yaşam alanları ihtiyaca göre genişleyebiliyor. Projede, ev sahiplerinin şehir dışından gelen misafirleri için tasarlanmış suitler, iş görüşmeleri için toplantı odaları ve davet mekanları yer alıyor. İstanbul’da Toya’nın Qent İstinye projesinin iç mimarisini tasarlayan Porsche Design Studio, bu projede daire ve ofisleri tasarlayacak. 
 

Banka binası dönüştü 

CEYLA Koray, Haziran 2018’de teslim edilmesi hedeflenen projenin Mecidiyeköy’de bir bankanın genel müdürlüğü alınarak hayata geçirildiğini söyledi. Bu kapsamda dönüşüme giren proje yüzde 1 KDV uygulanıyor. Toya Gayrimenkul, E-5 üzerinde Toya Plaza, Basın Ekspres Yolu’nda Toya Moda, Avcılar’da Toya Vista ve Avcılar Park, Esentepe’de Q Studio ve Qent İstinye projelerini sürdürüyor.

Vatan 

Haber Dünya'da şu şekilde yer aldı


TOYA Gayrimenkul'un konsept projelerinden biri olan Toya Downtown, Mecidiyeköy'de yükseliyor. İç mimarisini Porsche Design Studio'nun yaptığı projede, stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar ve her konuta tahsisli özel ofisler bulunuyor. Dün düzenlenen Toya Downtown projesi lansman toplantısında konuşan Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, "Toya Downtown projesinden ev sahibi olan kişiler aynı zamanda aynı binadan ofis sahibi oluyorlar" dedi. Proje kapsamında 35 tane konut 35 tane de ofis bulunduğunu söyleyen Koray, konutların 90 metrekareden 190 metrekareye kadar değiştiğini sözlerine ekledi. Toya Downtown projesine 30 milyon dolar yatırım yaptıklarını söyleyen Koray, projedeki konutların metrekare satış fiyatının 4-5 bin dolar arasında değiştiğini söyledi. Koray, aynı zamanda proj ede metrekare fiyatı 10 bin dolardan satışa sunulacak 6 tane ticari ünitelerin bulunduğunu ve bu ticari ünitelerin 25 metrekare ile 130 metrekare arasında değiştiğini sözlerine ekledi. Koray, "Projede satışa sunulacak 250 ve 500 metrekarelik 2 tane ofis bulunuyor, bu ofislerin satışlarını daha sonra yapacağız" dedi. Koray, projenin Haziran 2018'de teslim edileceğini sözlerine ekledi. 

Dünya 

Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


 İSTANBUL Mecidiyeköy'de Toya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen 'Toya Downtown' projesinde konut ve ofis tek çatı altında buluşuyor. Toya Gayrimenkul, projeden konut alana 16-23 metrekare arasında değişen bir de ofis veriyor. 
35 konut ve buna karşılık 35 ofisten oluşan projede ayrıca ofis alanları da bulunuyor. Toya'nın 30 milyon dolar yatırım yapacağı projede ofislerin de dahil olduğu metrekare fiyatları ise 3 bin 700 dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor. Toya Downtown projesinde fiyatlar 360 bin dolardan başlıyor. 
Toya Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Haziran 2018'de teslim edilmesi hedeflenen proje arsasının kentsel dönüşüme girdiğim ve yüzde 1 KDV avantajı sağladığım söyledi. Toya'nın konsept projelerinden biri olan Toya Downtown'da, stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar bulunurken, konuta tahsisli özel ofisler dışında ticari üniteler de yer alıyor. Projede, ev sahiplerinin şehir dışından gelen misafirleri için tasarlanmış suitlef, iş görüşmeleri için toplantı odalan ve davet mekanları yer alıyor. Pek çok önemli projeye imza atan Porsche Design Studio, projenin iç mimarisini yapacak. 

Hürriyet 


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı



TOYA Gayrimenkul'un konsept projelerinden biri olan Toya Downtown, Mecidiyeköy'de yükseliyor. İç mimarisini Porsche Design Studio'nun yaptığı projede, stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar ve her konuta tahsisli özel ofisler bulunuyor. Dün düzenlenen Toya Downtown projesi lansman toplantısında konuşan Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, "Toya Downtown projesinden ev sahibi olan kişiler aynı zamanda aynı binadan ofis sahibi oluyorlar" dedi. Proje kapsamında 35 tane konut 35 tane de ofis bulunduğunu söyleyen Koray, konutların 90 metrekareden 190 metrekareye kadar değiştiğini sözlerine ekledi. Toya Downtown projesine 30 milyon dolar yatırım yaptıklarını söyleyen Koray, projedeki konutların metrekare satış fiyatının 4-5 bin dolar arasında değiştiğini söyledi. Koray, aynı zamanda proj ede metrekare fiyatı 10 bin dolardan satışa sunulacak 6 tane ticari ünitelerin bulunduğunu ve bu ticari ünitelerin 25 metrekare ile 130 metrekare arasında değiştiğini sözlerine ekledi. Koray, "Projede satışa sunulacak 250 ve 500 metrekarelik 2 tane ofis bulunuyor, bu ofislerin satışlarını daha sonra yapacağız" dedi. Koray, projenin Haziran 2018'de teslim edileceğini sözlerine ekledi.

