25 / 07 / 2024

Toya ödüllerle taçlandı

Toya ödüllerle taçlandı

Toya, 2014-15 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı European Property Awards’ta, “İç mimari tasarım” (Interior Architecture Design) ve Mimari ( Architecture) kategorilerinde iki ayrı ödül aldı.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

İstanbul için dönüşüm önerisi: Fabrikalar şehrin dışına taşınsın, konut alanı yaratılsın!

İstoç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç , kentin içinde kalan fabrika ve imalathanelerin dönüşüm açısından tehlike arz ettiğin belirterek, şehrin dışına taşınması konusunda öneride bulundu.

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

Brent petrol düştü, benzin ve motorin fırladı! Bu tarihlere dikkat! Akaryakıta yeni zamlar kapıda! 

Akaryakıta gelen peş peşe zamlar kafaları karıştırdı. Brent petrolde yaşanan düşüş akaryakıta indirim olarak yansımadı. Peki benzin ve motorine yeni zamlar gelecek mi? İşte ayrıntılar...

Isuzu D-Max'ta düşük faiz fırsatı! Bu fiyatları sakın kaçırmayın! Isuzu D-Max 18 Haziran 2022 fiyat listesi!

Isuzu D-Max'ta düşük faiz fırsatı başladı. Peki Isuzu D-Max fiyatları ne kadar? İşte Isuzu D-Max 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Isuzu D-Max'ta 0,69 faiz kampanyası başladı! Bu fiyatları kaçırmayın! İşte Isuzu D-Max 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Isuzu D-Max'ta Mayıs ayına özel olarak 0,69 faiz kampanyası başladı. Peki Isuzu D-Max fiyatları ne kadar? İşte Isuzu D-Max 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Merkez Bankası’ndan çalışanlara duyuru: Haziran-Eylül döneminde taşınılacak!

Merkez Bankası (TCMB) Cuma günü çalışanlarına yolladığı bir e-posta ile bankanın İstanbul Finans Merkezi’ne (İFM) Haziran-Eylül döneminde taşınılacağına dikkat çekti.

Almanya yurt dışına taşınacak olanların gözde ülkesi oldu!

Armutcom, yurt dışına taşınmayı hedefleyenlerin taleplerini masaya yatırdı. Almanya, en çok taşınmak istenilen ülke oldu.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Genel Hizmet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Yönetmelik bugünkü 31677 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümü yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yeni bir metro projesiyle taçlandırdı. Proje bittiğinde, İstanbulluları Esenyurt’tan Kabataş’a aktarmasız bir şekilde 67 dakikada ulaştıracak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümünü gerçekleştirdi.

OSB'ler şehir dışına taşınacak! 

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifinin kabul edilmesi durumunda organize sanayi bölgeleri şehir dışına taşınacak.

Şehir dışına taşınan askeri okullarla ilgili flaş karar!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Şehir Dışına Taşınacak Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Toya ödüllerle taçlandı Haberi

Toya ödüllerle taçlandı

Toya, yenilikçi ve alanında öne çıkan projelerin değerlendirildiği dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden biri kabul edilen European Property Awards’de, Qent İstinye projesi ile iki ödüle layık görüldü. Toya’ya ödülleri, 14 Ekim’de Londra’da düzenlenen gala gecesinde takdim edildi.


Qent İstinye Projesi’nin iç mimarisinde Porsche Design Studio’nun tasarım alternatifleri göze çarparken,  proje ikonik mimarisi ile modern bir çizgiye sahip. Uygulanan aydınlatma ve iklimlendirme sistemlerinde enerji verimliliği ve kullanıcı konforunun ön planda tutulduğu Qent İstinye’de ayrıca kullanılan beyaz eşyaların, uluslararası enerji verimlilik sınıfına göre üst seviyelerdeki modellerden olması tercih ediliyor....