16 / 05 / 2024

trabzona yapılan spor merkezleri

trabzona yapılan spor merkezleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Dönemimizde Trabzon'a 478 milyon liralık, yurt başta olmak üzere pek çok gençlik ve spor yatırımı yaptık. Trabzon yüksek öğrenim yurtlarında barınan öğrenci sayısı bugün 8 bin 667 oldu" dedi...

Sağlık ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar mecliste!

Tarım ve Orman Bakanlığınca 2018 ve 2019 yıllarında sağlık, eğitim ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar ve tahsil edilemeyen kiraların tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mahmut Çelikcan:Yüreğir'in çeşitli bölgelerine spor tesisleri yapıyoruz!

Adana Yüreğir Belediyesi gençleri sporla buluşturuyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Yüreğir Belediyesi sporda iddialı” diyerek Yüreğir'de yapılan spor tesisleri çalışmaları hakkında konuştu

Anamur Kalınören Mahallesi'nde yapılan spor kompleksinin adı belli oldu!

Anamur'da üç yıl Emniyet Müdürlüğü görevini yaptıktan sonra Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne atanan Fuat Tuğluoğlu'nun adı Anamur Kalınören Mahallesi'nde yapımı tamamlanan spor kompleksine verildi.

Giresun Piraziz'e yapılacak spor salonu arazisini incelendi!

Piraziz’de bir dizi ziyarette bulunan Giresun Valisi Hasan Karahan, ilçeye yapılacak spor salonu arazisini inceledi. Piraziz Kaymakamı Hamit Genç ’le bir süre sohbet ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakü Avrupa Oyunları için yapılan spor merkezleri tamamlandı!

Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanı Azad Rehimov, 12-28 Haziran 2015'te ev sahipliği yapacakları 1. Avrupa Oyunları için Bakü'de yapılan yeni stadyum ve spor merkezlerinin inşaat işlerinin tamamlandığını bildirdi.

Hüseyin Sözlü yapılan hizmetleri anlattı!

Büyükşehir Belediyesi'nin Seyhan İlçesi'nde temelleri atılan 4 köprü ve Sarıçam, Tufanbeyli, Saimbeyli, Pozantı, Kozan ve Feke İlçelerinde yapılan asfalt ve yol çalışmaları hazırlanan slayt gösterisi ile anlatıldı.

Tapuda yapılan işlemler nelerdir?

Tapu dairesinde yalnız alım satım işlemleri yapılmıyor. Satış işleminin yanı sıra; ayırma, birleştirme, bağış ve şerh koyma gibi daha birçok işlem tapu dairesinde yapılıyor. Peki, tapuda yapılan diğer işlemler nelerdir?

Emek Sineması yerine yapılan inşaata durdurma!

Mimarlar Odası bugün yaptığı basın toplantısında İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'nin 19 Aralık 2014 tarihinde oybirliğiyle Emek Sineması'nın yerine yapılan inşaata yürütmeyi durdurma kararı aldığını açıkladı.

Alanya yeniden yapılanıyor!

Alanya yeniden yapılanıyor. AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Dışişleri Bakanı oldu. Mevlüt Çavuşoğlu'nun bakan oluşuyla gelen kutlama mesajları nedeni ile Yeni Alanya gazetesi 58 sayfa çıktı!

Ceylanpınar'da izinsiz yapılan kat aşımları yıkıldı!

Ceylanpınar' da izinsiz yapılan kat aşımları ilçe belediyesi tarafından yıkıldı. Urfa'da Ceylanpınar Belediyesi sabahın erken saatlerinde polis eşliğinde kat aşımı yapılan binalarda yıkıma da başladı.

Ceylanpınar'da izinsiz kat aşımı yapılan binalar yıkıldı!

Ceylanpınar ilçesinde izinsiz yapılan kat aşımları ilçe belediyesi tarafından yıkıldı. Ceylanpınar Belediyesi, sabahın erken saatlerinde polis eşliğinde kat aşımı yapılan binalarda yıkıma başladı..

Mardin’e yapılan yurt kampüsünün inşaatı tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Mardin’de yapılan yurdun inşaatı tamamlandı. Yurt binası kentin tarihi mimarisinin izlerini taşıyor. 750 öğrenci kapasiteli yurt kampüsü, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Risk tespiti yapılan binalar yüzde 673 oranında arttı!

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge: "Risk tespiti yapılan bina sayısı yüzde 673 oranında arttı" Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, kentsel dönüşümde riskli yapı tespit adetlerind

trabzona yapılan spor merkezleri Haberi

trabzona yapılan spor merkezleri

Başbakan Erdoğan, Akçabat İlçesinde Trabzon Valiliği tarafından onuruna verilen akşam yemeğinde, yatırımlarda emeği geçen bütün kişi ve kuruluşlara şahsi ve millet adına şükranlarını sunduğunu söyledi.


Erdoğan, 11 yıllık süreçte Trabzon'a gerçekleştirilen yatırımları artık bir anda saymanın mümkün olmadığını, özet olarak birkaç başlığı hatırlatacağını belirterek, söz konusu dönemde toplam 437 milyon 360 bin liralık eğitim yatırımı yapıldığını söyledi. 


Yatırımlar çerçevesinde 1988 derslik yaptırdıklarını, okullara 13 bin 500 bilgisayar gönderdiklerini, 2002-2003 eğitim yılında ilde 7 bin 274 olan öğretmen sayısının, 2013 Ekim ayı itibarıyla 9 bin 297'ye çıktığını vurgulayan Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:


"Karedeniz Teknik Üniversitesi bünyesinde 10 fakülte, 4 enstitü, bir devlet konservatuvarı 5 meslek yüksekokulu, 3 yüksekokul ile teknokent merkezi hizmete girdi. Fen edebiyat fakültesi ile mimarlık ve mühendislik fakültelerini de...