Dünya



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


TOYA Gayrimenkul İstanbul Mecidiyeköy'de hayata geçirilecek yeni projesini tanıttı. Toya Downtown adını taşıyan projeden ev alanlara büyüklükleri 16 ile 23 metrekare arasında değişen ofis alam hediye ediliyor. 30 milyon dolar yatırım değerine sahip projede, metrekare fiyatları 3 bin 700 ile 5 bin dolar arasında değişiyor. Haziran 2018'de teslim edilecek proje kentsel dönüşüm kapsamında geliştirildiği için yüzde 1 KDV ile satılıyor. Porsche Design Studio'nun iç mimarisini üstlendiği projede 1+1 ve 2+1 konutlar yer alıyor. 

Sözcü




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Toya Yapı tarafından Mecidiyeköy'de projelendirilen Toya Downtown'da satışlar devam ediyor. Ev-ofis konseptiyle yükselen projede stüdyo, ı+ı ve 2+1 konutlar ve her konuta tahsisli özel ofisler bulunuyor. Fiyatlar lansmana özel 360 bin dolardan başlıyor. İhtiyaca uygun ticari ünitelerin de bulunduğu projede ortak kullanıma açık toplantı davet odası, fitness, buhar ve masaj odası, sinema ve karaoke sistemi bulunan eğlence odalan yer alıyor. Toya Downtown'da ev sahiplerinin şehir dışından gelen misafirleri için tasarlanmış süitler de bulunuyor. 


Yeni Şafak



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


AKBANK'TAN ihaleyle satın aldığı Mecidiyeköy'deki banka binasını yıkıp yerine proje geliştiren Toya Gayrimenkul, ev alana bir de ofis verecek. Şirket, Toya Downtown projesinde konut alana 16-23 metrekare arasında değişen ofis verecek. Toya Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, konut sahibinin ofisleri istediği gibi kullanabileceğini belirterek, "Ofis olarak tercih edilmezse, hobi alanı, atölye gibi değerlendirilebilir. İsteyen kiraya da verebilir" dedi. Koray, projenin Haziran 2018'de teslim edilmesinin hedeflendiğini belirtti. Ofislerin konutlara tahsisli olacağını belirten Koray "Bunlar, konut alıcısının mülkünde oluyor. 35 konut ve 35 ofisten oluşan projede aynca ofis alanları da mevcut. 30 milyon dolar yatırım yapılacak" dedi. Projede, ofislerin de dahil olduğu metrekare fiyatları 3 bin 700 dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor. Şirket, lansman için stüdyo daireleri 360 bin dolardan başlayan fiyatlarla satıyor. 

Star




Haber Hürriyet Ek Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Kent enerjisinden uzaklaşmadan yasamak isteyenler için İstanbul Mecidiyeköy'de yeni bir proje hayata geçiyor. Toya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen 'Toya Downtown' projesinde konut ve ofis tek çatı altında buluşuyor. Toya Gayrimenkul, projeden konut alana 16-23 metrekare arasında değişen bir de ofis veriyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yapılan projede stüdyo daire fiyatları 360 bin dolardan başlıyor. Toya Downtown'da ev sahibi olanlar, yine kendi binalarında ofis katlarında is yeri sahibi olacak. Ayrıca mekanın ortak toplantı salonları, sosyal yaşam ve spor alanlarından faydalanabilecekler. 

ORTAK ALANLARA SAHİP


Toya Downtown, stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar ve her konuta ait özel ofislerin yanı sıra seçkin ticari ünitelerden oluşuyor. Ortak kullanıma açık toplantı ve davet odaları, spor salonu, buhar ve masaj odası, sinema ve karaoke sistemi bulunan eğlence odaları ile her daireye özel kapalı otopark alanları projeyi öne çıkarıyor. Toya Downtown'da yaşam alanları ihtiyaca göre genişleyebiliyor. Projede, ev sahiplerinin şehir dışından gelen misafirleri için özel tasarlanmış süitler, geniş is görüşmeleri için sık ve teknolojik donanıma sahip toplantı odaları ve davet mekanları ile yaşam, evlerin dışına taşıyor. Toya Downtown'un ulaşım kolaylığı ile öne çıktığını belirten şirket yetkilileri," Projenin tüm aksları; metro, metrobüs gibi toplu tasıma hatlarının, Büyükdere Caddesi'nin ve yeni sosyal yasam alanlarının merkezindeki konumu, İstanbul ulaşımı için en önemli projelerden biri olan Havaray hattının hayata geçmesi ile daha da değerlenecek" dedi. 

PORSCHE DESİGN İMZASI 


Merkezi Avusturya'nın Zell am See şehrinde bulunan ve 1972 yılında Profesör Ferdinand Alexander Porsche tarafından kurulan Porsche Design Studio, firma üe ikinci kez is birliği içerisinde, bu kez de Toya Downtown'un iç mimarisine imza atıyor. Porsche işbirliği hakkında bügi veren yetkililer, "Seçkin tasarım ve mimari projelerine imza atan, "form ve fonksiyonun mükemmel birlikteliğinin evrensel temsücisi" olarak bilinen Porsche Design Studio tarafından iç mimarisi tasarlanan projede başarılı tasarımların yansıması konut yatırımınna ayrıca değer kazandırıyor. Uluslararası büyük metropollerde imza attığı projelerin yam sıra İstanbul'da yine TOYA'nın Qent Istinye projesinin iç mimarisini tasarlayan Porsche Design Studio, Toya Downtown'un konsepti kadar tasarımıyla da trend olmasında rol oynuyor. Porsche Design Studio, Toya Downtown projesinde fonksiyonel iç hacimler ve mühendislik ile harmanlanmış essiz tasarım alternatiflerini konut sahiplerine sunmak üzere çahşmalanna geçtiğimiz ocak ayında başladı" dedi. 



Hürriyet Ek

projeye sor



Geri Dön