03 / 05 / 2024

Trabzon Bahçecik toki fiyat listesi

Trabzon Bahçecik toki fiyat listesi

TOKİ Trabzon Bahçecik'te 2 adet konut satıyor. Daire fiyatlarının 147 bin 967 TL'den başlangıç gösterdiği projede 118,21 metrekarelik 3+1 daireler açık satışa sunuluyor.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Trabzon’da bahçeli konut satılacak!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesinde bahçeli kargir konut satışı yapılacak. Açık artırma usulüyle satılacak konut için 5 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Reyyan Vera Bahçecik'ten bahar kampanyası! Yüzde 35 peşinat, 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle!

Reyyan Vera Bahçecik'te bahar kampanyası başladı. Yüzde 35 peşinat 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik'te villa fiyatları ne kadar? Reyyan Vera Bahçecik villa fiyat listesi 8 Eylül 2023...

Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

Reyyan Vera Bahçecik villa projesi, konforlu ve özel bir yaşam tarzı arayanlar için büyük fırsat sunuyor. Reyyan İnşaat tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

Vera Bahçecik Villa projesi yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışta!

Reyyan Vera Bahçecik villa projesi satışa çıktı. Söz konusu proje, yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Kırıkkale Bahşılı TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Bahşılı ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Bahşılı ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Bahşılı sosyal konut projesi... 

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! İşte Trabzonluların beklediği o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Millet Bahçesi için düğmeye bastı. İşte Trabzon Millet Bahçesi projesinin ihale tarihi...

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da bir süredir inşa edilen millet bahçesinin yapımı tamamlandı. Yeni millet bahçesini Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım inceledi. 

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Trabzon'da inşaatı devam eden Ortahisar Millet Bahçesi önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Sabah Gazetesi, köşe yazarlarından Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında söz konusu millet bahçesini kaleme aldı.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi Mart'ta açılacak! 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Millet Bahçesi'nin Mart ayında açılacağını dile getirdi. 

Trabzon millet bahçesine gelecek ay kavuşuyor!

Trabzon'da, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 62 dönümlük alanda inşası süren Ortahisar Millet Bahçesinin gelecek ay hizmete açılması planlanıyor.

Trabzon Bahçecik toki fiyat listesi Haberi

Trabzon Bahçecik toki fiyat listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Merkez Bahçecik 190 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Konutların satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin Temerküz Şube Trabzon Merkez Şubesi'nin yürüteceği TOKİ Trabzon Bahçecik'te daire fiyatları 147 bin 967 TL ile 153 bin 580 TL arasında değişiyor.


TOKİ Trabzon Bahçecik ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta 96 ay vade, yüzde 15 peşinatta 108 ay vade, yüzde 25 peşinatta ise 120 ay vade yapılıyor. Projede 118,21 metrekare olarak tasarlanan 3+1 daireler bulunuyor.


İlgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek olan TOKİ Trabzon Bahçecik başvuruları 6 Nisan ile 30 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. 


Satış duyurusu için