30 / 04 / 2024

Trabzon Zağnos Kentsel Dönüşüm projesi

Trabzon Zağnos Kentsel Dönüşüm projesi

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

340 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni için kente ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet bahçesi inşaatları hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de 1,5 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nde son durum ne?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkımı devam ediyor. 

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nin çevresindeki binalar yıkılıyor!

Balıkesir'de büyük öneme sahip olan Zağnos Paşa Camii’nin siluetinin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ekipleri caminin etrafındaki yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Balıkesir'de 5 bin 100 riskli yapı yıkıldı! 

Balıkesir'de Zağnos Paşa Camii Meydan projesinde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir'de 5 bin 100 binanın yıkımının gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşümde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çömlekçi'de devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1’inci etap çalışmalarını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Trabzon Zağnos'ta yıkım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Trabzon Zağnos Kentsel Dönüşüm projesi Haberi

Trabzon Zağnos Kentsel Dönüşüm projesi


AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri inceledi. Kaya yapılan çalışmaların Trabzon’u daha da güzelleştirdiğini belirtti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Kaya, “Trabzon şehrimize yaptığınız tüm hizmetlerde emeği geçen  Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Beraberinde Trabzon Milletvekili Salih Cora,  Ayşe Sula Köseoğlu ve AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra  Gülcemal Sahil Dolgu, Trabzon Botanik, Zağnos Kentsel Dönüşüm ve Meydan Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde gören Kaya hizmetleri takdir etti. Kaya, Gülcemal Projesi’nin bir an önce bitirilmesini istedi.  Ziyaret ettiği bölgelerde vatandaşlarla sohbet eden Kaya Trabzon’un son yıllarda önemli bir gelişim...