16 / 05 / 2024

Trabzonspor Tayfun Kahyaoğlu RTE Stadı tepkisi

Trabzonspor Tayfun Kahyaoğlu RTE Stadı tepkisi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Akyazı Spor Kompleksi’ne Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesi için tavsiye kararı almasının ardından başlayan tartışmalar sürüyor. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Kahyaoğlu isim değişikliğine şu an için karşı old

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayazit ve Sercan Kahyaoğlu ortaklığında kuruldu.

Btg Group İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btg Group İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Tayfun Hamtioğlu tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Tayfun Küçükoğlu: Binalarda enerji verimliliği için kullanıcılar teşvik edilmeli!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu Enerji Verimliliği haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelecekte var olmak için sınırlı kaynaklarımızı daha verimli kullanarak ‘az ile çok’ yapmalıyız” dedi.

Yeke Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeke Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Sinan Kahyaoğlu tarafından kuruldu.

216 Apartman Ve Site Yönetim Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

216 Apartman Ve Site Yönetim Çözümleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serra Kahyaoğlu tarafından kuruldu.

Emrah, oğlu Tayfun'u mirasından men etti!

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini açıkladı. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” diye konuştu.

Tayfun Küçükoğlu: Enerji üreten evler yapabiliriz!

‘Enerji Verimliliği Haftası’ dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ''Avrupa’da öne çıkan ‘sıfır enerjili evler’in ötesinde, değil enerji tüketen, üreten evler yapabiliriz'' diye konuştu.

Tayfun Küçükoğlu Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye İnşaat Sanayicileri Derneği (İMSAD)’nin yönetim kurulu başkanlığına oy birliğiyle Tayfun Küçükoğlu seçildi…

Türkiye İMSAD'ın yeni başkanı Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İMSAD’ın 37. Olağan Mali Genel Kurulu’nda, Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliğiyle Tayfun Küçükoğlu seçildi. Tayfun Küçükoğlu, “İnşaat malzemesi endüstrisinin yurtiçi ve dışında yüksek gelişme potansiyeline inanıyoruz” dedi...

Trabzonspor Tayfun Kahyaoğlu RTE Stadı tepkisi Haberi

Trabzonspor Tayfun Kahyaoğlu RTE Stadı tepkisi

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Kahyaoğlu, Akyazı Spor Kompleksi’ne Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesine şu an için karşı olduğunu söyledi. Kahyaoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı’na saygımız sonsuzdur ancak bana göre bu isimlerin görev süreleri bittikten sonra veya Allah geçinden versin, hayata gözlerini kapadıktan sonra halkın da bu yönde bir isteği olursa verilmesi daha makbuldür” dedi.


Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında yaptığı konuşmada, olayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu’nun bir komplosu olarak değerlendirip, “Buraya verilecek isme Trabzonspor karar verir. Belediyeninki bir tavsiye kararıydı, ama yeri ve zamanı yanlış. Bu, Fenerbahçe maçı öncesi bir komplodur” ifadesini kullandı.


Bordo mavili kulübün yönetim kurulu üyesi Tayfun Kahyaoğlu ise,  yerel Taka gazetesine verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı. Kahyaoğlu’nun görüşleri şöyle: “Yeni stadın ismiyle...