01 / 05 / 2024

TPAO Batman sondaj kulesi

TPAO Batman sondaj kulesi

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, yıl sonuna kadar 5.4 milyon varil petrol üretmeyi hedeflediklerini söyledi. Akın, Batman'da 12 sondaj kulesi bulunduğunu belirtti...

Zeytinlikte su kuyusu açtılar içinden çıkan şaşkına çevirdi! TPAO numune aldı: İşte o ilimiz

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir zeytin bahçesini sulamak için açılan sondaj kuyusundan akıl almaz bir şey ortaya çıktı. Köylüler gördükleri karşısında şaşkına döndü. TPAO bölgeden numune aldı. Şimdi herkes çıkacak sonucu merakla bekliyor.

TPAO için İstanbul ve Batman'da iki sahaya kamulaştırma kararı!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, İstanbul ile Batman'daki iki sahanın kamulaştırılmasına karar verdi...

Batı Karadeniz'de petrol sondajı yapılacak!

TPAO ile Shell ortaklığında Batı Karadeniz'de petrol sondajı yapacak gemi İstanbul Boğazı'ndan uğurlandı. Yerli sismik geminin de martta denize ineceğini söyleyen Bakan Yıldız "Bu bölgeden umutluyum" dedi

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Bölge son başvuru günü bugün!

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Bölge son başvuru günü bugün. 1 adet dairenin ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satıldığı projede fiyat 111 bin 148 TL olarak belirlendi.

Batman'da konut fiyatları fırladı!

Yaz-kış inşaat sektörünün hız kesmediği Batman'da, yeni konut fiyatları cep yakıyor. Kentin hızla gelişen semtleri arasında yer alan Çamlıtepe'de 4+1 dairelerin fiyatı 400 bin lira!

İzmit Tren Garı bölgesinde yatay sondaj ile yağmur suyu hattı inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, TCDD İzmit Tren Garı ile Merkez Bankası Kocaeli Müdürlüğü arasındaki bölgenin yüzey sularını uzaklaştırmak için yatay sondaj ile yağmursuyu hattı inşa ediyor.

Batman Çayüstü Köyü Ekolojik Köy olmak istiyor!

Batman'ın Çayüstü köyü sakinleri, çok sayıda mağaranın bulunduğu köylerinde "Ekolojik Köy Projesi"nin uygulanması için valiliğe başvurdu..

Ocak ayında Şile'de petrol sondajı yapılacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) 60. Kuruluş Yılı Resepsiyonu'nda "Ocak ayı içerisinde inşallah Batı Karadeniz'de yeni bir sondaja başlayacağız" dedi..

TPAO özelleştiriliyor mu?

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Bosphorus Enerji Zirvesi'nde TPAO'nun (Türkiye Petrolleri) özelleştirilmesiyle ilgili açıklama yaptı. Yıldız, TPAO'nun özelleştirilmesiyle ilgili kanun teklifini hazırladıklarını belirtti...

Batman'da turizm çalıştayı yapılacak!

Batman'ın önemli bir fuarda yer almasından dolayı mutlu olduğunu belirten Kırşan; " Batman standını İzmir'de görmekten dolayı mutluyum. Ülkemizin önemli fuar alanlarından biri de izmir'dir.

Batman'da turizm sektörü masaya yatırıldı!

12 Bin nüfuslu Batman’ın doğa güzelliğiyle bilinen Sason ilçesinde bal, ceviz ve çilek festivali renkli geçti. Programın ikinci gününde Mili Takım eski menajeri Can Çobanoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı Batman turizmi masaya yatırıldı.

Can Çobanoğlu: Batman’ın turizmde önü açık!

Batman’ın tarihi ilçesi Sason’da bal, ceviz ve çilek festivaline katılan Milli takım eski menajeri Can Çobanoğlu, Batman’ın turizmde önü açık kent oluğunu dile getirdi...

Batman'da sağlık turizmi konuşuldu!

İlk konferansta Batman'da turizmin önündeki engeller ve sorunlar, ikinci gününde tespit edilen sorunlara çözüm önerileri masaya yatırılmıştı. İkinci arama konferansı ise Batman Belediyesi Meclis toplantı salonunda sağlık turizmi masaya yatırılarak gerçekl

TPAO Batman sondaj kulesi Haberi

TPAO Batman sondaj kulesi


Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, yıl sonuna kadar 5.4 milyon varil petrol üretmeyi hedeflediklerini söyledi.


Vali Yılmaz Arslan başkanlığında Valilik Konferans Salonu'nda 2014 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.


TPAO'nun çalışmaları hakkında bilgi veren TPAO Bölge Müdürü Akın, Batman'da 12 sondaj kulesi bulunduğunu, 6 kule ile ilgili çalışmalarının da sürdüğünü bildirdi.


Batman'da yılbaşından bu yana 35 bin metre sondaj yapıldığını kaydeden Akın, çalışmalarda yaklaşık 1.7 milyon varillik petrol üretiminin sağlandığını belirtti.


Akın, "Bu yılın sonuna kadar 5.4 milyon varil petrol üretmeyi hedefliyoruz. Yılın ilk çeyreğine göre hedefimizi yüzde 95 oranında gerçekleştirdik. Bu yılki yatırım bütçemiz 230 milyon liradır" dedi.


Son zamanlarda TPAO'ya ilişkin haksız eleştirilerin gündeme geldiğini aktaran Akın, "Batı Raman bölgesinde tonlarca petrolün boşa aktığı yönündeki...