17 / 05 / 2024

Trabzon botanik bahçesi ne zaman açılacak

Trabzon botanik bahçesi ne zaman açılacak

Trabzon'da çalışmaları devam eden botanik bahçesinin, 103 dönümde 8 milyon lira harcanarak kurulmasının planlandığı bildirildi.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! İşte Trabzonluların beklediği o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Millet Bahçesi için düğmeye bastı. İşte Trabzon Millet Bahçesi projesinin ihale tarihi...

İÜ Botanik Bahçesi'nin yanındaki 30 parselin imarı değiştirildi mi?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Nihal Bengisu Karaca bugünkü köşesinde İstanbul Üniversitesi Botanik Bahçesi'nin yanındaki 30 parselin imar planını ve yapılan değişiklikleri kaleme aldı. İşte Nihal Bengisu Karaca'nın 'Süleymaniye'nin silüeti tehlikede mi?' başlıklı yazısı...

Trabzonspor Ortahisar Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine inşa edilen spor temalı Ortahisar Millet Bahçesi hizmete açıldı.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Trabzon'da inşaatı devam eden Ortahisar Millet Bahçesi önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Sabah Gazetesi, köşe yazarlarından Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında söz konusu millet bahçesini kaleme aldı.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi Mart'ta açılacak! 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Millet Bahçesi'nin Mart ayında açılacağını dile getirdi. 

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde ikinci etap proje hazırlıkları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Orthahisar Millet Bahçesi'ne yönelik yaptığı açıklamada millet bahçesi için ikinci etap proje çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Ordu'da 15 milyon TL'ye yapılan botanik bahçesi ne oldu?

Ordu’da belediyenin milyonlarca TL maliyetle inşa ettirdiği Botanik Bahçesi “Hastane yapılacak” diye söküldü.Fakat  şimdi ortada ne botanik bahçesi var ne de hastane.

Trabzon Millet Bahçesi yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Trabzon'da yapımı devam eden Millet Bahçesi'nin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nin inşaatında son durum ne?

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yapımı devam eden Millet Bahçesi'nde çalışmalar hız kesmiyor. 

Osman Nuri Ekim'den Akçaabat Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 23 bin metrekare üzerine kurulan Millet Bahçesi'ne vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, millet bahçesinin önemli bir sosyal alan olacağını belirtti...

Akçaabat Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde hayata geçirilen Millet Bahçesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete açıldı.

Trabzon Millet Bahçesi Eylül'de açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eskiden Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu bu alanın, Trabzon'un çok önemli bir merkezi olduğunu belirtti ve millet bahçesinin Eylül'de açılacağını söyledi...

Trabzon botanik bahçesi ne zaman açılacak Haberi

Trabzon botanik bahçesi ne zaman açılacak



Trabzon'da çalışmaları devam eden botanik bahçesinin, 103 dönümde 8 milyon lira harcanarak kurulmasının planlandığı bildirildi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kentin marka değerini artıracak Trabzon Botanik'te çalışmaların devam ettiğini belirtti.


Geçmiş yıllarda askeri amaçlarla kullanılan Çamoba bölgesindeki arazinin Trabzon Büyükşehir Belediyesine tahsis edildiğini anımsatan Gümrükçüoğlu, bu alanda doğa ve botanik parkı yapım çalışmasına başlandığını ifade etti.


Trabzon Botanik'in şehrin hayat standardının gelişmesine katkı sağlayacağını vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:


"Bu alanı Trabzon'un, bölgenin, ülkenin ve hatta dünya turizminin hizmetine sunacağız. Çamoba'daki 103 dönümlük alan, şehir ve bölge için adeta servet. Bu nedenle doğallığını mümkün olduğu kadar bozmamak ve botanik park ana amacını da muhafaza etmek gerekiyordu. Burada ağaçların dahi ölçümleri yapıldı. Trabzonumuza, bölgemize, ülkemize ve dünyaya güzel bir...