29 / 04 / 2024

Trabzon alternatif turizmin gözdesi oldu

Trabzon alternatif turizmin gözdesi oldu

Türkiye 'nin en önemli turizm bölgelerinden biri haline gelen Doğu Karadeniz'de Trabzon, iş ve şehir yaşantısı stresinden uzaklaşmak isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Trabzon'da gayrimenkule yatırımcı ilgisi!

Trabzon'u yılda 2 milyonu aşkın turist ziyaret ediyor. Turizmin gelişmesi, yabancıların bölgede gayrimenkul yatırımlarının da artmasını sağladı.

Trabzon'da gayrimenkule yabancı ilgisi artıyor!

Ilıman iklimi, zengin bitki örtüsü, tarihi ve doğal güzellikleri, yaylaları ve yöresel yemekleriyle öne çıkan Trabzon'u, yılda 3 milyonu aşkın turist ziyaret ediyor. Turizmin gelişmesi, yabancıların kentteki gayrimenkul yatırımlarının da artmasını sağladı

Trabzon alternatif turizmin gözdesi oldu!

Türkiye 'nin en önemli turizm bölgelerinden biri haline gelen Doğu Karadeniz'de Trabzon, iş ve şehir yaşantısı stresinden uzaklaşmak isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Bera Alanya yenilenen konsepti ile yaza hazır!

Geçtiğimiz yıl 180 bin misafir ağırlayan, alternatif turizmin öncülerinden Bera oteller Grubu üyesi Bera Alanya, yenilenen konsepti ve mekanlarıyla konukları için hazırlanıyor.

Antalya Kaş'ta turizm geliştirme projesi başlatıldı!

Antalya'nın Kaş ilçesinde alternatif turizmin geliştirilmesi ve turizmin dört mevsime yayılması amacıyla üç kurumun ortaklığında proje başlatıldı.

MÜSİAD Zonguldak'ta alternatif turizm imkanları konuşuldu!

"Zonguldak İlinde Alternatif Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Farkındalık Yaratılması ve Hizmet Sunanların eğitimi" Projesi hakkında bilgi verildi.

Bera Oteller Grubu üyesi Bera Alanya yenilendi!

Alternatif turizmin öncülerinden Bera Oteller Grubu üyesi Bera Alanya, yenilenen konsepti ve mekanlarıyla konukları için hazırlanıyor. Bera Alanya, önümüzdeki sezondan oldukça umutlu.

Kadir'in Ağaç Evleri alternatif turizmin gözdesi!

TÜRKİYE'DE alternatif turizmin merkezi olarak gösterilen Antalya Olympos'taki ağaç evler yıllardır EMİTT'te ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Kadir'in Ağaç Evleri bu yıl da fuarda yerini alıyor..

Kadir'in Ağaç Evleri, EMITT Turizm Fuarı'nda sergilenecek!

Türkiye'de alternatif turizmin merkezi olarak gösterilen Antalya Olympos'taki ağaç evler yıllardır EMİTT'te ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Bu yıl da fuardaki yerini alan Kadir'in Ağaç Evleri, yerli ve yabancı alternatif turizm tutkunlarının ilk adresi.

Suat Özbek: Alternatif turizm için yeni tesisler gerekli!

ETS Tur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, alternatif turizmin gelişmesi için tesis yatırımlarının artması gerektiğini söyledi. Özbek, "Henüz yeterli tesis yok" dedi..

Karadeniz alternatif turizmin merkezi olacak !

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı çalışmalarını hızla sürdürdüğünü ifade etti. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantı sonrası Yeni açıklamalarda bulundu.

Tatil köyünden sıkılan ağaç evlere koşuyor!

Alternatif turizmin merkezi olarak adından sıkça söz ettiren Akdeniz bölgesenin cennet parçası Olimpos, yabancı ve yerli turistlerin çekim merkezi olmaya devam ediyor.Türkiye'de yüzde 5 oranında olan alternatif turizmin büyümesi için çaba gösteriliyor. .

Alternatif turizm pastası büyüyor!

'Her şey dahil'den sıkılan alternatif tatil arayanların gözde mekanı Olimpos turistelerin ilgisini çekiyor. 'Alternatif tatilin' toplam pastadaki payı yüzde 5. Türkiye'de alternatif turizmin büyümesi için bölge halkı da yoğun çaba gösteriyor.

Trabzon alternatif turizmin gözdesi oldu Haberi

Trabzon alternatif turizmin gözdesi oldu


Ilıman iklimi, zengin bitki örtüsünün yanı sıra tarihi ve doğal güzellikleri, yaylaları ve yöresel yemek kültürüyle de insanları cezbeden Trabzon, ziyaretçilerine farklı alternatifler sunarak 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde de yerli ve yabancı turistlerden rağbet görüyor.


Bayram tatili dolayısıyla otel rezervasyonları büyük oranda dolan kent, iş ve şehir stresinden uzaklaşmak isteyenlere Karadeniz'in eşsiz güzelliğinde tatil fırsatı sunuyor.

  

Vali Abdil Celil Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz'in en önemli turizm mekanlarından olan Trabzon'u ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısının her geçen gün arttığını söyledi.Trabzon'un yeni yatırım ve altyapı çalışmalarıyla turizmdeki cazibe merkezi olma yönünü sağlamlaştırdığını belirten Öz, "Trabzon'da bu anlamda 2015'in Ağustos ayına kadar olan verilerde de ziyaretçi sayımızın yüzde 8 ile 10 dolayında arttığını gözlemliyoruz. Hem yurtiçinden gelen yerli...