19 / 05 / 2024

trabzon 1/50 Bin ölçekli İl Çevre Düzeni Planı

trabzon 1/50 Bin ölçekli İl Çevre Düzeni Planı

Trabzon Büyükşehir Belediye Nisan ayı meclis toplantıları gerçekleştirildi. Toplantı gündeminde, “Trabzon İli sınırlarını kapsayan 1/50 Bin ölçekli İl Çevre Düzeni Planı Teklifi ile ilgili müzakere” tek gündem maddesi yer aldı.

Taksim 360'ta 1+1 evler 50 bin TL'ye, 1+1 ofisler 70 bin TL'ye kiralanıyor!

Tarlabaşı Bulvarı üzerinde yer alan Taksim 360'ta inşaat çalışmaları devam ediyor. Projede, 1+1 evler 50 bin TL'ye, 1+1 ofisler 70 bin TL'ye kiralanıyor

Bakan Mehmet Özhaseki'den sevindirici haber: 1 ay içerisinde 50 bin konut teslim edilecek!

Dünya Şehirler Günü programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki konut teslimlerine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Mehmet Özhaseki 1 ay içerisinde 50 bin kadar konutu teslim edeceklerini vurguladı.

Ağustos ayı girer girmez BMW 1 Serisi’ne tam 50 bin 600 TL zam geldi!

Temmuz ayında hemen hemen tüm modellerine dev zam yapan BMW, ağustos ayına girer girmez 1 Serisi’ne tamı tamına 50 bin 600 TL zam yaptı. BMW’in ağustos ayı kapsamında 1 Serisi’ne yaptığı zammın ardından en düşük 1 Serisi’nin fiyatı merak konusu oldu.

ING'den düşük faizli ihtiyaç kredisi: 50 bin tl'ye kadar yüzde 1,99 faizle!

Düşük faizli ihtiyaç kredisi arayanlara ING'den kaçırılmaz bir fırsat geldi. ING, düşük faiz oranıyla 50 bin TL kredi vereceğini duyurdu. Yüzde 1,99 faizle sunduğu bu avantajlı kredi, pek çok kişinin ihtiyacını zorlanmadan gidermeyi amaçlamaktadır. ING’nin düşük faizli ihtiyaç kredisinin detayları…

Enpara.com’da 50 bin TL’ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi!

Müşterilerine düşük faizli kredi kampanyaları düzenleyen enpara.com, son olarak 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisini yüzde 1.62’ye kadar düşen faiz oranlarıyla kullandırıyor. Aylık 2.651 TL’den başlayan taksitlerle geri ödeme imkanı bulunuyor.

Yastık altında 50 bin lirası olana TOKİ'den büyük müjde! Başvurular için son 2 gün! Sakın kaçırmayın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 bin lira peşinatla konut sahibi yapıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

Kıyıda köşede 50 bin lirası olana TOKİ'den ev müjdesi! 2+1 ve 3+1'ler için başvurular yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 bin lira peşinatla ev sahibi yapıyor... İşte detaylar...

Herkese 50 bin TL kolay kredi müjdesi! Milyonları sevindiren haber geldi!

Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi faizleri yüzde 1,55 ile 1,89 arasında değişiklik gösteriyor. Ziraat Bankası'nda maaşı bulunanlara daha düşük faiz tanınırken, müşteri olmayan kişileri çinde kolayca 50 bin liraya kadar tüketicisi kredisi sağlanıyor. İşte ayrıntılar... 

Bitcoin 50 bin doların altına düştü!

ABD'de yaşanan fiyat değişimleri ve vergi düzenlemeleri nedeniyle Bitcoin 50 bin doların altına düştü. Bitcoin'in tüm piyasalardaki toplam hacmi de 1.81 trilyon dolara kadar geriledi. 

Avrasya GYO'nun Samsun'daki istasyonu aylık 50 bin TL'ye kiraya verildi!

Avrasya GYO'ya ulaşan resmi teklif aylık 50 bin TL + KDV bedelle şirketin portföyünde yer alan Samsun İli İlkadım İlçesi Kıran Mahallesinde yer alan iki adet akaryakıt istasyonunun 1 yıllığına kiraya verilmesine karar verildi.

TOKİ Tuzla 50 bin konut projesinde son durum ne?

Kura çekilişi 1 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilen TOKİ Tuzla 50 bin konut projesinden ev almaya hak kazananlar projedeki son durumu merak ediyor. Peki TOKİ Tuzla 50 bin konut projesinde son durum ne?

TOKİ İzmir Selçuk 50 bin konut kura sonuçları 12.07.2019!

TOKİ İzmir Selçuk 50 bin konut kura sonuçları 12.07.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.000 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ayazma 50 bin konut kura sonucu 2 Temmuz isim listesi!

TOKİ Ayazma 50 bin konut kura sonucu 2 Temmuz isim listesi haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

trabzon 1/50 Bin ölçekli İl Çevre Düzeni Planı Haberi

trabzon 1/50 Bin ölçekli İl Çevre Düzeni Planı

Trabzon Büyükşehir Belediye Nisan ayı meclis toplantıları bugün, Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başkanlığında yapıldı. Meclisin gündeminde, İmar Komisyonundan gelen, “Trabzon İli sınırlarını kapsayan 1/50 000 ölçekli İl Çevre Düzeni Planı Teklifi ile ilgili müzakere” tek gündem maddesi yer aldı.


Trabzon Demiryolu şehrin 50 binlik planına işlendi

Maddeyle ilgili meclisi bilgilendiren Başkan Gümrükçüoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra 1/100000 çalışması büyük özveriyle ortaya çıktı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca incelemesi yapıldıktan sonra tasnif edildi ve onaylandı. Şimdi gündemimize gelen ise 1/50 000 ölçekli İl Çevre Düzeni Planı Teklifi ile ilgili müzakeredir. En ön adım alan bir şehir olan Trabzon’umuz vazifesini şehri düzenli hale getirmeyi sürdürmüş ve sonuçlarını da sizlere arz etmeye başladı. Bu konuda hepinizin malumu olduğu gibi yüklenici olan arkadaşların vazifeleri ile birlikte...