05 / 05 / 2024

tpd

tpd

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız, Kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ayyıldız, Kentsel Dönüşümün son dönemde çok fazla hızlandığına dikkat çekti.

Rönesans’tan İzmirli depremzede çocuklar için Duygu Paylaşım Evi!

Rönesans Holding grup şirketi, Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında yaraların bir nebze olsun sarılması amacıyla Türk Psikologlar Derneği (TPD) ile bir iş birliği başlattı. 

Aziz Ayyıldız: Önce yaşlı binalar dönüştürülmeli!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız, Kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ayyıldız, Kentsel Dönüşümün son dönemde çok fazla hızlandığına dikkat çekti.

İnşaat sektörüne olan güven artıyor!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayyıldız, Şubat ayında yaşanan konut satışlarındaki artışı değerlendirdi. Ayyıldız, teröre rağmen konut satışlarında yaşanan yüzde 7'lik yükselişin yatırımcının Türkiye'ye olan güveni ile ilgili olduğunu söyledi.

Aziz Ayyıldız: En güvenli yatırım aracı gayrimenkul!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, inşaat sektörünün 2016 yılı beklentilerini kamuoyuyla paylaştı. Ayyıldız, "Gayrimenkul halen en güvenli yatırım aracı olarak yatırımcıları çekmeye devam ediyor." dedi.

2016 inşaat sektörü için atılım yılı olacak!

İnşaat sektörüyle ilgili değerlendirmede bulunan TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, 2016 yılının inşaat sektörü için atılım yılı olacağını söyledi.

Aziz Ayyıldız: İnşaatçılar rekor bekliyor!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, 1 Kasım seçim sonuçlarını ve sektöre yansımalarını değerlendirdi.

Seçim sonuçları gayrimenkul sektörüne olumlu yansıyacak!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, 1 Kasım seçim sonuçlarını ve gayrimenkul sektörüne yansımalarını değerlendirdi. Ayyıldız, sonuçların sektöre olumlu yansıyacağını söyledi.

Aziz Ayyıldız: Gayrimenkul yatırımcılarına destek verilmeli!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, inşaat sektörünün ülke ekonomisine çok büyük katkı sağladığını belirterek, devletin yatırımcıya daha fazla teşvik vermesi gerektiğini söyledi.

Aziz Ayyıldız: İnşaat sektörü için daha fazla teşvik gerekiyor!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız, İnşaat Sektörünün ülke ekonomisine çok büyük katkı sağladığını belirterek, devletin yatırımcıya daha fazla teşvik vermesi gerektiğini söyledi.

Aziz Ayyıldız: Mersin'de konut almanın tam zamanı!

TPD Şirketler Grubu ve Tual İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı A.Aziz Ayyıldız, "Mersin'de konut sektörü, siyasi belirsizliklerin hakim olduğu böyle bir dönemde kaliteli ürünleriyle hız kesmeden satış yapmaya devam ediyor" dedi.

Mersin'de yerel yönetimler yeni konut alanları açılmalı!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız, "Mersin'deki mevcut yapılar artık ihtiyacı karşılamıyor. Onun için yeni konut alanlarının açılarak mevcut ihtiyacın karşılanması şart" dedi.

İnşaat sektöründe ivme kaybı yaşanıyor!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız, sektörde ciddi bir ivme kaybı yaşandığını ve sorunların gün geçtikçe biriktiğini belirterek, sektörün sıkışmaya başladığını söyledi.

Aziz Ayyıldız: Mersin'de güvenli binalar yapıyoruz!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, "Kendi geleceğimize yatırım yapmaktan çok insan hayatına yatırım yapıyoruz. Bunun için Mersin'de binalarımızı depreme dayanıklı, güvenli binalar şeklinde yapıyoruz" şeklinde konuştu.

tpd Haberi

tpd

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız, Kentsel Dönüşümün son dönemde çok fazla hızlandığına dikkat çekerek, "Önce yaşlı binalar dönüştürülmeli. En az 20 yıllık binalar kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmeli" dedi. 


TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız, Kentsel Dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle Türkiye'de kentsel dönüşümün çok fazla hız kazandığını söyleyen Ayyıldız, Mersin'in bu hıza ayak uyduramadığını söyledi. Mersin'de de Kentsel Dönüşüm projelerinin yaygınlaşması gerektiğine dikkat çeken Ayyıldız, "Kentin fiziki yapısını yeniden inşa etmemiz lazım. 

Bugün Mersin'de 20, 30 hatta 50 yılı aşmış binalar mevcut. Bu binaların kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesi gerekmektedir" dedi. 


İSRAF ETMEYELİM 


Kentsel dönüşümün hızlanmasıyla, 8-10 yıllık binaların ya da sitelerin bile yıkılıp emsal artışından yararlanmak adına yeniden yapıldığını gördüklerini de söyleyen Ayyıldız, "Bizce...