29 / 04 / 2024

trabzon sarıtaş toki satılık

trabzon sarıtaş toki satılık

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş'ta 3 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 84,98 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Trabzon Of'ta kiralık 2 arazi! 

Of Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Trabzon Of Darılı'da yer alan iki adet araziyi kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Trabzon Of'ta 40 bin 467 metrekarelik arazi satışa çıkıyor!

Trabzon Of Belediye Başkanlığı, Trabzon Of'ta yer alan 40 bin 467 metrekarelik ham toprak cinsindeki araziyi satıyor. Peki Trabzon Of'ta yer alan arazinin fiyatı ne kadar? 

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Sarıtaş tarafından kuruldu.

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Sarıtaş tarafından kuruldu.

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sibel Güler Sarıtaç tarafından kuruldu.

Kars Sarıkamış TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin Kars projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Kars Sarıkamış projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kars Sarıkamış 2022 ucuz konut projesi...

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Enes Yardımcı ve Bayram Sarıtaç ortaklığında kuruldu.

Sarıkamış TOKİ kura sonucu 10.02.2022!

Sarıkamış TOKİ kura sonucu 10.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Sarıkamış TOKİ kura sonucu 10.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kars Sarıkamış TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Sarıtaç tarafından kuruldu.

Adana Sarıçam TOKİ kura sonuçları 13.01.2022!

Adana Sarıçam TOKİ kura sonuçları 13.01.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Adana Sarıçam TOKİ kura sonuçları 13.01.2022 ve projeyle ilgili detaylar...

trabzon sarıtaş toki satılık Haberi

trabzon sarıtaş toki satılık

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 182 konutluk Trabzon Akçaabat Sarıtaş Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 3 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Trabzon Akçaabat Sarıtaş'ta yüzde 12 peşinatta 180 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede alanları 84,98 metrekare olarak tasarlanan 2+1 konutlar bulunuyor.


Daire fiyatları 

85 bin 803 TL ile 104 bin 420 TL arasında değişiklik gösteren TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş'ta konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş’nin Akçaabat şubesi aracılığıyla yürütülecek. 


Başvuruları 16 Mart ile 31 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş'ta 332,51TL'den başlayan taksitler ile daire sahibi olunabiliyor. 


Satış duyurusu için