19 / 05 / 2024

Toya Downtown satışa çıktı

Toya Downtown satışa çıktı

Kent enerjisinden uzaklaşmadan yaşamak isteyenler için İstanbul'un en fazla değerlenen yaşam ve iş merkezlerinden Mecidiyeköy'de özgün bir konsept sunan Toya Downtown, konut ile her konuta özel ofisten aynı projede topladı.

Toya Next satışa çıktı!

Toya Yapı Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni yatırımı Toya Next’i satışa çıkardı. 300 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek projede, 488 konut ve 7 bin metrekarelik ticari alan yer alıyor.

Toya Downtown projesinin konsepti değişti!

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Toya Downtown projesinde konsept değişikliği yapıldı. 9 katlı tek blok halinde yükselen Toya Downtown projesi Mecidiyeköy'de inşa ediliyor.

Toya Downtown Mecidiyeköy satılık!

Toya Downtown Mecidiyeköy satılık dairelerin fiyatları 360 bin dolardan başlıyor. Toya Downtown Mecidiyeköy projesi 2018 yılı Aralık ayında tamamlanacak...

Toya Downtown satışa çıktı! 360 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Kent enerjisinden uzaklaşmadan yaşamak isteyenler için İstanbul'un en fazla değerlenen yaşam ve iş merkezlerinden Mecidiyeköy'de özgün bir konsept sunan Toya Downtown, konut ile her konuta özel ofisten aynı projede topladı.

Sefaköy Toya Moda satılık konut!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sefaköy Toya Moda satış ofisi iletişim!

Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje DO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0 212 424 54 34 olarak belirlendi.

Sefaköy Toya Moda satılık ev!

İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Sefaköy Toya Moda satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Toya Yapı Toya Moda satılık!

Toya Yapı Toya Moda satılık konut fiyatları 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Bakırköy’e 5 dakika, Atatürk Havaalanı’na 3 dakika ve İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Toya Yapı Basın Ekspres projesi Nisan'da satışa çıkıyor!

Toya Yapı Basın Ekspres projesinde stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı tipte daireler yer alıyor. Toya Yapı Basın Ekspres projesi Nisan ayında satışa çıkıyor!

Toya Vista projesinde daireler 333 bin liradan satışa sunuluyor!

6 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Toya Vista'da konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede konutlar 333 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Denizbank, Tüpraş ve YKM'nin ihtiyaç fazlaları satışa çıktı

Turyap Gayrimenkul,  Denizbank ve Tüpraş'ın ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri başta olmak üzere birçok gayrimenkulü satışa çıkardı

Kağıthane'de 8 arsa bugün satışa çıkarıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 8'i Kağıthane'de yer alan 11 arsa için satışa çıktı

İBB Perpa Towers hisselerini satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Perpa Tower's hisselerini satışa çıkardı

Toya Downtown satışa çıktı Haberi

Toya Downtown satışa çıktı
Kent enerjisinden uzaklaşmadan yaşamak isteyenler için Mecidiyeköy’de, mükemmel bir proje olan Toya Downtown, konut ile her konuta tahsisli özel ofisleri aynı projede topladı.

Toya Downtown ev ile ofis arasındaki mesafeyi kaldırıyor!


Toya Downtown’da yer alan ofisler iş dünyasının merkezine trafikten uzak ancak bir asansör kadar yakın. Projede ev sahibi olanlar, binaya ait ofis katlarında da yer sahip olacak. Ayrıca mekanın toplantı salonları, sosyal yaşam ve spor alanlarından faydalanabilecekler.

TOYA’nın yaratıcı konsept projelerinden biri olan Toya Downtown, stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar ve her konuta tahsisli özel ofislerin yanı sıra seçkin ticari ünitelerden oluşuyor. Ortak kullanıma açık “Toplantı/Davet Odası”, “Fitness”, Buhar ve Masaj Odası”, “Sinema, Karaoke sistemi bulunan Eğlence Odaları” ve her daire için ayrılmış otopark alanları projeyi daha da çekici kılıyor.



Toya...