17 / 05 / 2024

trabzonda ki arsalar

trabzonda ki arsalar

Trabzon İli Akçaabat İlçesi'nde bulunan arsa Akçaabat Sulh Mahkemesi tarafından 3 Ağustos 1015 günü saat 09:00 ile 09:10 arası açık arttırma usulüyle ihale ediliyor.

Herkes merak ediyordu, TOKİ’den açıklama geldi: İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ‘İlk Evim Arsa’ ve ‘İlk İş Yerim’ kampanyası için başvurular 10 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında kabul edilmişti. Peki İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek? İşte yüz binlerce kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı...

Samsun'da Milli Emlak arsalarının kiralama ihalesine fesat karıştırıldığı iddiası!

Milli Emlak'a ait arsaların kiralanması ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla aralarında Samsun Milli Emlak Daire Başkanı'nın da bulunduğu 4 kişi tutuklandı...

Sivas’ta 180 kişi ev sahibi olma umuduyla dolandırıldı!

Sivas’taki 180 kişi ev sahibi olma umuduyla dolandırıldı. Mağdurlar, paralarını ve arsalarını geri alabilmek için çare arıyor. 

25 daireyi 90 kişiye sattığı iddia edilen sanığa tahliye!

İzmir’in Bornova ilçesinde rezidans inşaatında 25 daireyi 90 kişiye sattığı ve yine Çeşme’de 60 kişiye boş arsaları villa diye sattığı iddiası ile 180 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılanan Ö.U., son duruşmada tahliye oldu.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi sakinleri arsalarını satamıyor!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yaşayanların hayatı, aniden ortaya çıkan 6 hissedarın varlığı değişti. 1.500 metrekarelik alanda hak iddia eden kişiler, mahalleye tedbir koydurttu. Mahalleli ise arsalarını ne satabiliyor, ne de ipotek ettirebiliyor.

1981 yılında işgal edilmiş Hazine arsalarının durumu tespit edilecekmiş!

1981 yılında kanunsuz işgal edilmiş Hazine arsalarının durumu tespit edilecekmiş. İstanbul'da 700 bin kişi gecekonduda yaşıyormuş ve gecekonduların kapladığı alan Anadolu Yakası'nda 900 hektar, Avrupa Yakası'nda ise bin 400 hektara ulaşmış.

1975 yılında Bostancı'da tapulu arsalar üzerindeki gecekondular yıkılmış!

1975 yılında Bostancı mevkinde kişi malı arsalar üzerinde kurulu gecekondular yıkılmış. 1973 yılında arsaları Hazine malı sanıp gecekondu inşa edenler, kendilerine haber verilmediği için sokakta kalmışlar.

2b arsalar başka kişilere satılabilir mi?

Genellikle Antalya, Mersin, Kocaeli ve Yalova gibi rantı yüksek illerde karşımıza çıkan, orman vasfını kaybetmiş alanlara 2b arsa deniyor. Peki, 2b arsalar başka kişilere satılabilir mi?

1953 yılında Bahçelievler Kuleli mevkinde bulunan arsalar 50 lira taksitle satılacakmış!

Reşat Altın'ın 49 liraya satıldığı 1953 yılında, Bakırköy ile Florya arasında bulunan Kuleli mevkinde ki arsaları, 8 bin ile 16 bin lira arasında, ayda 50 lira taksitle satın almak mümkünmüş.

Hasanibasri mahallesindeki arsaların ihalesi yapıldı!

Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Projeleri kapsamında gecekondulardan temizlenen Hasanibasri mahallesindeki arsaların ihalesi yapıldı. İhale ile İki ayrı firmaya verilen 23.5 dönüm arsanın uygulama projesinin ortak yapılacağı belirtildi.

Kandıra'da arsaları baskı ve tehditle çok ucuza alma iddiası!

Kocaelinin Kandıra ilçesinde tehdit ve baskıyla arsaları değerinin çok altında satın aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan zanlılardan 6sı daha tutuklandı. Aralarında emlakçılar ile bir polis memurunun da olduğu 15 kişinden 8inin daha jandarmadaki işlemle

Fikirtepeliler 4 bin metrekare arsaları için A-Z İnşaat ile anlaştı

Kentsel dönüşüm piyangosu vuran Fikirtepe"de ilk imzalar atılıyor. 18 kişi biraraya geldi ve 4 bin metrekarelik arsaları için A-Z İnşaat ile anlaştı...

Eskişehir'de gölet manzaralı köy arsaları usulsüz olarak satıldı!

Eskişehir’in Sarısungur köyünde usulsüz verilen arsaların geri alınması hususunda İl Özel İdaresine gerekli talimatın verildiği bildirildi

trabzonda ki arsalar Haberi

trabzonda ki arsalar

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Trabzon İl, Akçaabat İlçe, 296 Ada No, 23 Parsel No, Yaylacık vuşula mevkii Taşınmaz imar planı

dahilinde, ulaşım sorunu olmayan, dere yatağında olduğu için jeolojik olarak sağlam bin zeminde değil, belediye imarında yeşil alan olarak belirlenmiş, Akçaabat Düzköy Karayoluna 100 metre, yeni yapılan çevre yoluna bitişik, Trabzon giresun yoluna 500 m. mesafede, Söğütlü beldesinde bulunan Remzi Düğün Salonunun çaprazında bulunur. Prefabrik fabrika, depo özellikle düğün salonu gibi tesislerin kurulması için müsait bir yapıya sahiptir, üzerinde prefabrik yapılar olan. ve içinde belediyeye ait su kuyuları bulunan arsa. Taşınmaz üzerinde Akçaabat Belediyesinin talebi üzerine 21/12/1999 tarih ve 2302 yevmiye no ile 2942 Sayılı Kanunun 7. maddesi uyaırınca kamulaştırma şerhi işlenmiştir. Ancak Akçaabat Belediye Başkanlığının 03/06/2015 tarih ve 2416...