01 / 05 / 2024

trabzon 2016 konut sektörü

trabzon 2016 konut sektörü

Saral Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektöründe fiyatların bir an önce aşağıya çekilerek, yerli yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

O ilde kiralık konut fiyatları resmen uçtu! 1 yılda üçe katlandı! Herkes kiralık ev arıyor...

Antalya, kiralık konut fiyatlarındaki artışta zam şampiyonu olurken, Trabzon ise Antalya'dan sonra kiraların en çok zamlandığı ikinci şehir oldu. Peki Trabzon'da konut fiyatları neden yükseliyor?  İşte ayrıntılar...

5 soruda TOKİ Trabzon Sosyal Konut Projesi 2022! Trabzon ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Trabzon projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Trabzon 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Trabzon 2022 başvurusu…

TOKİ Trabzon 53 konut ihalesi 20 Ağustos'ta!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Şalpazarı'nda 53 yeni konut inşa edecek. 

Trabzon'da yeni konut yatırımı hızlanmalı!

Trabzon’da 21 senedir faaliyette bulunan Saral Gayrimenkul’un sahibi Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalar yaptı. Sektörü değerlendiren Semih Sarıalioğlu, Trabzon'da konut yatırımı için imkanların ve fırsatların artış gösterdiğini dile getirdi.

TOKİ Trabzon 144 konut ihalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon 38 konut ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesi 38 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon 85 konut ihalesi 9 Nisan'da!

Trabzon İli, Çaykara İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Trabzon yabancılara konut satışında ilk 10 sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerinde, Türkiye’de 2019'da yabancılara yapılan konut satışında Trabzon 935 konut satışı ile ilk 10 şehir arasında yer aldı...

Ayhan Taflan'dan ev alacaklara uyarı!

Teknoloji odaklı özel bir gayrimenkul değerleme platformunun son verilerinde yer alan bilgilere göre, Trabzon’da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 0.45 oranında yükselerek değer kazandı...

Trabzon’da ortalama konut fiyatı 283 bin 610 TL!

Trabzon’da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 0.45 oranında değerlendi. İl genelinde ortalama konut fiyatı 283.610 TL olarak açıklandı.

Trabzon'da konutlar son 1 yılda yüzde 13.77 değer kazandı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın güncel verilerine göre Trabzon‘da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 13.77 oranında değer kazandı.

TOKİ Trabzon 142 konut ihalesi bugün!

Trabzon İli, Beşikdüzü İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 1 Etap 2 Bölge 142 Adet Konut ve 51 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Yomra konut projesi başlıyor!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Yomra Toplu Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesi yapılıyor. Proje için çalışmalar başlıyor..

trabzon 2016 konut sektörü Haberi

trabzon 2016 konut sektörü

Gayrimenkul sektöründe hizmet veren Saral Gayrimenkul, birçok kurumsal firmanın da danışmanlığım yapıyor. Yatırım yapmak isteyenlerin, profesyonel bir gayrimenkul danışmandan fikir almasının avantaj sağlayacağını belirten Saral Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, "Biz artık emlakçılıktan çok yatırım danışmanlığına ağırlık veriyoruz. Yatırım için destek olduğumuz müşteriler kazançlı çıkıyor. Bu yüzden firmalar bizden kopmuyor. Müşterilerim kazandıkça ben de kazanıyorum" dedi. Müteahhit firmaların analiz ve araştırma yapmadan proje hazırladıklarını vurgulayan Sarıalioğlu, hedef kitle belirlenmediğinin altını çizdi. 


Müşterilerin paralarını yönettiklerini söyleyen Semih Sarıalioğlu, "Trabzon'da 15 yıldır kurumsal firmaların yatırım danışmanlığını yapıyoruz. Trabzon pazarında bugün balon diye tabir ettiğimiz bir fiyat politikası oluştu. Körfez ülkesi vatandaşlarının ülkeye gelmesiyle birlikte biz Dubai'de Cidde'de ofis açtık ve fuarlara katılarak, tanıtımlar yaptık. Halen yapmaya devam ediyoruz. Yatırımcıyı Trabzon'a çekmek...