28 / 04 / 2024

trabzon Of Solaklı

trabzon Of Solaklı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, HES kurulan havzalarda doğal yapının bütünüyle korunması için bir proje başlattı. Proje kapsamında, yaban hayatının korunması için balıklara su geçişi sağlayacak köprüler ve kara hayvanlarına üst geçitler kurulacak...

Trabzon Of'ta kiralık 2 arazi! 

Of Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Trabzon Of Darılı'da yer alan iki adet araziyi kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Trabzon Of'ta 40 bin 467 metrekarelik arazi satışa çıkıyor!

Trabzon Of Belediye Başkanlığı, Trabzon Of'ta yer alan 40 bin 467 metrekarelik ham toprak cinsindeki araziyi satıyor. Peki Trabzon Of'ta yer alan arazinin fiyatı ne kadar? 

TOKİ'den Trabzon Of'a 99 yeni konut geliyor! İhalesi 2 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Of projesi 2 Ekim tarihinde ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Of projesinde 99 konut yer alıyor.

TOKİ'den Trabzon Of'a 99 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Of projesiyle 99 yeni konut inşa edecek. İşte Of TOKİ projesi ile ilgili detaylar..

TOKİ Trabzon Of 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Of 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Of projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Of 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ'den Trabzon'un o ilçesine 94 yeni iş yeri geliyor! Beklenen tarih belli oldu!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Herkes bekliyordu! TOKİ Trabzon Of projesi için o gün geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Trabzon projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Projede 94 adet iş yeri ve 27 adet ofis ye alacak.

TOKİ, Trabzon Of projesinin tarihini açıkladı! TOKİ'den Trabzonlulara büyük müjde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Of projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Trabzon projesiyle 94 adet iş yeri ve 27 adet ofis inşa edilecek.

TOKİ Trabzon'da 25 adet iş yeri inşa edecek! İhalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 25 Adet İşyeri ve 1 Adet Mescit İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Trabzon'a 25 iş yeri müjdesi!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 25 Adet İşyeri ve 1 Adet Mescit İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Of'a 30 iş yeri! İhalesi bugün!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Of 30 iş yeri ihalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

trabzon Of Solaklı Haberi

trabzon Of Solaklı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, hidroelektrik santral (HES) kurulan havzalarda doğal yapının bütünüyle korunması için bir proje başlattı. 

     Bitki örtüsünün yeniden ve eskisinden fazlasıyla tesisini öngören proje kapsamında, yaban hayatının korunması için balıklara su geçişi sağlayacak köprüler ve kara hayvanlarına üst geçitler kurulacak. 

   Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Trabzon Of Solaklı ve Rize İyidere vadisinde gerek HES gerekse de karayollarının çalışmalarından dolayı ortaya çıkan olumsuzlukların giderilmesi amacıyla pilot havza çalışması başlattı. 

     Pilot uygulamanın ardından ülke geneline yaygınlaştırılacak proje kapsamında öncelikli olarak Solaklı Vadisi ele alındı. Of-Çaykara arasındaki yaklaşık 20 kilometrelik güzergahta Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim üyeleriyle birlikte ''Solaklı Vadisi İyileştirme Projesi'' adı altında entegre bir çalışma başlatıldı. 

     Bu kapsamda, 3'ünün inşaatı devam etmek üzere 4 HES...