05 / 05 / 2024

trabzon sağlı bakanlığına ait bina yenilemesi

trabzon sağlı bakanlığına ait bina yenilemesi

Trabzon’da Sağlık Bakanlığı'na ait olan ve bir dönem Sağlık Meslek Lisesi olarak da hizmet veren bina uzun bir zamandır boş durmasının ardından yapılacak tadilatla Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek...

Sağlık Bakanlığı duyurdu! Ebe, hemşire, sağlık memuru, sağlık teknikeri! Toplam 36 bin sağlık personeli alınacak! 

Sağlık Bakanlığı tarafından binlerce sağlık personeli alınacağı açıklanmıştı. Sağlık personeli alımına dair Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 36 bin sağlık personeli alınacak.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı KPSS puanıyla personel alımı yapacak...

Sağlık Bakanlığı tarafından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılana açıklama kapsamında son haberlere göre;  Sağlık Bakanlığı KPSS puanı ile personel alımına başlayacağını açıkladı. En az 38 bin TL maaş verilecek olan personel alımına ilişkin detaylar belli oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başladı!

Geçtiğimiz sene en çok personel alımı yapan resmi kurumların başında Sağlık Bakanlığı geliyor. Yapılan açıklama kapsamında, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Sözleşmeli personel alımında başvuru şartları neler ve haberin detayları...

Sağlık Bakanlığı'na gıda güvenliği için denetim çağrısı yapıldı!

Kısa süre önce Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'numune' kararı tartışmalara sebep olmuştu. Bu kararla birlikte gıda güvenliğinin risk olduğu konuşuldu ve Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol denetimlere önem verilmesine dikkat çekti. Doğruyol’a göre Tarım Bakanlığı denetimleri eksik…

Sağlık Bakanlığı temizlik görevlisinde yedek atama yapacak! İşte yedek atama için şartlar

Sağlık Bakanlığı'nın personel alımına ilişkin duyuru yayınlandı. Bu önemli ilanın ardından, yedek adayların atanmasına dair bir duyuru da gerçekleştirildi. İlgili başvuru için gereken belgelerin detayları ise duyuruda belirtildi.

Sağlık Bakanlığı’ndan bir personel alımı daha! Çok sayıda alım yapılacak!

Sağlık Bakanlığı personel alımlarına ilişkin araştırmalar sürerken bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile alım yapılacağı duyuruldu. Bakanlık, yaptığı duyuruda 39 müfettiş yardımcısı alacağını paylaştı.

Sağlık Bakanlığı sürpriz bir kararla çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların KPSS puanına göre alınacağı belirtilirken, ilana ilişkin ayrıntılar da belli oldu.

Sağlık Bakanlığı personel alımı! KPSS puanı 2022 yılına ait olsa bile işe alınacak!

Sağlık bakanlığı 30 müfettiş yardımcısı alımı yapacağını yayınladı. Yapılacak alımlar Teftiş Kurulu Başkanlığı adına olacak. Alımlar Ankara’da gerçekleştirilecek. Alım için tarihler belli oldu. İşte tüm detaylar…

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

ÖSYM'den gelen son dakika açıklamasına göre Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları açıklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alımında son dakika! Pozisyonlar açıklandı! Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı tarafından 31 bin 600 sözleşmeli personel alımına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Tercihler 3 Nisan'da son bulacak. Peki hangi alana kaç kişi alınacak? İşte detaylar..

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte detaylar!

trabzon sağlı bakanlığına ait bina yenilemesi Haberi

trabzon sağlı bakanlığına ait bina yenilemesi


Trabzon’da Sağlık Bakanlığı'na ait olan ve bir dönem Sağlık Meslek Lisesi olarak da hizmet veren bina uzun bir zamandır boş durmasının ardından yapılacak tadilatla Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek.


Yaklaşık 50 yıllık olan binada tadilat işlemleri gerçekleştirilirken masrafın 800-900 bin TL cıvarında olması bekleniyor. Hükümet Konağı bünyesinde yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren Sağlık Müdürlüğü, yerinin ihtiyacı karşılamaması üzerine alternatif arayışlara girmişti. Bir süre önce Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde Sağlık Binası yapımı için girişimler bulunurken bu durum mahkeme kararıyla iptal edilmişti.


Öte yandan tadilat olacak olan yere Sağlık Müdürlüğü’ne ait çok sayıda birimin yer alacağı, tadilat işlemlerinin ise 3-4 ay süreceği öğrenildi.




Kuzey...