03 / 05 / 2024

Trabzonda arap yatırımları

Trabzonda arap yatırımları

TRABZON Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'a gelen Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi ve Ceo Dr. Jamal Abdalla Dubai'i makamında kabul etti.

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Rusya vatandaşlarının yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı. Rusların en çok emlak satın aldığı ülkeleri Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Tayland, Güney Kıbrıs ve İspanya oldu. 

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Arapların Türkiye yatırımları devam edecek!

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Yatırım Bürosu temsilcisinin katılımıyla, DEIDIN şirketi Türkiye'deki Arap yatırımlarının başarısını kutladı.

Kocaeli Arap yatırımcıların gözdesi haline geldi!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, yapılan yatırımlar ile Kocaeli’nin Arap yatırımcılarının gözdesi haline geldiğini söyledi.

Türkiye'ye Arap ve Körfez yatırımlarından büyük pay!

QT Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Al Meer, "Arap ve Körfez yatırımcıları Türkiye'ye yatırım yapmayı seviyor. Türkiye, Arap ve Körfez yatırımları pastasından büyük pay alıyor" dedi.

Arap yatırımcılarından Karadeniz'e milyarlık yatırımlar!

Arap yatırımcılar Türkiye’ye akın etti. Dubaili Armada Grup, Trabzon’da 1 milyar dolar yatırımla ayyıldız konseptinde otel, kongre merkezi ve marina inşa edecek. Suudi Emaar ise Karadeniz’e ‘Disneyland’ı getirmeyi planlıyor.

Sapanca'ya Arap yatırımcıların ilgisi artıyor!

Sapanca'ya Arap yatırımcıların ilgisi her geçen gün artıyor. Siyo İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yörük Arapların Sapanca'ya yatırımlarının artacağı yönde yorumlarda bulundu

Araplar Türkiye'de turizm yatırımlarına başladı!

Arap Turizm Örgütü Başkanı Dr. Bandar Fahad al Fehaid, Arap ülkelerinin Türkiye'deki turizm yatırımlarının başladığını belirterek, "Biz de Arap Turizm Örgütü olarak bu yatırımları elimizden geldiği kadar desteklemeye çalışıyoruz." dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz Arap yatırımcılara Samsun'u anlattı!

Samsun’da arazi satın alıp turizme yönelik yatırımlar yapmayı hedefleyen Ortadoğu ülkelerinden bir grup Arap yatırımcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

Arap yatırımcıların Yalova'ya ilgisi arttı!

Yabancı vatandaşlarının Türkiye'de konut ve arsa satın almak için yoğun şekilde tercih ettiği kentler arasında yer alan Yalova'da Arapça ilan ve tabelalardaki artış dikkati çektiğini büyük yatırımlar yaptığını söyledi.

İsmail Kansız: Trabzon'da otel yatırımları artacak!

Son yıllarda Arap turistler başta olmak üzere yılda ortalama 3 milyon turistin ziyaret ettiği Trabzon'da turistlerin daha rahat konaklayabilmeleri için yatırımlar artırılacak.

Erciyes Dağı'nda yapılan son yatırımlar, dünyanın dikkatini çekti!

Kış turizminde tercih edilen yerlerin başında gelen Erciyes'e yapılan son yatırımlar, kayak sezonu dışında da tatil yapma imkânı sunuyor. Kayak merkezi, özellikle Arap turistlerin dikkatini çekiyor...

Esin Yapı İstanbloom Emlak Yatırımları Araştırması'nda ödül aldı!

İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir güvenlik, konfor, kalite ve estetiğinvazgeçilmez ismi olan Esin Yapı’nın son gözdesi İstanbloom , ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması 2012’nin konut kategorisinde ödüle layık görüldü.

Trabzonda arap yatırımları Haberi

Trabzonda arap yatırımları

Ziyarette insanıyla, kültürüyle, yaşam şekliyle Trabzon'un Arap dünyasıyla pek çok ortak yönünün olduğunu ifade eden Vali öz, "Son yıllarda bu ortak yönün getirdiği sıcak ilişkiler sonucu turizmde ve çeşitli alanlarda somut sonuçlar elde edilmeye başlandı. Arap dünyasının ve buraya ilgisi olan diğer ülkelerin turizm başta olmak üzere farklı sektörlerde yatırım yapmak istemeleri gelişim sürecini ve kurumsal yapılanmayı hızlandıracaktır. Arap dünyasından ilimize yıllık 300 binlere ulaşan bir ziyaretçi sayısı var. Öyle inanıyorum ki önümüzdeki süreçte bu rakam daha da artacaktır. dedi. 



Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi de "Trabzon'u ve insanlarını çok sevdik. Kendimizi evimizdeymiş gibi hissettik. Arap insanları ile Türk insanı arasında pek çok ortak nokta var. 



Sağlık turizmi, üniversite ve tatil köyü gibi alanlarda uluslararası çapta bir...