28 / 04 / 2024

Trabzonlu maganda

Trabzonlu maganda

Trabzon’da polis ekipleri tarafından evinden havaya ateş ettiği tespit edilen emlakçı S.Ç. gözaltına alındı. Şüphelinin ev ve iş yerinde yapılan aramada; çok sayıda tabanca, tüfek ve silahlara ait mermi bulundu.

Trabzonlu İnşaat ustası hurda malzemelerinden öyle bir şey yaptı ki görenler hayrete düştü!

Trabzon'da inşaat ustası olan Serkan Çelik, atık ahşap malzemeler ve hurda kamyonet parçalarını kullanarak 15 günde bir ahşap kamyonet yaptı.

Trabzon’ da Orta Doğulu turistler şehre 1 milyar dolar kazandırdı!

Trabzonlu esnaf Ahmet Tosun "Arapların Trabzon'u tercih ettiklerini biliyorduk. Ama bu yıl beklediğimizden daha fazla Arap turist yoğunluğu oldu. Çok fazla alışveriş yapıyorlar. Fakat çok şükür, turizm sezonu hareketli geçti. Çok mutluyuz". İşte haberin devamı...

Trabzonlu vatandaşlara ruhsatsız ve iskansız konut uyarısı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), vatandaşları iskansız ve ruhsatsız konutlara karşı uyardı...

Trabzonlu maganda emlakçı yakalandı!

Trabzon’da polis ekipleri tarafından evinden havaya ateş ettiği tespit edilen emlakçı S.Ç. gözaltına alındı. Şüphelinin ev ve iş yerinde yapılan aramada; çok sayıda tabanca, tüfek ve silahlara ait mermi bulundu.

Trabzon Erikbeli Yaylası'na 12 milyon TL'lik turizm yatırımı!

Trabzonlu işadamı Atilla Ataman tarafından, Tonya Kalınçam-Erikbeli Yaylası'nda inşa edilen turizm tesisinin 2018 yılının Eylül ayında açılması planlanıyor.

Trabzonlu işadamı Şehit Eren Bülbül'ün ailesine ev aldı!

11 Ağustos'ta PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün ailesine Trabzonlu bir işadamı ev aldı...

Paşa Parlayan, Yattara için gittiği Gine'de inşaat şirketi kurdu!

Bir dönem Trabzonspor'da oynayan İbrahim Yattara'ya ev inşa etmek için Gine'ye giden Trabzonlu iş adamı Paşa Parlayan, Başkent Konakri'de "Pacha Turk İnşaat" şirketini kurdu.

Uzungöl teleferik projesinin çalışmaları 3 ay sonra başlayacak!

Uzungöl Teleferik İnşaat ortağı olan Trabzonlu iş adamı Şükrü Fettahoğlu, basın toplantısı düzenledi. zungöl'de, Haroskomları mevkisi ile Sarıkaya Yaylası arasındaki 3 bin 540 metrelik hat üzerinde teleferik kurulması için hazırlanan proje, ilgili bakanlıklarca onaylandı.

Trabzonlu inşaatçılardan konutta TL kampanyasına destek!

Trabzon İnşaatçılar Odası ve Trabzon Faal emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan, ekonomiye katkı sağlamak ve Türk lirasına sahip çıkmak adına turistlerin gayrimenkul alımının TL üzerinden yapılacağını söyledi.

Trabzonlu emeklilere ev müjdesi!

Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar emeklilik ve derneğin yaptığı bir takım Maliyetlerle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

AKS Grup İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edecek!

Trabzonlu AKS Grup'un Başkanı Emre Aksoy, İstanbul Büyükçekmece'deki 'AKS City' evlerinden ilk alanlara şu ana kadar yüzde 25 kazandırdıklarını söyledi. Aksoy, "İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edeceğiz" dedi.

Beylikdüzü AKS Focus projesinde daireler 250 bin TL'ye!

Trabzonlu AKS Grup, Trabzon'dan sonra İstanbul'a yöneldi. AKS, Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS ile Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesini hayata geçiriyor.

Trabzon'da asırlık taş ev müze oldu!

Trabzon'un Düzköy ilçesinde yıllara meydan okuyan 100 yıllık taş bina restore edilerek müzeye çevrildi. Trabzonlu Karpuz ailesi, restorasyon için Kültür ve Turizm Bakanlığından destek aldı.

Trabzonlu maganda Haberi

Trabzonlu maganda

Polis ekipleri Trabzon'da silahla rastgele ateş açan magandalara karşı denetimlerini hızlandırdı. Ekipler, evinden havaya ateş ettiği tespit edilen emlakçı S.Ç.'yi gözaltına aldı. Şüphelinin ev ve iş yerinde yapılan aramalar sonucunda çok sayıda tabanca, tüfek ve silahlara ait mermi bulundu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, özellikle kentin yüksek kesimlerinde havaya ateş etme olaylarıyla ilgili denetimlerini artırdı. Ekipler, silahla evinden ateş ettiğini belirlediği S.Ç.’yi yakalayıp gözaltına aldı.

Ekipler, sorgusu için emniyete götürülen S.Ç.’nin ev ve iş yerini...