19 / 05 / 2024

trabzon yeşilyol

trabzon yeşilyol

Trabzon’daki Yeşilyol çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, Doğu Karadeniz Turizm Master Taslak Planı çerçevesinde, Yeşilyol projesi kapsamında Trabzon il sınırları içerisinde yeni yol yapımının olmadığını ifade etti.

Forum Trabzon AVM'ye izin çıktı: Avrupakent GYO'dan son dakika açıklaması! 

Avrupakent GYO, Forum Trabzon AVM için iskanın alındığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Trabzon Ortahisar'da satılık arsa!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi Yeşilköy mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 bin 141 metrekare alana sahip.

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

Trabzon set fiyatlarında yüzde 22'ye varan indirim başladı! Trabzon set fiyatları kaç TL? Elizi 5 Mart fiyat listesi

Elizi'de Trabzon set fiyatlarında yüzde 22'ye varan indirim başladı. ''Ben de Trabzon set almak istiyorum'' diyorsanız hemen bakın! Trabzon set fiyatları kaç TL? Elizi 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Trabzon setlerinde yüzde 22'ye varan indirim başladı! En uygun Trabzon seti ne kadar? Elizi 16 Şubat fiyat listesi

Trabzon ilindeki kadınların el işçiliği ile ortaya çıkan ve adını oradan alan Trabzon hasır setlerinin fiyatları merak ediliyor. Elizi tüm Trabzon setlerinde yüzde 22'ye varan indirim başlattı. Peki en uygun Trabzon seti ne kadar? Elizi 16 Şubat fiyat listesi.

Trabzon hasır setlerinde dev indirim! Fiyatları görenlerin aklı gidecek! Elizi 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Geleneksel takı haline gelen Trabzon hasır setler işçiliği ile görenleri kendisine hayran bırakıyor. Binlerce kadının merak ettiği Trabzon hasır setlerinde yüzde 22'ye varan indirim başladı. Fiyatları görenlerin aklı gidecek. Elizi 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

8-9 Eylül 2022 tarihinde alışveriş yap, hediye 250 TL’ye kadar yüklü Trabzon Forum Param Kart kazan

Okullar açılırken anne ve babaları da alışveriş telaşı sardı. İşte firmalar da ardı ardına velilere yönelik okula dönüş kampanyalarını açıklamaya başladı. Okul dönüşü velilere destek olmayan firmalardan biri de Trabzon’un yeni yaşam merkezi Forum Trabzon.

Herkes bekliyordu! TOKİ Trabzon Of projesi için o gün geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Trabzon projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Projede 94 adet iş yeri ve 27 adet ofis ye alacak.

Trabzon Büyükşehir'den 25 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satıyor...

Trabzon Büyükşehir, 25 milyon TL'ye arsa satıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da yer alan arsayı 25 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Trabzon Büyükşehir'den 60.1 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 14 gayrimenkulü 60 milyon 140 bin TL'ye satıyor...

Trabzon'da 121.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan gayrimenkulü 121 milyon 170 bin 202 TL bedelle satışa çıkardı.

Trabzon Büyükşehir'den Ortahisar'da 42 milyon TL'ye satılık 40 galerili ofis!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Sanayi Mahalesi, 3779 ada 1 parselde yer alan 40 adet galerili ofisi 42 milyon 10 bin TL'ye satıyor...

trabzon yeşilyol Haberi

trabzon yeşilyol


Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantıları bugün gerçekleştirilen oturumla tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen oturumda Plan Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan gelen müzakereler görüşülerek karar bağlandı.


Trabzon il hudutları içerisinde belirlenen Yeşilyol güzergâhının Büyükşehir yol ağına alınarak Yeşilyol güzergâhına eklenmesi için yapılan müzakerede Trabzon’daki Yeşilyol çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, Doğu Karadeniz Turizm Master Taslak Planı çerçevesinde, Yeşilyol projesi kapsamında Trabzon il sınırları içerisinde yeni yol yapımının olmadığını ifade etti. Yeşilyol projesi kapsamında Trabzon il sınırları içerisinde mevcut yayla yollarının DOKAP’tan temin edilecek olan kaynakla bakım-onarım ve rehabilitasyon çalışmalarının gerçekleştirileceğini ifade eden Gümrükçüoğlu, “Yeşilyol kapsamında Trabzon’umuzda yeni yol yapımı yoktur. Bu proje kapsamında şehrimiz sınırları içerisinde yayla yollarımızın bakım-onarımı yapılacaktır,...