02 / 05 / 2024

trabzon düzköy arazi kavgası

trabzon düzköy arazi kavgası

Trabzon Düzköy'deki Çalköy Camii Mahallesinde dün akşam saatlerinde Ahmet ve ağabeyi Ali K. arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı. Ali K. hayatını kaybetti.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51,6 milyar TL'lik gelir vergilendirilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51 milyar 638 milyon 400 bin liralık bir kazancın kayıt altına alınması ve vergilendirilmesi bekleniyor.

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

Gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı geriliyor!

Avrupa İstatistik Ofisi verilerinden derlenen bilgilere göre Refah ve gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı düşüyor. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

ABD'de konut fiyatları 2012'den bu yana en düşük yıllık artışı kaydetti!

Açıklanan rakamlara göre, ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, Şubat ayında yıllık bazda yüzde 2 arttı ve 2012 yılının Temmu ayından bu yana en düşük yıllık artışı kaydetti.

Bu bankalarda adeta Nisan 2023 depremi! Akbank, Garanti, İş Bankası bir bir açıkladı, duyanın resmen dünyası yıkıldı

Bu bankalarda adeta Nisan 2023 depremi yaşanıyor. Akbank, Garanti, İş Bankası bir bir açıkladı, duyanın resmen dünyası yıkıldı... Hemen bakın...

Altını olanlara kötü haber! Az önce tek tek açıklanan bu rakamları görenin dünyası yıkıldı! 30 Mart 2023 altın fiyatları

Altını olanlara resmen kötü haber geldi. Gram altın yeni güne düşüşle başladı. Az önce tek tek açıklanan bu rakamları görenin dünyası yıkıldı. İşte 30 Mart 2023 altın fiyatları...

Bu bankalar adeta ipleri kopardı! Yapı Kredi, Akbank, ING tek tek açıkladı, duyanın resmen dünyası yıkıldı! Hemen bakın

Bu bankalar adeta ipleri kopardı! Yapı Kredi, Akbank, ING az önce tek tek açıkladı, duyanın resmen dünyası yıkıldı. İşte bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarında son durum...

1 gram bile altını olanlar çok dikkat! Az önce tek tek açıklandı, altını olanların adeta dünyası yıkıldı! Hemen bakın

1 gram bile altını olanlar çok dikkat... Az önce tek tek açıklandı, altını olanların adeta dünyası yıkıldı... Hemen bakın...

trabzon düzköy arazi kavgası Haberi

trabzon düzköy arazi kavgası

Trabzon Düzköy'deki Çalköy Camii Mahallesinde dün akşam saatlerinde Ahmet ve ağabeyi Ali K. arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı.

Tartışma, kısa sürede büyüdü ve kavgaya döndü. Sözcü'de yer alan habere göre; Ahmet K. ruhsatsız tabancasıyla ağabeyi Ali K.’ye birkaç el ateş etti. Ali K. kanlar içinde yere yığılırken, silah sesini duyup, olay yerine gelen vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri, yaptıkları kontrolde, Ali K.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. 

Jandarma ekipleri Ahmet K.’yi gözaltına aldı. Ali K.’nin cansız bedeni savcılık incelemesinden sonra otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Jandarma, olaya ilişkin soruşturma başlattı. 

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1 ölü, 4...