08 / 05 / 2024

Trabzon Ortahisar yeni park inşası

Trabzon Ortahisar yeni park inşası

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince hayata geçirilen proje kapsamında, yaklaşık 3 dönüm arazi üzerine "Ekopark" tarzında, yanında meyve ve hobi bahçesinin de yer alacağı yeni bir park inşa edilecek.

2 ildeki 4 adet dubleks konut satılıyor! Bu tarihleri aman kaçırmayın! 

Balıkesir Burhaniye ve Trabzon Ortahisar'da yer alan 4 adet dubleks konut satılıyor. Peki 2 ilde satışı yapılacak konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Trabzon Ortahisar'da satılık arsa!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi Yeşilköy mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 bin 141 metrekare alana sahip.

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı! 166 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı. Verilen detaylara göre, Çarşıbaşı ilçesine 166 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Trabzon projesi için düğmeye basıldı!  Resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon'daki yeni projesi Çarşıbaşı ilçesinde inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Trabzon Büyükşehir 3 arsa satacak! Trabzon'da arsa arayanlar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, satış ihalesi 16 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu! 187 yeni konut geliyor!

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor...

TOKİ Trabzon Ortahisar projesi için beklenen tarih geldi! 187 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

TOKİ Trabzon Ortahisar projesi için beklenen tarih geldi... Tam 187 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor...

TOKİ Trabzon 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Trabzon 2023 projesi için yeni tarih resmen tek tek belli oldu. Sadece bir ilçeye 214 yeni konut geliyor. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasına hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 25 Nisan tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Hangi firmalardan teklif geldi? 

Trabzon Ortahisar yeni park inşası Haberi

Trabzon Ortahisar yeni park inşası

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesi tarafından hobi bahçesinin de yer alacağı yeni bir park yapılacak.

Doğal yaşam alanlarını artırmak için ilçeye bağlı 2 Nolu Beşirli Mahallesi'nde yapılması planlanan park için 3 Temmuz'da ihaleye çıkılacak. 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yaptığı yazılı açıklamada, Ortahisar'da, her geçen yıl artan nüfus yoğunluğuyla orantılı olarak yeşil alanların da artırılması gerektiğine dikkat çekti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, vatandaşların dinlenme, gezme ve eğlenme ihtiyaçlarını karşılamak için birçok proje geliştirdiklerine dikkat çekti Genç, şunları kaydetti: 

"Bugüne kadar 'her mahalleye en az bir park' hedefi kapsamında, irili ufaklı birçok park projesini hayata geçirdik. Özellikle Çukurçayır, Pelitli ve Kalkınma gibi mahallelerimizde ihtiyaçlara cevap verebilmek için 5-6'ya varan projelerimiz oldu. Bunlara yenilerini ekleyerek Ortahisar'ımızı daha yeşil bir hale getireceğiz."

- "Ekopark konseptinde yeni bir park yapacağız"

Genç, 2...