05 / 05 / 2024

Trabzon Dal-Çık ne durumda

Trabzon Dal-Çık ne durumda

Trabzon Kaşüstü’nde yapılması planlana fakat yılan hikayesine dönen Dal-Çık projesi Karayollarından onay bekliyor.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kaşüstü’nde yapılması planlanan Dal-Çık projesi için son gelişmelerini anlattı.

Favori pırlanta indirim festivali! Muhteşem kampanya başladı! 0,20 karat pırlanta ne kadar? 

Favori Pırlanta'da indirim festivali başladı. Tüm takılarda yüzde 40 indirim kampanyası devam ediyor. Peki 0,20 karat pırlanta yüzük ne kadar? 0,20 karat pırlanta yüzük kaç lira?

0,21 karat pırlanta! 0,21 karat pırlanta yüzükte indirim kampanyası! 0,21 karat pırlanta yüzük kaç TL? 

0,21 karat pırlanta yüzük fiyatı evlilik teklifi etmek isteyenler ve hediye almayı düşüşüneler tarafından araştırılıyor. Peki 0,21 karat pırlanta yüzük ne kadar? 0,21 karat pırlanta yüzük fiyatı...

Pırlantada yüzde 50 indirim! Assos Pırlanta 1 karat pırlanta tektaş yüzük ne kadar?

Assos Pırlanta'da yüzde 50'ye varan indirimler başladı. Kızların hayali olan pırlanta yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. Assos Pırlanta 1 karat pırlanta tektaş yüzük ne kadar? 

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Deprem sonrası gündeme gelmişti... TOKİ konutlarında ihale süreci başlarken, o konutlarda dal bile kıpırdamıyor!

İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem sonrası yıkılan evlerin yerine yapılacak konutlarla ilgili TOKİ son aşamaya gelirken, Belediye tarafından yapılmayı bekleyen konutlarda ise dal kıpırdamıyor.

Konut kredilerinin aylık taksitleri tek tek hesaplandı! 500 bin TL'lik kredinin aylık ödemesi ne kadar?

Şubat ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde bankaların konut kredisi faiz oranları da ev sahibi olmak isteyenlerin gündeminden düşmüyor. Peki 500 bin TL konut kredisi çeken biri aylık ne kadar taksit ödüyor?

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Hurdada dal kıpırdamıyor! Fiyatlar resmen çakıldı kaldı! Hurda fiyatları ne kadar? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta gelen 2,5 lira zamdan sonra hurda fiyatlarında dal  kıpırdamıyor. Hurda fiyatları resmen çakıldı kaldı. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Üniverisite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci yurt arayışına girdi. Tercih sonuçlarına göre İstanbul'a yerleşen adaylar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Peki üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Aidatlara fahiş zam yapan site yöneticilerine karşı bakanlık ne yapıyor? Davalar açılacak mı?

Asgari ücretin artması site yöneticilerinin de aidatlara ara zam yapmalarına bahane oldu. Fahiş zam yapan yöneticiler bu fırsatçılığın bedelini dava yolu ile ödeyecek. Vatandaşı çileden çıkaran bu durum, site yöneticilerine büyük ders olacak. İşte Bakanlık’tan gelen o yaptırım…

Öğrenciler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı: Öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek?

'Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

Ahmet Akbalık Kimdir? Ahmet Akbalık Nerelidir?

Ahmet Akbalık ne iş yapıyor? Ahmet Akbalık’ın mesleği nedir? Ahmet Akbalık nereden mezundur? İşte detaylar!

Milletvekili aylık ne kadar maaş alıyor? 2023 Milletvekili maaşı ne kadar, kaç TL?

Türkiye 14 Mayıs'ta Milletvekillerini seçti. Birçok vatandaş 2023 yılında milletvekillerinin ne kadar maaş aldığını sorguluyor. Peki, 2023 milletvekili maaşı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Trabzon Dal-Çık ne durumda Haberi

Trabzon Dal-Çık ne durumda

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu proje için “Proje bize gelirse biz Trabzon için her zaman en iyi çalışmaların yanında olmuşuzdur” dedi


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kaşüstü’nde yapılması planlanan Dal-Çık projesi için son gelişmelerden söz ederek, “Karayolları ağında olan bu yol ve kavşak finansmanını ve projesini kim onaylayacak ve sağlayacaksa tabi olarak o kuruluşa gönderilecektir. Hatta biz belediyemiz olarak herhangi bir yerde bir yol düzenlemesi yapacağımızda kendi yol ağında olmasa bile Karayollarının bu konudaki görüşlerini prensip olarak alırız. Kendi yol ağımızda olan projede de nasıl ilgili kurumların görüşlerini aldıysak bu projede kendi yol ağımızda olmayan, kendi yatırım programımızda olmayıp tamamen Karayolları tarafından projelendirilen alandır. Hem projesi, hem finansmanı. Kanuni olarak Karayollarında olması münasebeti ile birincil muhatabı orasıdır” dedi.


KARAYOLLARI ONAYLADIKTAN...