04 / 05 / 2024

Trabzon Gülcemal projesinde son durum ne

Trabzon Gülcemal projesinde son durum ne

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Beşirli sahilinde başlayan ve 800 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Sahil Dolgu Projesi (Gülcemal) tahkimat çalışmalarını inceledi.

Qadraj Gözdağı Pendik projesinde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade fırsatı! Oturumlar bu ay sonu başlıyor!

İstanbul’un en özel lokasyonlarından biri olan Pendik Gözdağı'nda yükselen Qadraj Gözdağı projesinde konut sahibi olmak isteyenler için 1 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

Zorlu Gökdelen projesinde sular durulmuyor! TMMOB Mimarlar Odası'ndan projesinden vazgeçin çağrısı!

Tartışmaların göbeğinde olan Zorlu projesinde sular durulmuyor. TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi, projeden vazgeçin çağrısında bulundu.

5 soruda TOKİ Trabzon Sosyal Konut Projesi 2022! Trabzon ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Trabzon projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Trabzon 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Trabzon 2022 başvurusu…

TOKİ Trabzon Güzelyalı 221 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Güzelyalı Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Gülcemal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gülcemal Yapı Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gülcemal tarafından kuruldu.

TOKİ Trabzon Şalpazarı 2020 kura çekilişi 4 Mayıs'ta!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Şalpazarı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 4 Mayıs Pazartesi günü saat 10:00'da çekilecek.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Trabzon Gülcemal Projesi üç etap halinde tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Trabzon Gülcemal 2. etap ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Gülcemal projesinin ikinci etabını ihaleye çıkarıyor.

Gülcemal Projesi için yapılan deniz dolgusu TBMM'de!

Gülcemal Projesi kapsamında yapılan deniz dolgusu meclis gündemine taşındı. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Gülcemal açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçirilen Gülcemal projesiyle ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.

Trabzon sahil dolgu projesinde sona geliniyor!

Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi birinci etabında inşa edilen mendireğin yapımında sona geliniyor.

Trabzon Gülcemal projesinde son durum ne Haberi

Trabzon Gülcemal projesinde son durum ne


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Beşirli sahilinde başlayan Sahil Dolgu Projesi  (Gülcemal) tahkimat çalışmalarını inceledi. Projenin planlandığı şekliyle hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “800 bin metre kare alanda yapılacak yeni dolgu projesi ile dizayn edilecek sosyal ve kültürel mekanlarla Trabzon’a yeni yaşam alanları kazandırarak, vatandaşların denizle buluşmalarını hedefleniyoruz” dedi.


Başkan Gümrükçüoğlu beraberinde Başkanvekili Seyfullah Kınalı,  Genel Sekreter Davut Çakır, Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak, Yatırım  ve İnşaat Daire Başkanı Nalan Aydın,Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Fatih Erol ile birlikte tahkimat çalışmaları hızla devam eden sahil dolgu alanında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinde bilgi aldı.

Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşların denizle daha çok buluşmalarını sağlayacak Beşirli ile Kemerkaya Mahallesi’ndeki tünele kadar olan alanda yapılacak yeni dolgu alanı için tahkimat çalışmalarının...