24 / 07 / 2024

Trabzon Öğretmenevi nerede

Trabzon Öğretmenevi nerede

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kent yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Trabzon Öğretmenevi ve ortaokulu inşaatı başladı.

Trabzon Öğretmenevi projesi son aşamada!

Trabzon'daki Tarihi Karagöz Meydanı’nı yeniden Trabzon’a kazandırmak amacıyla çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, bu alandaki okul ve öğretmenevinin inşaatını da tamamlıyor.

Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun inşaatında önemli derecede ilerleme sağladı.

Trabzon'da TOKİ çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tarihi Karagöz Meydanı alanında yer alan Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun yapımına devam ediyor.

Trabzon Öğretmenevi'nin temeli atılıyor!

Toplam 6 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan Trabzon Öğretmenevi projesinin temeli atılıyor.

Trabzon Öğretmenevi ve ortaokulu inşaatı başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kent yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Trabzon Öğretmenevi ve ortaokulu inşaatı başladı.

Trabzon Öğretmenevi'nin ihalesi yapıldı!

Tarihi Karagöz Meydanını yeniden Trabzon’a kazandıracak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmenevi’nin ihalesini gerçekleştirdi.

Trabzon'a 3 yeni yatırım müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Katlı Mekanik Otopark, Trabzon Öğretmenevi, Cudibey Ortaokulu ve yeni Kadınlar Hali projesinin inşaatlarına başlanacak. 3 yeni proje için bu yıl ihaleye çıkılacak.

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap kura çekimi nerede?

TOKİ Trabzon Vakfıkebir Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede daire fiyatları 107 bin 500 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap kura çekimi nerede?

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi nerede?

Toplam 68 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Trabzon Zağnos Evleri'nde 120 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi nerede?

TOKİ Trabzon Pelitli kura çekimi nerede?

Başvuruları 13 Mart'ta sona eren TOKİ Trabzon Pelitli kurası bugün çekilecek. Projenin ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta 96 ay vade yapılıyor. Peki TOKİ Trabzon Pelitli kura çekimi nerede?

TOKİ Trabzon Pelitli kurası nerede çekilecek?

TOKİ Trabzon Pelitli'de 8 bin 270 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Toplam 45 adet konutun kurayla satıldığı projede başvurular 13 Mart'ta sona erdi. Peki TOKİ Trabzon Pelitli kurası nerede çekilecek?

Trabzon 1461 Evleri nerede?

Trabzon 1461 Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizin içinde yer alıyor. 3 etaptan oluşan Trabzon 1461 Evleri Baysal İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin 1. etap teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek.

Trabzon Yıldız Sitesi Evleri nerede?

Trabzon Yıldız Sitesi Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde bulunuyor. Trabzon Yıldız Sitesi Evleri Baysal İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje teslimleri bu ay içerisinde gerçekleşecek.

Trabzon Öğretmenevi nerede Haberi

Trabzon Öğretmenevi nerede

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Karagöz Meydanı’nı yeniden şehre kazandıracak projeler hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi, söz konusu alanda bulunan Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmenevi’nin Hacıkasım Mevkii’nde inşasına başladı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, konu ile ilgili değerlendirmeler yaptı. Gümrükçüoğlu, tarihi Karagöz Meydanı’nı yeniden Trabzon’a kazandırmak için uzun zamandır çalıştıklarını aktardı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu projeler hakkında şunları da söyledi;  “Milli Eğitim Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmelerde okul ve öğretmenevinin başka alanda Belediyemiz tarafından inşa edilip Bakanlığa devredilmesinin ardından tarihi Karagöz Meydanı alanının Belediyemize devri yönünde protokol imzaladık. Bunun için Tabakhane kentsel dönüşüm alanı içinde bulunan Hacıkasım bölgesindeki alanı TOKİ’den satın aldık. Burada okul ve öğretmenevini projelendirdik ve ihalesini gerçekleştirdik. İhalenin sonuçlanmasının ardından yer teslimi yaparak...